The Crew

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: The Crew

Příspěvek od Vlastimil91 »

Tak jsem to také přikoupil a zatím co pozoruji se od BETY snad nic nezměnilo :lol:
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Denko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denko »

No, skúsil som nové auto (Ford Mustang/Shelby? [proste Ford]) a na vonkajšej strane mi to robí stále, na vnútornej už takmer vôbec, maximálne na tachometri a klimatizácii, ale to si až tak nevšímam.

http://www.ulozisko.sk/obrazky/712812/T ... -33-45.jpg
PC: Intel Core i5 4670K 4,2GHz + SilentiumPC Fera 3 HE1224, MSI Z87 G41 PC Mate, GIGABYTE nVidia GeForce GTX 970 G1 4G, Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3 1600 CL9, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, Samsung SH-224DB, Seasonic SS-500ET-T3, Zalman Z3, Windows 10 Pro 64bit
Príslušenstvo: A4tech Bloody B120, SteelSeries Rival, SteelSeries QcK+, Genius SW-HF 2.1 1700, Samsung SyncMaster 2232BW, Xbox 360 Controller
Mobil: Huawei Honor 10 Lite Blue 64GB
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

vavron píše:Tak tady máte fotku té prasárny aneb mikrotransakcí.
Nj, mikroplatby vladnou svetu. Ono spis zalezi na tom, jestli pujdou kredity beznym jezdenim vydelavat tak, aby clovek tyhle ty "prilepseni" nepotreboval. Ale je jasne, ze kdo chce vsechno hned, ten ma moznosti si to koupit za penizky. Muj odpor ke kupovani kreditu za realne penize ve World of Tanks byl povestny i ve WG :D.
---
vavron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vavron »

Jako jo, dají se prachy vydělávat i normálním závoděním, ale sbírat milion na LaFerrari bude chvilku trvat :lol:
@ Denko: Jo, to je prostě bug u stříbrné barvy, mám to na kolech taky.
Jinak kdo hrajete tak si mě přidejte na Uplay a můžeme někdy zajezdit společně, jsem tam pod vavron69 :wink:
PC:MSI VELOX 100P AIRFLOW, B650 TOMAHAWK WIFI, 7800X3D, MSI MEG Coreliquid S360, Kingston FURY Renegade RGB 32GB @ 6000 MHz, MSI RTX 5080, MSI MEG Ai1300P PCIE5
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
Denko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denko »

Tie The Crew servery... to je taká neskutočná sračka... raz nejsú dostupné, raz budú mať údržbu... jéééžiši.... inak, vavron, pridal som si ťa, aká si úroveň? :)
PC: Intel Core i5 4670K 4,2GHz + SilentiumPC Fera 3 HE1224, MSI Z87 G41 PC Mate, GIGABYTE nVidia GeForce GTX 970 G1 4G, Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3 1600 CL9, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, Samsung SH-224DB, Seasonic SS-500ET-T3, Zalman Z3, Windows 10 Pro 64bit
Príslušenstvo: A4tech Bloody B120, SteelSeries Rival, SteelSeries QcK+, Genius SW-HF 2.1 1700, Samsung SyncMaster 2232BW, Xbox 360 Controller
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

"servery"... na ubifóru sa riešilo, že multiplayer v The Crew beží na P2P, preto človek vidí na mape maximálne len zopár hráčov a preto mu hra zožerie celý upload speed.

//
Údržba 10:00 - 11:00 CET
This maintenance will apply the following fixes:
• Fixed the issue which could make player temporarily lose some Awards and achievements.
• Fixed the issue which could make player lose some Stats (Global Statistics).
• Fixed the “Error 0_12” (Login error).
• Improved the global server’s stability for all platforms.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

To je zase P2P ??? a to si dovolí v dnešní době nazvat jako MMO ???
Je tam vůbec nějaká změna k lepšímu po stránce multiplayeru oproti TDU2?
Má to cenu kupovat, nebo si mám raději zahrát starý TDU2?

Na tuhle hru jsem se těšil a doufal, že se to někam posune oproti TDU2, kde jsem ze začátku po vydání hry věřil, že Atari stím ještě něco udělá a vylepší hru, než vyšlo najevo, že Edengames rozpustili.

Zatím jsem to nehrál, ale podle toho co všude čtu to zatím vypadá, že v the Crew jen ořezali původní koncept TDU2 a dali do jinýho prostředí + přidali microtransakce.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Denko
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Denko »

Vďaka za osvetlenie, Rick :)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Pokiaľ nezmenia multiplayer, tak to za tie prachy imo fakt nestojí.
http://forums.ubi.com/showthread.php/96 ... Free-Ride/
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

RiCK píše:"servery"... na ubifóru sa riešilo, že multiplayer v The Crew beží na P2P, preto človek vidí na mape maximálne len zopár hráčov a preto mu hra zožerie celý upload speed.

