Win Live Mail Kalendář - upozornění na událost

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
TomasW
Začátečník
Začátečník

Win Live Mail Kalendář - upozornění na událost

Příspěvek od TomasW »

Prosím o radu, já už z toho jsem blbý. Jak v WLM v kalendáři nastavit upozornění na událost - aby mi pc v daný čas zapípalo, nebo vyskočilo okno s událostí... jde to vůbec??? Při zadávání události do kalendáře mám lištu "Připomenutí" šedou a nemůžu nic nastavit. Díky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
AMD FX6300, MSI GTX560Ti OC, 8Gb DDR3, M5A97 R2.0, BlueStorm II, Gellid Tranquilo 2, Zalman Z9 plus, SSD Crucial MX200 system + 1x3Tb data, WIN10
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Win Live Mail Kalendář - upozornění na událost

Příspěvek od zombux »

protože to funguje jen když je to spárované s MS accountem.
ignorelist: kremrole a dezoláti
TomasW
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomasW »

Tak to je paráda... takže pokud to nespáruju, tak nemám šanci aby mě kalendář jakkoliv upozornil, že mám pracovat jo? :)
AMD FX6300, MSI GTX560Ti OC, 8Gb DDR3, M5A97 R2.0, BlueStorm II, Gellid Tranquilo 2, Zalman Z9 plus, SSD Crucial MX200 system + 1x3Tb data, WIN10
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zrovna v případě tohoto programu ne. on ani neumí klasické upomínky jako třeba v Outlooku, umí to jen poslat e-mail, a to ještě pouze v případě, že jede v online režimu, spárovaný s MS accountem.
pro rozumnější upomínky je potřeba Outlook, upomínky na mobilu, nebo nějaký program třetí strany (nevím jaký, mám soukromé i pracovní upomínky prostřednictvím Outlooku a Windows Phone navázaného na MS account a firemní Exchange, takže to asi není očekávaná rada...)
ignorelist: kremrole a dezoláti
TomasW
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomasW »

Díky moc, už se s tím tedy nemusím trápit a jdu hledat nějaký kalendář třetí strany :) díky
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“