izigoneanu píše:Icy_DeaD píše:"trapit kartu hodiny v kuse s tou apk".

No tak ji budu trapit treba 8 hodin v kuse hranim hry ktera ji vytizi na max, a ta mi pak v 7 hodin 50 minut spadne a jsem OPET na nule. Za druhe, pokud mi karta projde takovyto overkill v podobe apocalypse when, muzu bejt happy ze v podstate v nicem jinym uz mi ani spadnout nemuze. Za ten pocit a jistotu obetuju par hodin v priblbly aplikaci samozrejme...
Tak to jo, to dá rozum...
MS nebo Nvidia vydá nějaký nový chybný update nebo driver a rozpráší se vám ty mokré sny, jako bábovičky z písku. Ale tak stejně co na práci jiného, můžeme začít na novo, stejně co by jsme s těma mašinama dělali jiného
Ano da to perfektni rozum. Ja to chci mit stabilni, ne radoby stabilni s tim ze vlastne nevim jestli to je stabilni a rozhodne nechci cekat az se resetuje driver ve hre, coz naprosto nesnasim. Tim ze to otestuju v takovym overkillu v podstate muzu vyradit OC jako pricinu resetu driveru. Kdezto ty nikoliv, tobe to spadne a nebudes vedet jestli ti to spadlo kvuli OC, nebo kvuli driveru. Ovsem jako clovek kterej nic neresi se s tim spokojis a pojedes dal.
Icy_DeaD píše:...Si nikdy nic netaktoval nebo co? Jestli se spokojis s tim ze to je "udajne" stabilni a potom ti to nekde jednou za cas spadne, ok, no problem, ale ostatni na tohle nejedou

Tady se pohybujes v jinem svete, ve svete kde se i cpu testujou 24 hodin v primu, v mem pripade 60 hodin.
izigoneanu píše:flanker píše:Onose stejně říká, že stabilitu pak určujě běžný provoz, pokud PC se enchová podivně v běžném provozu, je to vlastně stabilní

. Já tetsuju většinou jen 30minut a pak to beru jako OK a je fakt, že při mé činnosti mi to za poslední roky drží (třeba zaklepat

)
Myslím, že tenhle člověk ví o čem mluví. Co víc k tomu dodat...
Samozrejme ze urcuje tez, kdyz neni chut a cas na to to otestovat poradne. Sam jsem u minuleho procesoru proste prehodil nasobic, zvedl kousek napeti a sel jsem hrat, dokud jsem nedostal blue screen. Pak jsem zvedl napeti opet o kousek a sel hrat dal. Kdyz to jelo, fajn. Ovsem to z toho nedela stabilni. Jelo mi to takhle v podstate stale a mohl jsem bejt happy, ale hluboku uvnitr jsem samozrejme vedel ze jakmile to projedu 30 minut v primu, spadne to. A ten pocit - ne diky. Chci to mit stabilni.