Dying Light - technická stránka
Moderátor: Baneshee
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Re: Dying Light - technická stránka
No, to už patch snad vyřešil, alespoň u mě.
- Vlastik80
- Začátečník

-
Co s tím cpu- jede ta hra na všech dostupných jádrech, nebo to má nějak omezené? Využívá HT? Teoretizuji, vím že mé cpu HT nemá, jen se ptám. 
- ulver
- Začátečník

na mojej plesnivej i5 to ide OK. 
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- Vlastik80
- Začátečník

-
Cheee prej plesnivá i5-3570K ?!! A co mám říkat já s i5-2500K - to je pak total šmejd odepsané cpu naprd a ani na to ne
S tím tu hru asi ani nespustím 
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Samozřejmě, že využívá HT.
- Ache
- Pokročilý

A co mam řikat já se Sandy bitch?ulver píše:na mojej plesnivej i5 to ide OK.
Ale podle toho polskýho testu HT trochu pomáhá... Takový stařeček a přesto druhý nejrychlejší CPU v testu, paráda.
EDIT:
Ale zajmalo by mě v jakým úseku poláci testovali. při 100% dohlednosti jsem tam 33fps opravdu neviděl - úplěn nejhorší minimum snad bylo 40fps (CPU 4,5GHz také)
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- Vlastik80
- Začátečník

-

... do háje s blbou hrou
- oneb1t
- Začátečník

protoze to mas urcite opatchovanyAche píše:A co mam řikat já se Sandy bitch?ulver píše:na mojej plesnivej i5 to ide OK.![]()
Ale podle toho polskýho testu HT trochu pomáhá... Takový stařeček a přesto druhý nejrychlejší CPU v testu, paráda.
EDIT:
Ale zajmalo by mě v jakým úseku poláci testovali. při 100% dohlednosti jsem tam 33fps opravdu neviděl - úplěn nejhorší minimum snad bylo 40fps (CPU 4,5GHz také)
- RaZZoR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ulver
- Začátečník

Vlastik80 píše:
... do háje s blbou hrou
@Ache i7 2600K je jeden z najlepsich a asi aj najlepsi CPU co sa tyka pomeru dlhorocny vykon/cena !
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
- DoctorFish
- Nováček

-
Tak to beru zpet. Nejakym podivuhodnym zpusubem mi hra uz jede tak jak ma 
- ulver
- Začátečník

DoctorFish píše:Tak to beru zpet. Nejakym podivuhodnym zpusubem mi hra uz jede tak jak ma
- Vlastik80
- Začátečník

-
Kouzla a čáry a já si počkám až spadne cena hry na rozumnou hranici, nevím zda to je kurzy, ale za poslední dny stoupla cena hry z cca 25€ na 35€ a to nehodlám akceptovat, i kdyby šlo o hru roku 2015...
A má to samozřejmě i výhodu že v dané době bude mít hra za sebou asi 10 patchů, takže bude snad hratelná i na mém šrotu.
PS: Aby to nebylo tak OT- je pravda že s posledním patchem se snížily nároky na hw jen díky ošizení LOD apod.?
A má to samozřejmě i výhodu že v dané době bude mít hra za sebou asi 10 patchů, takže bude snad hratelná i na mém šrotu.
PS: Aby to nebylo tak OT- je pravda že s posledním patchem se snížily nároky na hw jen díky ošizení LOD apod.?
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Stejně debilní jako Dead Island.... Asi to fakt není hra pro mě, když dám 10 ran a už musím opravovat KOvOVÝ nástroj
))) Fakt z toho rostu...
- oneb1t
- Začátečník

to se da hacknout
staci upravit par souboru a muzes opravovat treba az po 100 ranach
- Vlastik80
- Začátečník

-

http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/dy ... t-gpu.html
- pokud toto platí, pak je hra celkem náročná, tipuji že to je ale měřeno na starší verzi, ale i tak - docela náročné na hw, nevím proč se to tak obdivuje, už u Call of Juarez 1 (Chrome Engine 3) byla hra kritizována za hw náročnost a to pokračovalo i dále, zdá se mi že u DL (Chrome Engine 6) to není o moc lepší a pokud je pravda co se píše, tak se hra optimalizuje stylem zhoršení dohledu apod. aby to pak vypadalo méně náročněji na hw ale za jakou cenu? Nebo tomu tak není?
- oneb1t
- Začátečník

ten engine je proste vyrobenej pro minulou generaci konzoli a podle toho vypada optimalizace na PC
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
oneb1t: Nic to nemění na tom, že defaultně je to furt debilní... lidi si na to stěžovali u DI, ale oni na to serou a okopírujou to i tady...

- 0martas0
- Začátečník

-
Nebyl by to takovej problém kdyby aspoň opravy šli nekonečě, ale k čemu je pak vylepšení zbraně když ji budu muset zahodit že?
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mám pocit, že od 7 lvl Survivalu, už jde zbraň opravovat donekonečna... aspoň tak jsem to pochopil z popisku.