DOOM3 - pred vydáním

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

M@rtin píše:protoze to co rekne ID plati

vod kdy???

neměl doom3 vyjít už před sto lety???
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

m.h.l píše:
M@rtin píše:protoze to co rekne ID plati
vod kdy???
neměl doom3 vyjít už před sto lety???
Souhlasim - už dávno neplatí, že to co řekne ID soft platí :lol:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Pokud vim, tak se doposud vzdy sirily jen famy. Carmack ma univerzalni odpoved "Az to bude tak to vyjde" :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

miho píše:Pokud vim, tak se doposud vzdy sirily jen famy. Carmack ma univerzalni odpoved "Az to bude tak to vyjde" :)
Nemyslel jsem jen a pouze datum vydání, ale napriklad to jak Doom III nadherne pojede na GeForce 3 (poté GF4, pak najednou R9700 a dnes asi NV 40 :lol: ) :wink: Proste ID je firma jako každa jina, marketing, oddalovani, atd atd....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

Sentenced píše:
miho píše:Pokud vim, tak se doposud vzdy sirily jen famy. Carmack ma univerzalni odpoved "Az to bude tak to vyjde" :)
Nemyslel jsem jen a pouze datum vydání, ale napriklad to jak Doom III nadherne pojede na GeForce 3 (poté GF4, pak najednou R9700 a dnes asi NV 40 :lol: ) :wink: Proste ID je firma jako každa jina, marketing, oddalovani, atd atd....
Nojo ale vem si že třeba o Duke Nukem Forever se skoro vůbec nemluví a většina lidí na tu hru zapoměnela. I přesto že snad někdy vyjde :)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Lipfeather píše:
Sentenced píše: Nemyslel jsem jen a pouze datum vydání, ale napriklad to jak Doom III nadherne pojede na GeForce 3 (poté GF4, pak najednou R9700 a dnes asi NV 40 :lol: ) :wink: Proste ID je firma jako každa jina, marketing, oddalovani, atd atd....
Nojo ale vem si že třeba o Duke Nukem Forever se skoro vůbec nemluví a většina lidí na tu hru zapoměnela. I přesto že snad někdy vyjde :)
Tohle je OT sice, ale DNF je vaporware století :lol: Ta hra uz to prohrala na všech frontach at vyjde nebo nevyjde. tak jako tak bude a je nejvetsi propadák v dejinach 3D akcí na PC :wink: (a to jsem se na ni tešil jako na spásu) Konkurovat ji může snad jen Daikatana, ale na tu uz se radši zapomnelo :)

M@rtin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od M@rtin »

Myslel jsem to ohledne datumu vydani, jsem zase neco napsal a vy jste se toho chytli :o) Rikali az to bude hotove, ale ted uz rika ze uz se datum vydani blizi a vypada to na toho 30.5. Co se tyce datumu vydani dooma 3, tak ID soft nemuze za ty bulvary co si vymyslely data....
M@rtin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od M@rtin »

Tak doom 3 se uz da predobjednat za 1399,-, v obchodech pak bude o 3 kila alespon drazsi. V prodeji bude v cervnu.
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Až ho uvidím v krámě za výlohou, tak možná uvěřím že už vyšel...
Ty jejich data vydání ať si strčej za klobouk... :evil:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Roxyman píše:Až ho uvidím v krámě za výlohou, tak možná uvěřím že už vyšel...
Ja jsem na Dooma hodne zvedavej z jednoho důvodu - a tim je Far CRy :lol: Ten totiž nasadil latku tak vysoko, že bych celymu ID softu pral, aby z toho duelu vylezl jako poraženej. :wink: FC ma vybornej engine jak indoor tak outdoor a jsem zvedavej co z tohodle pohledu nabidne DIII. :wink:

Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

Sentenced píše:
Ja jsem na Dooma hodne zvedavej z jednoho důvodu - a tim je Far CRy :lol: Ten totiž nasadil latku tak vysoko, že bych celymu ID softu pral, aby z toho duelu vylezl jako poraženej. :wink: FC ma vybornej engine jak indoor tak outdoor a jsem zvedavej co z tohodle pohledu nabidne DIII. :wink:
Mi povídej...viděls moje screeny, ne? :wink:

Taky jsem zvědavej ja dopadne DIII vs FC... :twisted:
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Nazdárek hoši.Taki jsem měl možnost zapařit doom 3.Pařil jsem to na tom co mám v podpise.Dalo se to i hrát.Měl jsme vyply stíny a rozlišení bylo 1024x768.FPS se pohybovalo kolem 15 - 25.Jinak je to fakt nářez.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

