GTA V - ONLINE

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
CageJ
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA V - ONLINE

Příspěvek od CageJ »

jagoda píše:blaho: pekna garaz, snad eclipse tower nie ? :)
nie, ten isty mam myslim aj ja a stoji okolo 370K?

Neviem ci to uz bolo ale je vhodne kupovat byt, kde su Heisty.. = vacsie love za time bonus..
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1
iPhone 12 Pro 128GB
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Řekl bych, že Eclipse Tower 3 jsou fotky, kde je blaho vidět v bílé garáži, mám ten apartmán a garáž je stejná, jen ty auta jsou jiný. :lol:
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Ty, ta garáž je stejná snad ve všech apartmánech co mají místo pro 10 aut. Mám Eclipse Towers 3apt. za 500k a je stejná jako v jiných.
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

pravda no...
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

někdo kdo by zahrál online ? dal pár misí ve dvou, hlavně v klidu :D
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

Jak je to teda s těma Heistama ? Dal jsem pár odměny kolem 20k. Kdy budou teda ty miliony :D ?
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Marek4 píše:někdo kdo by zahrál online ? dal pár misí ve dvou, hlavně v klidu :D
hravame na TS3 : ts3.fastline.cz

bud v kanaly GTA V alebo ricova mistnost
dnes uz asi nie, ale inak vzdy podvečir
+ dneska dorazil aj JAGODA :)

* upozornujem, je to abstinentske TS3 : :-D
Marek4
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Marek4 »

blaho píše:
Marek4 píše:někdo kdo by zahrál online ? dal pár misí ve dvou, hlavně v klidu :D
hravame na TS3 : ts3.fastline.cz

bud v kanaly GTA V alebo ricova mistnost
dnes uz asi nie, ale inak vzdy podvečir
+ dneska dorazil aj JAGODA :)

* upozornujem, je to abstinentske TS3 : :-D
ok zítra tam zkusím dorazit
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

je tam limit, ak nemas aspon par promile tak ta nepustime :D
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
stoRmjE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stoRmjE »

petrxp píše:Jak je to teda s těma Heistama ? Dal jsem pár odměny kolem 20k. Kdy budou teda ty miliony :D ?
Celkem vynášej obyč mise locklý na first person.
stylar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stylar »

ja chci auto Duke of Death dá se nějak sehnat v online?
DISPLAY: LG OLED48CX 3840x2160@120Hz 4:4:4 HDR 10bit GPU: MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM X 24GB GDDR6X CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D CPU COOLER: ARCTIC Liquid Freezer II 420 MB: MSI MPG X870E CARBON WIFI BIOS 7E49v1A3 (AGESA PI-1.2.0.3a) RAM: Corsair 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MT/s CL30-36-36-76 Dominator Titanium EXPO STORAGE: Samsung 990 PRO 2TB@PCIe x4 4.0 (OS), Samsung 980 1TB@PCIe x4 3.0, Samsung 870 EVO 2TB@SATA, HDD Seagate BarraCuda - 4TB (ST4000DM004) PSU: Corsair RMx Series RM850x (v.2021) - 850W CASE: Corsair iCUE 7000X RGB Black (5x Noctua NF-A14 PWM) KEYBOARD: SilentiumPC Gear GK550 Omnis Kailh Brown RGB MOUSE: Glorious Model D Wireless (+Grip Tape) SPEAKERS: Edifier R1280T (42Watt RMS) OS: Microsoft Windows 11 Pro CZ 64-bit v24H2
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

petrxp píše:Jak je to teda s těma Heistama ? Dal jsem pár odměny kolem 20k. Kdy budou teda ty miliony :D ?
Chytej finální mise v invitu jiných hráčů (časem je poznáš na první pohled), nebo dělej celé Heisty s týmem, nejvíc sypou samozřejmě finální mise. Úplně nejlepší ale je, když někdo z tvého týmu přešel z konzol a za tu dobu vydělal takový majlant, že občas jede Heist za 0% a ty dostaneš 50%, což v případě Pacifiku udělá cca 500000 - 550000$ za finální misi. 8-) (mám to štěstí, že se mnou občas hrajou dva takoví)
stylar píše:ja chci auto Duke of Death dá se nějak sehnat v online?
Pokud jsi přešel z konzol tak ho můžeš mít, pokud ne, tak smůla. Duke of Death je pouze jako bonus při přechodu z PS3, PS4, Xbox360 a Xbone na PC. Maximálně se v něm svezeš, pokud ti ho v online někdo půjčí.
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

