Asus M5A78L-M LX3
AMD FX 6300
MSI R7 250X 2GD5 OCV1
Patriot DDR3 4GB 1600MHz CL11 PSD34G160081
Díky za odpověď
//edit Wilik - presun z PC sestav

Vidíš, to mne nenapadlo.Arm0r! píše:Tazatel se neptá jestli mu výkon grafiky bude stačit nebo ne,

Ahoj díval jsem se na internet a beru tu R7 260X už mám vše rozhodnuté :)A TU R7 260X utáhne taky ten 450w zdroj ?HafanPetr píše:Vidíš, to mne nenapadlo.Arm0r! píše:Tazatel se neptá jestli mu výkon grafiky bude stačit nebo ne,![]()
Je docela možné, že ho vůbec nezajímá, že mu výkon grafiky stačit nebude.

Jedinou pohádku co tady říkáš si ty a to tím, že EC je lepší, než Corsair. V tom je ten hlavní fígl. To že si je viděl, je sice hezký, ale neříká to nic o kvalitě zdroje. Je spousty zkušeností lidí se zdroji Eurocase a každý se jim vyhne raději oklikou, proč asi ?Behemot píše:Ano, já je na rozdíl od tebe viděl i zevnitř a měřil, ty si to nejspíš neviděl ani v obchodě, tak jdi zdržovat někam, kde o ty pohádky budou mít zájem.
Kdejaká čína je dneska na jiným levelu než levná produkce CWT.

Urážíš mě.Xnovic píše:EUROCASE je to nejlepší, co jsem kdy měl..![]()
http://zdroje.heureka.cz/eurocase-atx-7 ... e/#section
Podobných recenzí je na netu hodně..

Hmm zajímavé, odsuzovat zdroj jen čistě na základě výrobce. Nejprve si o těch zdrojích něco zjisti a podívej se, jak jsou řešené (jenže v tvém případě počítám, že o tom víš kulové) a až potom říkej, jak Eurocase nemůže být v něčem lepší než Corsair. Levné Corsairy jsou šmejdy, to je jednoduše fakt a ano, v určitých ohledech můžou být horší než ty nové Eurocase Eco, na kterých si imho Partis dal celkem záležet oproti těm jejich nejlevnějším zdrojům.Arm0r! píše:Jedinou pohádku co tady říkáš si ty a to tím, že EC je lepší, než Corsair. V tom je ten hlavní fígl. To že si je viděl, je sice hezký, ale neříká to nic o kvalitě zdroje. Je spousty zkušeností lidí se zdroji Eurocase a každý se jim vyhne raději oklikou, proč asi ?
Nebo ještě lepší... proč rovnou nenavrhuješ do nových sestav, kdo si skládá PC aby ušetřil na zdroji a raději koupil, krásnou a elegantní skříň, s velmi kvalitním zdrojem EUROCASE?
Nechci rozjíždět moc Offtopic, ale tohle mě vyloženě irituje, jak může někdo říct o EC, že je kvalitou lepší jak Corsair. Není Corsair žádná špica, ale není to takový propadák určitě jak EC zdroje.