nie, ten isty mam myslim aj ja a stoji okolo 370K?jagoda píše:blaho: pekna garaz, snad eclipse tower nie ?
Neviem ci to uz bolo ale je vhodne kupovat byt, kde su Heisty.. = vacsie love za time bonus..
Moderátor: Baneshee

nie, ten isty mam myslim aj ja a stoji okolo 370K?jagoda píše:blaho: pekna garaz, snad eclipse tower nie ?

hravame na TS3 : ts3.fastline.czMarek4 píše:někdo kdo by zahrál online ? dal pár misí ve dvou, hlavně v klidu

ok zítra tam zkusím dorazitblaho píše:hravame na TS3 : ts3.fastline.czMarek4 píše:někdo kdo by zahrál online ? dal pár misí ve dvou, hlavně v klidu
bud v kanaly GTA V alebo ricova mistnost
dnes uz asi nie, ale inak vzdy podvečir
+ dneska dorazil aj JAGODA![]()
* upozornujem, je to abstinentske TS3 :

Celkem vynášej obyč mise locklý na first person.petrxp píše:Jak je to teda s těma Heistama ? Dal jsem pár odměny kolem 20k. Kdy budou teda ty miliony?

Chytej finální mise v invitu jiných hráčů (časem je poznáš na první pohled), nebo dělej celé Heisty s týmem, nejvíc sypou samozřejmě finální mise. Úplně nejlepší ale je, když někdo z tvého týmu přešel z konzol a za tu dobu vydělal takový majlant, že občas jede Heist za 0% a ty dostaneš 50%, což v případě Pacifiku udělá cca 500000 - 550000$ za finální misi.petrxp píše:Jak je to teda s těma Heistama ? Dal jsem pár odměny kolem 20k. Kdy budou teda ty miliony?
Pokud jsi přešel z konzol tak ho můžeš mít, pokud ne, tak smůla. Duke of Death je pouze jako bonus při přechodu z PS3, PS4, Xbox360 a Xbone na PC. Maximálně se v něm svezeš, pokud ti ho v online někdo půjčí.stylar píše:ja chci auto Duke of Death dá se nějak sehnat v online?

da sa aj to, ked pridem domov z prace kludne ti mozem poslat navodstylar píše:ja chci auto Duke of Death dá se nějak sehnat v online?

Nejsem sám co by ho chtěl mít v garáži, sem s tímblaho píše:da sa aj to, ked pridem domov z prace kludne ti mozem poslat navodstylar píše:ja chci auto Duke of Death dá se nějak sehnat v online?
ako to urobit

Dej si spawn do garaze, tam máš čas se prepnout. Střílej vše co se hne, koukej hodně na minimapu, jak se někdo začne přibližovat, bud připravenej. Když běžíš po chodníku nebo po silnici, mačkej c, tak se ti otočí minimapka a vidíš i za sebe. Stačí pár sekund a týpek tě zezadu přejede, ani si ho nevšímneš. Pokud si dáš s někym souboj se zbraněma, neběhej po po silnici, AI te přejede a hráč tě dodělá. V kurumě si dávej bacha na šíkovný hráče, kteří pojedou v obyč autě, můžou hazet miny. V insurgentu drž X, když řídíš, zatímco spoluhráč bude střílet z kulometu, pomáhej mu minama nebo granátama.. Insurgent vydží několik zásahu z raketometu. Pokud tě někdo zamíří raketometem v helikoptéře, vyskoč, radši suicide než smrt od hráče, nebudeš si přece kazit Kill/Death ratiooneill_sx1 píše:Docela by se mi hodil, aby mě hned nerozstřílel první mentál, na kterýho narazím, než se přepnu do passive mode, v singlu je mi k ničemu. Online ho ale legálně získat nejde.

Heh, škoda že už jsem to v zoufalým nasrání odinstalovalMarek4 píše:někdo kdo by zahrál online ? dal pár misí ve dvou, hlavně v klidu