@GROO: THX aspoň za nějaké info. Budu muset najít na netu nějaký seznam heistů. Hazí mi to různé. Na autech jsem si odemkl rank asi na 45, a heisty jsem začal až teď, tak v tom mám guláš 8-) .
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
stoRmjE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stoRmjE »

Těch aut je tam bohužel víc co se nedají koupit, ani dát do garáže.. Asi napišu na social at mi je koukaj navalit :) Tyhle auta bych chtěl mít v gáráži:..
Duke O'Death by Imponte
Dukes by Imponte
Stallion by Classique
Albany Roosevelt
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

da sa aj to, ked pridem domov z prace kludne ti mozem poslat navod
ako to urobit :wink:
stoRmjE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stoRmjE »

blaho píše:
da sa aj to, ked pridem domov z prace kludne ti mozem poslat navod
ako to urobit :wink:
Nejsem sám co by ho chtěl mít v garáži, sem s tím :D
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Docela by se mi hodil, aby mě hned nerozstřílel první mentál, na kterýho narazím, než se přepnu do passive mode, v singlu je mi k ničemu. Online ho ale legálně získat nejde.
stoRmjE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stoRmjE »

oneill_sx1 píše:Docela by se mi hodil, aby mě hned nerozstřílel první mentál, na kterýho narazím, než se přepnu do passive mode, v singlu je mi k ničemu. Online ho ale legálně získat nejde.
Dej si spawn do garaze, tam máš čas se prepnout. Střílej vše co se hne, koukej hodně na minimapu, jak se někdo začne přibližovat, bud připravenej. Když běžíš po chodníku nebo po silnici, mačkej c, tak se ti otočí minimapka a vidíš i za sebe. Stačí pár sekund a týpek tě zezadu přejede, ani si ho nevšímneš. Pokud si dáš s někym souboj se zbraněma, neběhej po po silnici, AI te přejede a hráč tě dodělá. V kurumě si dávej bacha na šíkovný hráče, kteří pojedou v obyč autě, můžou hazet miny. V insurgentu drž X, když řídíš, zatímco spoluhráč bude střílet z kulometu, pomáhej mu minama nebo granátama.. Insurgent vydží několik zásahu z raketometu. Pokud tě někdo zamíří raketometem v helikoptéře, vyskoč, radši suicide než smrt od hráče, nebudeš si přece kazit Kill/Death ratio :) Pokud máš Hydru, tak při zaměření raketometem kličkuj, někdy stačí lětet do kola a raketa tě netrefí. Pokud tě trefí, většinou ti odejde motor, stačí vyskočit.. Na dálku používej sniper, na střední vzdalenost Marksman rifle, na blízko Special Carabine nebo něco podobného. Využívej napáditost, pokud uvidíš hračovo auto na místě kde nechodí AI, otevří dveře a hod mu tam Proximite minu, pokud nepujdou otevřít, hod to jakoby do kola, ona ta mina zmizí, ale bude tam :).. Když někoho vyndáš z auta, hod mu tam minu na dálkáč a uteč, až uvídíš že nasedl, odbouchni to, máš kill "zadarmo" :)..To je asi tak všechno co mě napadá :D
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

tvl. Třetí heist 2* to někoho vyhodilo a napotřetí mně :twisted: . A to tam byla jedna finální mise..
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Heh, škoda že už jsem to v zoufalým nasrání odinstaloval :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“