Taky jsem ho v ruce neměl, ale viděl bych to na skoro stejný displej. U U2515H si připlácíš za "bezrámeček" a lepší výbavu konektorů a USB 3.0. Osobně bych si připlatil, ale jen kvůli tomu, že nové monitory si kupuji až po tom co jeden z nich umře a U2515H má konektorovou výbavu, která by mi měla stačit i za 10 let
Pokud se spokojíš s tím, že má jen RGB gamut, tak na Photoshop je U2515H výborná volba. Má celkem rovnoměrné podsvětlení, dobrý kontrast, drží gamu a svítí od 0,03 do 380 cd.
Hry na něm hraju, závodní i střílečky, původně jsem měl TN monitor, rozdíl v odezvě jsem absolutně nepoznal i když jsem se případné duchy snažil hledat. Ano, sonda mi změří, že je monitor pomalejší než TN, ale očima nevidím rozdíl. A to to používám na nastavení Normal. Celkem mě potěšilo i to, jak funguje dynamický kontrast v profilu Game. Mám jednu hru, kterou musím hrát na nízké detaily a tak jsem byl nucen vypnout HDR, jenže hra je pak nekoukatelná a vypadá jako když si nastavíš 0% podsvícení. S dynamickým kontrastem to vypadá jako kdyby HDR bylo ve hře zapnuté.