Ovladač Grafika Windows

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
TheSlávek
Nováček
Nováček

Ovladač Grafika Windows

Příspěvek od TheSlávek »

Zdravím lidí , po třech týdnech hledání koumání a nervu už musím napsat tenhle ticket..
Rovnou k věci .. Před cca 4 měsíci jsem si koupil grafickou kartu Asus EN9800GTX+ Series , Jela luxusně spokojenost největší a jak jsem psal před cca třemi týdny jsem si nainstaloval nějakou hru a od té doby je všechno zle.. Jiné rozlišení jiné Mhz.. a vůbec jiná grafika .. Windows mi najednou píše že mám grafiku nVidia 8800 GT , jako první věc jsem si přes Ccleaner vymazal všechny ovladače a zkusil nainstalovat ty " původní " ale jak jsem zapnul " setup " vyskočilo mi že jiné zařízeni už použila tuto úlohu nebo tak nějak. Tak jsem vzal zálohoval data a přeinstaloval Win.. ale co se nestalo.. Windows AUTOMATICKY začne POKAŽDÉ INSTALOVAT OVLADAČE NA nVidia 8800 GT jsem zoufaly, hledal jsem jak to vypnout aby mi to automaticky instalovalo ovladače , mám to vypnuté ale pořad mi to stahuje, pokaždé.
Když dam " ručně " nainstalovat ovladače na mou grafiku tak to nejde , pokud jde o ovldače stáhnuté tak mi píše že už je zařižení použiváno a když to dám rovnou z CD tak mi to neděla vůbec nic. A když dam vše automaticky tak to jen zakutualizuje ovldače na tu 8800 GT .. :( a nevím jak včera zázrakem mi naskočilo že mám tu svou grafiku EN 9800GTX + Series ale přes noc se to zase nějak " pokazilo " prosím o rady a pomocí , když dam grafiku do brachového pc tak jede úplně v pohodě , Jo a tu hru už dávno nemám. Děkují. A jestli je někte tady pdopbný ticket nebo stejný omlouvám se nenašel jsem ho.
PKBO
Moderátor
Moderátor

Re: Ovladač Grafika Windows

Příspěvek od PKBO »

stáhni tento program
http://www.guru3d.com/files-details/dis ... nload.html

spusť to, dej že chceš restartovat do safe mode, tam odinstluj VEŠKERE ovladače a zaškritni že chceš vložit novou GK, následně po restartu nainstaluj patřičné ovladače...
TheSlávek
Nováček
Nováček

Příspěvek od TheSlávek »

No Díky za rádu , byl jsme v tom " safe mode " a vybral jsme si tam nVidia grafiku a dal odinstalovat a restartovat (doporučené nastavení ) tak jak mi to zaplo normálně počítač o5 mi windows automaticky instaluje ovladače na 8800 GT
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Stahni si GPU-Z a hod sem screenshot
http://www.techpowerup.com/gpuz/
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

Přestaň bláznit. win ti na tuhle grafiku vždy nainstalujou driver protože jí znaj, ala maj jeden už v sobě v samotnejch win a ten nejde odinstalovat. Nabootuj do nouzáku a tam ve správci zařízení aktualizuj driver a vyber standardní adaptér VGA. Pak to resetni, a žádnej NV driver se ti nenačte a pak tam nainstaluj jakej driver chceš.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“