GTA V
Moderátor: Baneshee
- RiCK
- Začátečník

Re: GTA V
A keď vystúpite z vozidla, neobjaví sa zrazu viac chodcov? Jednak sa obmedzí náročnosť a druhak to aj dáva viacmenej zmysel, keď si v aute, tak máš okolo seba veľa aut, keď si na nohách tak veľa chodcov (či už kvôli interakcii chodec - chodec & auto - auto alebo kvôli obmedzeniu brutality (masové zrážanie chodcov))
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- LoCo99
- Začátečník

docela mě s*re jak když s někym mluvim po telefonu a něco se stane (srazí mě auto , někdo mě napadne) tak ten telefonát skončí a já nemam šanci zjistit co v tom telefonatu bylo (v přepisu dialogu v menu je jen ta část co se objeví v titulkách v tu dobu, ne to co by bylo potom)
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
potkáváte ve městě policajty? Já je vidím jen když mě hledají... A zatím jsem si ve městě nevšil žádného fast foodu.
Edit: může se hodit: http://gta-5-map.com/
Edit: může se hodit: http://gta-5-map.com/
- Pinďoureček
- Začátečník

Potkávám, ale pouze výjimečně hlídku bez majáků, občas hlídku nebo více v akci, když po někom jdou. Nevíte, co dělat, když potkám bankovní pancéřované auto? Vidím jen modrou tečku a nevím, zda se dá vykrást. 
9800X3D CO-25/PBO2 | Noctua NH-D15 ChBl | ASUS ROG B650E-F 3057 | 64GB Kingston Beast 6000 @CL30 | 2TB Samsung 990 Pro | MSI Suprim RTX 4080 0.925/2670 | Seasonic Vertex 850 | Fractal Torrent white | Legion 5 Pro i5-12500H, 16GB, RTX 3060 0.825/1800 | Logitech MX Keys | Logitech G305 | Synology DS220+ 2x4TB Evo 870 | PS5 Digital | LG OLED65C9 | OLED48CX
- LoCo99
- Začátečník

- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zabít řidiče, na dveře zezadu dát výbušninu, odpálit a vykrástv:)
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- Riku
- Začátečník

To se dá nastavit přes safe zoneSpeedyGT píše:V nastavení máš subtitles
Tady přikládám screenshot jak to vypadá u mě, to je máte všichni takhle dole?
http://ctrlv.cz/q2fs
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nahrál jsem video z director modu, totální rampage masakr
https://www.youtube.com/watch?v=4QGZVf0exDM
Afterburner trochu snížil framerate, ale i tak v pohodě. Hra fakt skvěle využívá procesor.
Ten director mode je fakt super.
Afterburner trochu snížil framerate, ale i tak v pohodě. Hra fakt skvěle využívá procesor.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Marek4
- Červená karta

-
Paul píše:Nahrál jsem video z director modu, totální rampage masakr
totální nářez
- RiCK
- Začátečník

To si hral na gamepadu? 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hraju z gauče na 55" plazmě, při tomhle setupu prostě myš a klávesnice pohodlně udělat nejde když chci hrát vležeRiCK píše:To si hral na gamepadu?
Gamepad mi vyhovuje anyway, hlavně na ježdění je super.
Jojo, ten director mod je fakt supr věc, jsem rád že to do PC verze dali.Marek4 píše:totální nářez
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkusil si beta ovladače vydané právě pro gta 5? Jinak já mám také amd a trpím zase artefakty v prevém dolním rohu - prý to má většina lidí s amd gk...
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám AMD a žádný artefakty...
nechápu co všechno za problémy lidi maj..
nechápu co všechno za problémy lidi maj..
- Václav Sedlář
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám tento problém: http://wccftech.com/gta-issue-causing-a ... ics-cards/ Jak je na tom obrázku tak v pravý dolní roh...