Utáhne to zdroj ?

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
DobrodruhCZ
Nováček
Nováček

Utáhne to zdroj ?

Příspěvek od DobrodruhCZ »

Ahoj chci se zeptat jestli mi utáhne Ahoj chci se zeptat jestli mi utáhne tenhle zdroj https://www.tsbohemia.cz/corsair-vs450- ... 05824.html
Asus M5A78L-M LX3
AMD FX 6300
MSI R7 250X 2GD5 OCV1
Patriot DDR3 4GB 1600MHz CL11 PSD34G160081
Díky za odpověď :)

//edit Wilik - presun z PC sestav
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Re: Utáhne to zdroj ?

Příspěvek od Xnovic »

Bez problému..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
HafanPetr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od HafanPetr »

Zdroj to sice utáhne, ale na novější hry bych doporučoval silnější grafiku, min. R7-260X: https://www.alza.cz/gigabyte-r726xoc-2gd-d501307.htm
Arm0r!
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arm0r! »

Zdroj to utáhne bez problému taky si myslím. Jinak trochu OT HafanPetr nemyslíš ? Tazatel se neptá jestli mu výkon grafiky bude stačit nebo ne, ale na výkon svého zdroje :!:
CPU : AMD Ryzen 9 9950X3D @ 5.3GHz all-core, CPU Cooler : MSI MAG Core Liquid A15 360, RAM : 2x16GB 6000MHz, CL32, GPU : Gigabyte Gaming OC RTX 5070, MB : Asus ROG STRIX X870-F GAMING WIFI , PSU : Corsair RM850x, SSD : 1x Samsung 2TB 9100 Pro,1x512GB Crucial., Case : Fractal Design Mesihify 2
HafanPetr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od HafanPetr »

Arm0r! píše:Tazatel se neptá jestli mu výkon grafiky bude stačit nebo ne,
Vidíš, to mne nenapadlo. :idea:
Je docela možné, že ho vůbec nezajímá, že mu výkon grafiky stačit nebude.
DobrodruhCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od DobrodruhCZ »

HafanPetr píše:
Arm0r! píše:Tazatel se neptá jestli mu výkon grafiky bude stačit nebo ne,
Vidíš, to mne nenapadlo. :idea:
Je docela možné, že ho vůbec nezajímá, že mu výkon grafiky stačit nebude.
Ahoj díval jsem se na internet a beru tu R7 260X už mám vše rozhodnuté :)A TU R7 260X utáhne taky ten 450w zdroj ? :)
Arm0r!
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arm0r! »

Ahoj. Jo utáhne to v pohodě, ale popravdě upgrade z MSI R7 250X na R7 260X není kdoví jak bláhový.
CPU : AMD Ryzen 9 9950X3D @ 5.3GHz all-core, CPU Cooler : MSI MAG Core Liquid A15 360, RAM : 2x16GB 6000MHz, CL32, GPU : Gigabyte Gaming OC RTX 5070, MB : Asus ROG STRIX X870-F GAMING WIFI , PSU : Corsair RM850x, SSD : 1x Samsung 2TB 9100 Pro,1x512GB Crucial., Case : Fractal Design Mesihify 2
Behemot
Červená karta
Červená karta
Bydliště: 50°4'52.22"N, 14°23'30.45"E... VŽDYCKY prodávám i jinde...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

VS je šmejd, odchází jeden za druhým.

Jinak otázky na zdroje patří do jiné sekce http://pctforum.tyden.cz/viewforum.php?f=109
Arm0r!
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arm0r! »

to behemoth : Aha, VS je šmejd. A co je potom Eurocase a jiné podobné odpady zdrojů? Ano, není to nejlepší co se dá sehnat, ale není to zas taková hrůza. Tak tady nestraš tazatele.
Behemot
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

EC ECO jsou kvalitativně srovnatelné, možná i lepší jak tendle křáp.

Můj čas to není, ale bylo by dobrý až se mu to začne srát a bude minimálně ztrácet čas s reklamacema a bude bez počítače, aby ti to naúčtoval. To se bude hned jinak kdákat…
Arm0r!
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arm0r! »

To jsi mně pobavil, že EC Eco jsou kvalitativně srovnatelné, ne-li lepší. :roll: ...
Behemot
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

Ano, já je na rozdíl od tebe viděl i zevnitř a měřil, ty si to nejspíš neviděl ani v obchodě, tak jdi zdržovat někam, kde o ty pohádky budou mít zájem.

Kdejaká čína je dneska na jiným levelu než levná produkce CWT.
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

EUROCASE je to nejlepší, co jsem kdy měl.. :-D
http://zdroje.heureka.cz/eurocase-atx-7 ... e/#section
Podobných recenzí je na netu hodně..
Ale trochu OT

http://diit.cz/clanek/eurocase-eco-85-5 ... podekovani

...shoří při přetížení.. Mám takový dojem, že to samé se tu už řešilo..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Arm0r!
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arm0r! »

Behemot píše:Ano, já je na rozdíl od tebe viděl i zevnitř a měřil, ty si to nejspíš neviděl ani v obchodě, tak jdi zdržovat někam, kde o ty pohádky budou mít zájem.

Kdejaká čína je dneska na jiným levelu než levná produkce CWT.
Jedinou pohádku co tady říkáš si ty a to tím, že EC je lepší, než Corsair. V tom je ten hlavní fígl. To že si je viděl, je sice hezký, ale neříká to nic o kvalitě zdroje. Je spousty zkušeností lidí se zdroji Eurocase a každý se jim vyhne raději oklikou, proč asi ?

