GTA V

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: GTA V

Příspěvek od RiCK »

A keď vystúpite z vozidla, neobjaví sa zrazu viac chodcov? Jednak sa obmedzí náročnosť a druhak to aj dáva viacmenej zmysel, keď si v aute, tak máš okolo seba veľa aut, keď si na nohách tak veľa chodcov (či už kvôli interakcii chodec - chodec & auto - auto alebo kvôli obmedzeniu brutality (masové zrážanie chodcov))
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

docela mě s*re jak když s někym mluvim po telefonu a něco se stane (srazí mě auto , někdo mě napadne) tak ten telefonát skončí a já nemam šanci zjistit co v tom telefonatu bylo (v přepisu dialogu v menu je jen ta část co se objeví v titulkách v tu dobu, ne to co by bylo potom)
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

potkáváte ve městě policajty? Já je vidím jen když mě hledají... A zatím jsem si ve městě nevšil žádného fast foodu.

Edit: může se hodit: http://gta-5-map.com/
Pinďoureček
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pinďoureček »

Potkávám, ale pouze výjimečně hlídku bez majáků, občas hlídku nebo více v akci, když po někom jdou. Nevíte, co dělat, když potkám bankovní pancéřované auto? Vidím jen modrou tečku a nevím, zda se dá vykrást. :)
9800X3D CO-25/PBO2 | Noctua NH-D15 ChBl | ASUS ROG B650E-F 3057 | 64GB Kingston Beast 6000 @CL30 | 2TB Samsung 990 Pro | MSI Suprim RTX 4080 0.925/2670 | Seasonic Vertex 850 | Fractal Torrent white | Legion 5 Pro i5-12500H, 16GB, RTX 3060 0.825/1800 | Logitech MX Keys | Logitech G305 | Synology DS220+ 2x4TB Evo 870 | PS5 Digital | LG OLED65C9 | OLED48CX
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Zabít řidiče, na dveře zezadu dát výbušninu, odpálit a vykrástv:)
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

:D Nejaký SnapMatic:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
:shock: Btw v prvej misii s Trevorom kde zabíjam osadu s motorkármi mi dalo GTAV prestalo pracovať, snáď sa to už nezopakuje.
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

SpeedyGT píše:V nastavení máš subtitles :)

Tady přikládám screenshot jak to vypadá u mě, to je máte všichni takhle dole?

http://ctrlv.cz/q2fs
To se dá nastavit přes safe zone :)
PS5 Pro | LG OLED CX55
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Nahrál jsem video z director modu, totální rampage masakr
https://www.youtube.com/watch?v=4QGZVf0exDM

Afterburner trochu snížil framerate, ale i tak v pohodě. Hra fakt skvěle využívá procesor.
Ten director mode je fakt super.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

Paul píše:Nahrál jsem video z director modu, totální rampage masakr
https://www.youtube.com/watch?v=4QGZVf0exDM

Afterburner trochu snížil framerate, ale i tak v pohodě. Hra fakt skvěle využívá procesor.
Ten director mode je fakt super.

totální nářez :D
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

To si hral na gamepadu? :?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Máte teda i ostatní problém se střílením z auta během plnění mise? Tzn. spadne Vám hra když se o to pokusíte? :sad:
racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

Urcite nie. Strielam vzdy a np zatial (50%)
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

RiCK píše:To si hral na gamepadu? :?
Hraju z gauče na 55" plazmě, při tomhle setupu prostě myš a klávesnice pohodlně udělat nejde když chci hrát vleže :)
Gamepad mi vyhovuje anyway, hlavně na ježdění je super.
Marek4 píše:totální nářez :D
Jojo, ten director mod je fakt supr věc, jsem rád že to do PC verze dali.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
hujaja
Nováček
Nováček

Příspěvek od hujaja »

Obrázek

? :sad:

Najnovsie ovladace grafiky,directx 11 a stale nic uz som skusil vsetko neake napady ako sa toho zbavim?na inych pc bezi hra normalne

i7 3.2ghz haswell
8gb ddr3 ram
Amd r7 m265 2gb
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Zkusil si beta ovladače vydané právě pro gta 5? Jinak já mám také amd a trpím zase artefakty v prevém dolním rohu - prý to má většina lidí s amd gk...
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mám AMD a žádný artefakty...

nechápu co všechno za problémy lidi maj.. :)

hujaja
Nováček
Nováček

Příspěvek od hujaja »

jasne mam ich nahodene vyskusal som uz uplne vsetko od nastaveni hry az po najnovsie ovladace pre gta :( mam windows 8.1 uz len ak by som ten preinstaloval na 7 ale to sa mi nechce mam ho original :D
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Já mám tento problém: http://wccftech.com/gta-issue-causing-a ... ics-cards/ Jak je na tom obrázku tak v pravý dolní roh...
hujaja
Nováček
Nováček

Příspěvek od hujaja »

vcera som to instaloval brachovy tiez ma 7950 4gb a fachcilo to dobre bez problemov :wink:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“