//
Údržba 10:00 - 11:00 CET
This maintenance will apply the following fixes:
• Fixed the issue which could make player temporarily lose some Awards and achievements.
• Fixed the issue which could make player lose some Stats (Global Statistics).
• Fixed the “Error 0_12” (Login error).
• Improved the global server’s stability for all platforms.
Aspon vidis, ze na tom pracuji. Toz ver, ze to odladi, neni to hra na 7 hernich hodin. Nadavat muzem, az se jim to nepodari :-).

Ja jsem zatim celkem spokojeny, ale hraju to jen obcas, Elite: Dangerous mne prilis vytezuje a hrat 2 MMO najednou fakt nedavam :D.

P.S. Ja nevim, proc porad nekde vidim nekoho na neco nadavat .. nikdo a nic neni idealni ... opakuj si, "sklenice je z pulky plna, sklenice je z pulky plna, sklenice je z pulky plna .... ". :D
---
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

On The Crew momentálne fakt nieje žiadne MMO. Pochybujem, že P2P MMO systém vôbec kedy prerobia, a dovtedy to MMO fakt nebude.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Tak ten Rust Bucket za Uplay body stojí fakt za vyližprdel...
Obrázek
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

hmm, Ricku a ze to porad hrajes. Se ti divim, takhle hatovat na hru u ktery pak sedis. Ponekud sebemrskacske :D.

P.S. Co se ti na te barve nelibi? Me to prijde jako zajimavy napad, nalesteny auta jsou skoro vsude ... jsem zvedav, jestli to pujde hodit i na Ferrari :D.
---
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

A práve tá naleštenosť! Ono aj tento hrdzavý skin je normálne naleštený, lesklý :D Textúry nízkeho rozlíšenia, sú roztiahnuté a vôbec nepasujú do seba (strecha - bok atď.).
Hra je to dobrá, zničila ju Bugisoft. To, že malé šutre vyhodia auto 10m. do vzduchu, že kolesá open wheel aut nemajú hitbox, že AI závodníkov je brutálne tupé a traffic mali lepšie už hry zpred 10 rokov, to prekúsnem, ale že je to také MMO, že najviac ľudí v jednom session je nejakých 5-7, je to fakt "trochu" zavádzanie od Bugisoftu. Za nejakú hodinku jazdenia si a robenia skillov mi hra stiahne a odošle nejakých 150MB. 150MB. Čo to kua je?! 150MB. čoho?! Dát? Ako príklad dám taký World of Tanks, tam mi počas bitvy upload vylezie maximálne na 400b/s, zato The Crew mi dokáže využiť celý rozsah mojho uploadu. Pri hraní The Crew mám mŕtvy net, naplno to vyťaží net. Väčšina ľudí pozoruje aj lagujúcich MP hráčov a rôzne lagy, to sa mňa našťastie netýka. Uploadovanie som už ale vyriešil NetLimiter-om, upload som obmedzil na 15kbps - net použiteľný a v hre žiadne problémy. Pri 10kbps sa už dlho načítavali výsledky zo skillov a miestami sa hra odpájala.
vavron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vavron »

Jak chápete ten Season Pass? Dostanu 2 auta hned (ferrari a mclaren) + spoustu ptákovin ve formě polepů, ale auta z těch budoucích balíčků budu stejně muset ve hře nakonec koupit, jen to půjde o týden dříve než ostatním?
PC:MSI VELOX 100P AIRFLOW, B650 TOMAHAWK WIFI, 7800X3D, MSI MEG Coreliquid S360, Kingston FURY Renegade RGB 32GB @ 6000 MHz, MSI RTX 5080, MSI MEG Ai1300P PCIE5
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Já teda s uploadem nemám problém. Je sice fakt, že mám nějakých 12 Mbps, ale i když jsem streamoval v plném rozlišení (1920x1200), tak žádný problém.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
vavron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vavron »

Tak nevím, nejspíše nemají licence na okruhy, protože tak odfláknutou Laguna Secu jsem ještě neviděl teda. Jinak mám odkrytou celou mapu, nalezeny všechny hot rody, lvl 50, sbírám platinové díly (jak na sviňu jsem už 6x dostal jen lvl 41) a dohrávám příběh.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Ten tuning zde není tak zlí. Koukejte na můj Dodge Charger SRT :-D
https://www.youtube.com/watch?v=JopUoZZ ... e=youtu.be
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Kde sa daju nabrat tuningove diely na Z4? Nemyslim vykonostny tuning ale opticky. Bumpery, kridla a tak.
Mam ten druhy z vrchu nie zakladny.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Robením skill challenge-ov.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“