Dying Light - technická stránka

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Dying Light - technická stránka

Příspěvek od AllowedCry »

No, to už patch snad vyřešil, alespoň u mě.
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Co s tím cpu- jede ta hra na všech dostupných jádrech, nebo to má nějak omezené? Využívá HT? Teoretizuji, vím že mé cpu HT nemá, jen se ptám. :wink:
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

na mojej plesnivej i5 to ide OK. :)
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Cheee prej plesnivá i5-3570K ?!! A co mám říkat já s i5-2500K - to je pak total šmejd odepsané cpu naprd a ani na to ne :mrgreen: S tím tu hru asi ani nespustím :roll:
AllowedCry
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od AllowedCry »

Samozřejmě, že využívá HT.
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

ulver píše:na mojej plesnivej i5 to ide OK. :)
A co mam řikat já se Sandy bitch? :-D
Ale podle toho polskýho testu HT trochu pomáhá... Takový stařeček a přesto druhý nejrychlejší CPU v testu, paráda.

EDIT:
Ale zajmalo by mě v jakým úseku poláci testovali. při 100% dohlednosti jsem tam 33fps opravdu neviděl - úplěn nejhorší minimum snad bylo 40fps (CPU 4,5GHz také) :|
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Obrázek

... do háje s blbou hrou :angry2:
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

Ache píše:
ulver píše:na mojej plesnivej i5 to ide OK. :)
A co mam řikat já se Sandy bitch? :-D
Ale podle toho polskýho testu HT trochu pomáhá... Takový stařeček a přesto druhý nejrychlejší CPU v testu, paráda.

EDIT:
Ale zajmalo by mě v jakým úseku poláci testovali. při 100% dohlednosti jsem tam 33fps opravdu neviděl - úplěn nejhorší minimum snad bylo 40fps (CPU 4,5GHz také) :|
protoze to mas urcite opatchovany
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Využití cpu i7 3770. Pro pořádek, high detaily a kromě DOF zaplý všechno, i vsync.
Obrázek Obrázek
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

Vlastik80 píše:Obrázek

... do háje s blbou hrou :angry2:
:thumbsup: :lol:

@Ache i7 2600K je jeden z najlepsich a asi aj najlepsi CPU co sa tyka pomeru dlhorocny vykon/cena !
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
DoctorFish
Nováček
Nováček

Příspěvek od DoctorFish »

Tak to beru zpet. Nejakym podivuhodnym zpusubem mi hra uz jede tak jak ma :lol:
ulver
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ulver »

DoctorFish píše:Tak to beru zpet. Nejakym podivuhodnym zpusubem mi hra uz jede tak jak ma :lol:
:)
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Kouzla a čáry a já si počkám až spadne cena hry na rozumnou hranici, nevím zda to je kurzy, ale za poslední dny stoupla cena hry z cca 25€ na 35€ a to nehodlám akceptovat, i kdyby šlo o hru roku 2015...

A má to samozřejmě i výhodu že v dané době bude mít hra za sebou asi 10 patchů, takže bude snad hratelná i na mém šrotu.

PS: Aby to nebylo tak OT- je pravda že s posledním patchem se snížily nároky na hw jen díky ošizení LOD apod.?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Stejně debilní jako Dead Island.... Asi to fakt není hra pro mě, když dám 10 ran a už musím opravovat KOvOVÝ nástroj :)))) Fakt z toho rostu...
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

to se da hacknout :D staci upravit par souboru a muzes opravovat treba az po 100 ranach
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

Obrázek
http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/dy ... t-gpu.html

- pokud toto platí, pak je hra celkem náročná, tipuji že to je ale měřeno na starší verzi, ale i tak - docela náročné na hw, nevím proč se to tak obdivuje, už u Call of Juarez 1 (Chrome Engine 3) byla hra kritizována za hw náročnost a to pokračovalo i dále, zdá se mi že u DL (Chrome Engine 6) to není o moc lepší a pokud je pravda co se píše, tak se hra optimalizuje stylem zhoršení dohledu apod. aby to pak vypadalo méně náročněji na hw ale za jakou cenu? Nebo tomu tak není?
oneb1t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneb1t »

ten engine je proste vyrobenej pro minulou generaci konzoli a podle toho vypada optimalizace na PC
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

oneb1t: Nic to nemění na tom, že defaultně je to furt debilní... lidi si na to stěžovali u DI, ale oni na to serou a okopírujou to i tady... :lol: :evil:
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Nebyl by to takovej problém kdyby aspoň opravy šli nekonečě, ale k čemu je pak vylepšení zbraně když ji budu muset zahodit že?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mám pocit, že od 7 lvl Survivalu, už jde zbraň opravovat donekonečna... aspoň tak jsem to pochopil z popisku.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“