Rovnou k věci .. Před cca 4 měsíci jsem si koupil grafickou kartu Asus EN9800GTX+ Series , Jela luxusně spokojenost největší a jak jsem psal před cca třemi týdny jsem si nainstaloval nějakou hru a od té doby je všechno zle.. Jiné rozlišení jiné Mhz.. a vůbec jiná grafika .. Windows mi najednou píše že mám grafiku nVidia 8800 GT , jako první věc jsem si přes Ccleaner vymazal všechny ovladače a zkusil nainstalovat ty " původní " ale jak jsem zapnul " setup " vyskočilo mi že jiné zařízeni už použila tuto úlohu nebo tak nějak. Tak jsem vzal zálohoval data a přeinstaloval Win.. ale co se nestalo.. Windows AUTOMATICKY začne POKAŽDÉ INSTALOVAT OVLADAČE NA nVidia 8800 GT jsem zoufaly, hledal jsem jak to vypnout aby mi to automaticky instalovalo ovladače , mám to vypnuté ale pořad mi to stahuje, pokaždé.
Když dam " ručně " nainstalovat ovladače na mou grafiku tak to nejde , pokud jde o ovldače stáhnuté tak mi píše že už je zařižení použiváno a když to dám rovnou z CD tak mi to neděla vůbec nic. A když dam vše automaticky tak to jen zakutualizuje ovldače na tu 8800 GT ..