Win Live Mail Kalendář - upozornění na událost
- TomasW
- Začátečník

-
Win Live Mail Kalendář - upozornění na událost
Prosím o radu, já už z toho jsem blbý. Jak v WLM v kalendáři nastavit upozornění na událost - aby mi pc v daný čas zapípalo, nebo vyskočilo okno s událostí... jde to vůbec??? Při zadávání události do kalendáře mám lištu "Připomenutí" šedou a nemůžu nic nastavit. Díky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
AMD FX6300, MSI GTX560Ti OC, 8Gb DDR3, M5A97 R2.0, BlueStorm II, Gellid Tranquilo 2, Zalman Z9 plus, SSD Crucial MX200 system + 1x3Tb data, WIN10
- zombux
- Odborník PCT

Re: Win Live Mail Kalendář - upozornění na událost
protože to funguje jen když je to spárované s MS accountem.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- TomasW
- Začátečník

-
Tak to je paráda... takže pokud to nespáruju, tak nemám šanci aby mě kalendář jakkoliv upozornil, že mám pracovat jo? 
AMD FX6300, MSI GTX560Ti OC, 8Gb DDR3, M5A97 R2.0, BlueStorm II, Gellid Tranquilo 2, Zalman Z9 plus, SSD Crucial MX200 system + 1x3Tb data, WIN10
- zombux
- Odborník PCT

zrovna v případě tohoto programu ne. on ani neumí klasické upomínky jako třeba v Outlooku, umí to jen poslat e-mail, a to ještě pouze v případě, že jede v online režimu, spárovaný s MS accountem.
pro rozumnější upomínky je potřeba Outlook, upomínky na mobilu, nebo nějaký program třetí strany (nevím jaký, mám soukromé i pracovní upomínky prostřednictvím Outlooku a Windows Phone navázaného na MS account a firemní Exchange, takže to asi není očekávaná rada...)
pro rozumnější upomínky je potřeba Outlook, upomínky na mobilu, nebo nějaký program třetí strany (nevím jaký, mám soukromé i pracovní upomínky prostřednictvím Outlooku a Windows Phone navázaného na MS account a firemní Exchange, takže to asi není očekávaná rada...)
ignorelist: kremrole a dezoláti
- TomasW
- Začátečník

-
Díky moc, už se s tím tedy nemusím trápit a jdu hledat nějaký kalendář třetí strany
díky