Nebo ještě lepší... proč rovnou nenavrhuješ do nových sestav, kdo si skládá PC aby ušetřil na zdroji a raději koupil, krásnou a elegantní skříň, s velmi kvalitním zdrojem EUROCASE?

Nechci rozjíždět moc Offtopic, ale tohle mě vyloženě irituje, jak může někdo říct o EC, že je kvalitou lepší jak Corsair. Není Corsair žádná špica, ale není to takový propadák určitě jak EC zdroje. :!:
Behemot
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Behemot »

Xnovic píše:EUROCASE je to nejlepší, co jsem kdy měl.. :-D
http://zdroje.heureka.cz/eurocase-atx-7 ... e/#section
Podobných recenzí je na netu hodně..
Urážíš mě.

Co se týče hořících kabelů, vím o co se jedná. Mám informace od distributora, kterej to osobně řešil. Ten majitel je podobnej debil jako jsou kreténi v Bitmine. Navěsili na to asi trojnásobek normovaného výkonu, přehřáli to asi na 70 °C a hrozně se diví, že se to posralo.

Něco ti řeknu. Dvakrát v tom mineru shořela kabeláž u Platimaxu 1,5 kW na škvarek. Baaaa Enermax sračkáááá kecykecykecy. :roll: Samozřejmě, u zdroje za 10000 bych čekal zlacený konektory, který to přežijí, takže jistá chyba tam byla. Ovšem miner tahal 250 W ze 75W konektoru, že. Seasonic začal piny zlatit, protože jim to hořelo taky. Dalším mnoha výrobcům to hořelo taky.

U zdroje za pár korun který magor veme a dá do minera a má v bedně 50 °C a na grafice sto je mi celkem zřejmý, kde je chyba. Ve zdroji to není.

Arm0r!: proč to nedoporučuju? No protože se nerad matlám v ho*nech. EC ECO je v jistých ohledech zcela prokazatelně jistě lepší než Corsair VS. Ale z mých měřítek stojí za ho*no oba.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Arm0r! píše:Jedinou pohádku co tady říkáš si ty a to tím, že EC je lepší, než Corsair. V tom je ten hlavní fígl. To že si je viděl, je sice hezký, ale neříká to nic o kvalitě zdroje. Je spousty zkušeností lidí se zdroji Eurocase a každý se jim vyhne raději oklikou, proč asi ?

Nebo ještě lepší... proč rovnou nenavrhuješ do nových sestav, kdo si skládá PC aby ušetřil na zdroji a raději koupil, krásnou a elegantní skříň, s velmi kvalitním zdrojem EUROCASE?

Nechci rozjíždět moc Offtopic, ale tohle mě vyloženě irituje, jak může někdo říct o EC, že je kvalitou lepší jak Corsair. Není Corsair žádná špica, ale není to takový propadák určitě jak EC zdroje. :!:
Hmm zajímavé, odsuzovat zdroj jen čistě na základě výrobce. Nejprve si o těch zdrojích něco zjisti a podívej se, jak jsou řešené (jenže v tvém případě počítám, že o tom víš kulové) a až potom říkej, jak Eurocase nemůže být v něčem lepší než Corsair. Levné Corsairy jsou šmejdy, to je jednoduše fakt a ano, v určitých ohledech můžou být horší než ty nové Eurocase Eco, na kterých si imho Partis dal celkem záležet oproti těm jejich nejlevnějším zdrojům.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Arm0r!
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Arm0r! »

Blue Storme. Já, že o tom vím kulové? Dobrá. Tvůj názor, když si to myslíš. Mám za sebou docela dost co se týká ve skládání PC a rozhodně se o HW zajímám, nevyjímaje PC Zdrojům, ale dobře je to Váš názor, ale já se s ním nestotožňuji. Je mi to fuk. Klidně si tady raďte Eurocase jak na běžícím pásu a rozvíjejte dál Offtopic, ale až někomu to PC vyhoří s Eurocase zdrojem tak pak Vám tak může akorát poděkovat. Mě je to vcelku fuk, ale vím o tom dost své. To, že tady nepíšu tak vehementně na PC tuningu do fóra neznamená ještě, že jsem PC analfabet. A pro tvou informaci nevím vůbec proč tady rozvádíš tohle téma dále. Na Behemota již jsem nereagoval, ale očividně se vždy musí někdo najít aby si rýpl taky, že?!

A vůbec stop flameování, nemá to tu stejně co dělat. Neřešte to dále díky. Koneckonců ať se tazatel, co se ptal na zdroj rozhodne sám. Moje PC to nebude a já bych si eurocase nikdy nevzal. Reagovat v tomto vlákně už nehodlám, když už tak to řešme dále přes PM :roll:
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Tak ono stačí lépe číst, co mr. Boček píše a pochopit to... kdybys to totiž udělal, potom nepíšeš blábol, že obecně tvrdíme, že je Eurocase lepší jak Corsair. Je pěkné, že máš zkušenosti se skládáním PC... ty má třičtvrtě rádoby odborníků přes PC. Ale evidentně o zdrojích moc nevíš, když je dokážeš odsoudit jen čistě podle značky ve stylu "ti nemůžou vyrobit nic slušnějšího". Je to naprosto to samé, jako o Enermaxu plno lidí i v současnosti tvrdí, jak jsou to špičkové zdroje... jen dokazuje, jak velké nic o těch zdrojích ví.

//Končím OT
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“