M@rtin píše:protoze to co rekne ID plati
vod kdy???
neměl doom3 vyjít už před sto lety???
Moderátor: Baneshee

Nemyslel jsem jen a pouze datum vydání, ale napriklad to jak Doom III nadherne pojede na GeForce 3 (poté GF4, pak najednou R9700 a dnes asi NV 40miho píše:Pokud vim, tak se doposud vzdy sirily jen famy. Carmack ma univerzalni odpoved "Az to bude tak to vyjde"

Nojo ale vem si že třeba o Duke Nukem Forever se skoro vůbec nemluví a většina lidí na tu hru zapoměnela. I přesto že snad někdy vyjdeSentenced píše:Nemyslel jsem jen a pouze datum vydání, ale napriklad to jak Doom III nadherne pojede na GeForce 3 (poté GF4, pak najednou R9700 a dnes asi NV 40miho píše:Pokud vim, tak se doposud vzdy sirily jen famy. Carmack ma univerzalni odpoved "Az to bude tak to vyjde")
Proste ID je firma jako každa jina, marketing, oddalovani, atd atd....

Tohle je OT sice, ale DNF je vaporware stoletíLipfeather píše:Nojo ale vem si že třeba o Duke Nukem Forever se skoro vůbec nemluví a většina lidí na tu hru zapoměnela. I přesto že snad někdy vyjdeSentenced píše: Nemyslel jsem jen a pouze datum vydání, ale napriklad to jak Doom III nadherne pojede na GeForce 3 (poté GF4, pak najednou R9700 a dnes asi NV 40)
Proste ID je firma jako každa jina, marketing, oddalovani, atd atd....

Ja jsem na Dooma hodne zvedavej z jednoho důvodu - a tim je Far CRyRoxyman píše:Až ho uvidím v krámě za výlohou, tak možná uvěřím že už vyšel...
Ty jejich data vydání ať si strčej za klobouk...

Mi povídej...viděls moje screeny, ne?Sentenced píše:Ja jsem na Dooma hodne zvedavej z jednoho důvodu - a tim je Far CRyRoxyman píše:Až ho uvidím v krámě za výlohou, tak možná uvěřím že už vyšel...
Ty jejich data vydání ať si strčej za klobouk...Ten totiž nasadil latku tak vysoko, že bych celymu ID softu pral, aby z toho duelu vylezl jako poraženej.
FC ma vybornej engine jak indoor tak outdoor a jsem zvedavej co z tohodle pohledu nabidne DIII.

Pockej az uvidis ty stiny postavy,..... to se zblaznis radosti a ty zvukySentenced píše:Ja jsem na Dooma hodne zvedavej z jednoho důvodu - a tim je Far CRyRoxyman píše:Až ho uvidím v krámě za výlohou, tak možná uvěřím že už vyšel...
Ty jejich data vydání ať si strčej za klobouk...Ten totiž nasadil latku tak vysoko, že bych celymu ID softu pral, aby z toho duelu vylezl jako poraženej.
FC ma vybornej engine jak indoor tak outdoor a jsem zvedavej co z tohodle pohledu nabidne DIII.

ono je pekne ze uz mas druhu beta verziu a nemohol by si napisat kde si sa k tomu dostal,najlepsie by bolo kebyze my to poslel cez SZ alebo na mail,aby tu nejaky admin nespravil LOCK za warez,aj ked neviem ci to tam patri alebo nepatrisir.morpheus píše:Pockej az uvidis ty stiny postavy,..... to se zblaznis radosti a ty zvukySentenced píše: Ja jsem na Dooma hodne zvedavej z jednoho důvodu - a tim je Far CRyTen totiž nasadil latku tak vysoko, že bych celymu ID softu pral, aby z toho duelu vylezl jako poraženej.
![]()
Hell is comming??? No Hell is here!!! Jak jsem hral tu druhou betu tak jsem uplne tekl ty dynamicke stiny to je boooooombaaaa uzasne sqele!! Ty zvuky to ti rikam ze se po****s!!! Jdes neco zarve nikde nic a tma udelas jeste krok snesou se na tebe potvory a uz te ohlodavaj!!!
Proste se na to tesim!!! Grafika booomba!!!

Nemuzes srovnavat hru, ktera jeste nevysla, to je kravina.Sentenced píše:Linky na betu atd. sem urcite nepatrí !!!![]()
2 Sir.Morpheus: To co popisuješ je sice hezky, ale neni duvod na to čekat, protože je to tu už dnes - v podobe Far Cry. Mutanti vypadaj jak v Doom III, dynamicky stiny taky. A navic kdyz te nebavi litat po tmavych mistnostech, tak vybehnes na nadhernej tropickej ostrov - tohle Doom III na Marsu určite nenabídne

Proto píšu, že si na Doom III rád počkam a rozhodne ho neodsuzuju!!! To bych si nedovolil, jen proste rikam, ze to bude mit tezky, protože mu vydani trvalo moc dlouho.M@rtin píše:Nemuzes srovnavat hru, ktera jeste nevysla, to je kravina.Sentenced píše:Linky na betu atd. sem urcite nepatrí !!!![]()
2 Sir.Morpheus: To co popisuješ je sice hezky, ale neni duvod na to čekat, protože je to tu už dnes - v podobe Far Cry. Mutanti vypadaj jak v Doom III, dynamicky stiny taky. A navic kdyz te nebavi litat po tmavych mistnostech, tak vybehnes na nadhernej tropickej ostrov - tohle Doom III na Marsu určite nenabídne