Sentenced píše:
Pockej az uvidis ty stiny postavy,..... to se zblaznis radosti a ty zvuky :twisted: :twisted: Hell is comming??? No Hell is here!!! Jak jsem hral tu druhou betu tak jsem uplne tekl ty dynamicke stiny to je boooooombaaaa uzasne sqele!! Ty zvuky to ti rikam ze se po****s!!! Jdes neco zarve nikde nic a tma udelas jeste krok snesou se na tebe potvory a uz te ohlodavaj!!! :lol: Proste se na to tesim!!! Grafika booomba!!!
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

2Lipfeather: DNF to je minulost )!!!! Vyvoj byl zastaven tak pred dvema lety!!! Sorry ze to pisu tady!!!
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

sir.morpheus píše:
Sentenced píše: Ja jsem na Dooma hodne zvedavej z jednoho důvodu - a tim je Far CRy :lol: Ten totiž nasadil latku tak vysoko, že bych celymu ID softu pral, aby z toho duelu vylezl jako poraženej. :wink: FC ma vybornej engine jak indoor tak outdoor a jsem zvedavej co z tohodle pohledu nabidne DIII. :wink:
Pockej az uvidis ty stiny postavy,..... to se zblaznis radosti a ty zvuky :twisted: :twisted: Hell is comming??? No Hell is here!!! Jak jsem hral tu druhou betu tak jsem uplne tekl ty dynamicke stiny to je boooooombaaaa uzasne sqele!! Ty zvuky to ti rikam ze se po****s!!! Jdes neco zarve nikde nic a tma udelas jeste krok snesou se na tebe potvory a uz te ohlodavaj!!! :lol: Proste se na to tesim!!! Grafika booomba!!!
ono je pekne ze uz mas druhu beta verziu a nemohol by si napisat kde si sa k tomu dostal,najlepsie by bolo kebyze my to poslel cez SZ alebo na mail,aby tu nejaky admin nespravil LOCK za warez,aj ked neviem ci to tam patri alebo nepatri :oops:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Linky na betu atd. sem urcite nepatrí !!! :wink:

2 Sir.Morpheus: To co popisuješ je sice hezky, ale neni duvod na to čekat, protože je to tu už dnes - v podobe Far Cry. Mutanti vypadaj jak v Doom III, dynamicky stiny taky. A navic kdyz te nebavi litat po tmavych mistnostech, tak vybehnes na nadhernej tropickej ostrov - tohle Doom III na Marsu určite nenabídne :lol:

M@rtin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od M@rtin »

Sentenced píše:Linky na betu atd. sem urcite nepatrí !!! :wink:

2 Sir.Morpheus: To co popisuješ je sice hezky, ale neni duvod na to čekat, protože je to tu už dnes - v podobe Far Cry. Mutanti vypadaj jak v Doom III, dynamicky stiny taky. A navic kdyz te nebavi litat po tmavych mistnostech, tak vybehnes na nadhernej tropickej ostrov - tohle Doom III na Marsu určite nenabídne :lol:
Nemuzes srovnavat hru, ktera jeste nevysla, to je kravina.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

M@rtin píše:
Sentenced píše:Linky na betu atd. sem urcite nepatrí !!! :wink:

Nemuzes srovnavat hru, ktera jeste nevysla, to je kravina.
Proto píšu, že si na Doom III rád počkam a rozhodne ho neodsuzuju!!! To bych si nedovolil, jen proste rikam, ze to bude mit tezky, protože mu vydani trvalo moc dlouho. :wink:

M@rtin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od M@rtin »

Proto píšu, že si na Doom III rád počkam a rozhodne ho neodsuzuju!!! To bych si nedovolil, jen proste rikam, ze to bude mit tezky, protože mu vydani trvalo moc dlouho. :wink:[/quote]

Tak je jasny, ze uz to nemuze bejt jako pred 10 lety, kdy byl doom bezkonkurencni :-D Ted to nebude jen souboj doom 3 vs Farcry, ale jeste vyjdou dalsi tituly co to ohrozi, Half life 2, Painkiller, STALKER atd. Tenhle rok bude zajimavej co se her tyce, ale nejvic se tesim na doom 3, zatim jsme nevideli jeste pekelnou cast hry, zatim screeny byly jen ze zakladny.
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Mno....zrovna painkiller fakt zadnou hrozbou pro D3 (ani jakoukoliv AAA FPS) neni... :wink:

ad. D-3 : verim v to co predvedl Carmack a spol uz v minulosti - bude to asi vcelku nudna vec s genialnim enginem na ktery si koupi licenci spousta firem = v dusledku vznikne hromada novych skvelych her... 8)

...BTW - verite ze to vyjde jeste v teto polovine roku, nebo az pred vanoci?

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“