Ok super děkuji

))
Edit : tak jsem upravil bios z pozice 1 tedy ten co mi VBE nedetekovalo jako ufei ," karta jede upravy jsou ok " ale když jsem ho spětně uložil pomoc ATIwinlfles tak má zase velikost 262 144 , tak to mi hlava nebere

?
Edit2 : nemám skušenosti z OCCT ale pokud dám testovat power suply a nastavení DX11 , tak karta naběhne cca 240 fps a po +-20sec spadnou fps na +- 70 ? je to normální ?
sestava je ( asus B85-pro gamer / cpu G3258 / 16Gb ram / zdroj chiftec 750watu / Gk MSI R9 280 gaming ) vše na default
Pak bych se chtěl zeptat jestli je najká možnsot naflešovat bios z MSI 280x gaming bios do MSI 280 gaming , nebo to prostě nejde ? (na netu někteří pišou že to jde ) ale mi se to nezdá zaprvé nemusí sedět revize PCB za druhé nesedí bios jak číslem/označením ,tak jeho hlavičkou , jak to tedy je prosím ?
Edit: nikdo nic ?
Mám takovou jednu zajimavost, když jsem flešnul spět upravený bios v pozici 1 , jak jsme přepnul do pozice 2 byly ty samé upravy co na pozici 1 , jak je to možné ? (podle mně se nejdná o dual bios) ale že ten přepinač přepina funkce biosu 1 no uefi 2 uefi
je to možné ?
Edit : problem vyřešen kravi mi deska z cpu G3258 najk si sním moc nerozumi , občasi mi hodi cpu na default 32x násobič , kdyz jsem udělal reset biosu desky , tak se GK začala chovat tak jak má

ale stejně to je divné

(( jak muže deska "rozhodit" takhle bios gk nechapu ))