GTA V - ONLINE
Moderátor: Baneshee
- Marek4
- Červená karta

-
Re: GTA V - ONLINE
tak si mě přidej na Social Clubu,
MarekRR351
MarekRR351
- lostsoul
- Začátečník

Začal jsem hrát taky online. Kdyby někdo sháněl hráče. Makám ale na směny, je třeba se domluvit dopředu.
- GROO
- Začátečník

-
Tak mne napadlo, pro pořádek, aby to nezůstalo nezodpovězené (i když kdo chtěl ten si to zjistil), potvrzuji, že po vypnutí ikon na minimapě zmizí z ulic města světelné kruhy jobů.GROO píše:můžeš mít úplně čistou mapu, sice jsem to blíž nezkoumal, ale předpokládám, že ty joby zmizí i z města..
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
chlapci potřebuju radu, gta5 jsem si koupil pouze ku-li online občasným závodům, čekal jsem že mrknu do telefonu a závodů tam bude dost, ale není tam žádný
naposled jsem hrál v dubnu, teď je trochu času tak jsem chtěl trochu zablbnout, dělám něco špatně ? nebo těch založených závodů tak bývá tak málo... ?
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- GROO
- Začátečník

-
Ono je to těžký, lidi teď hrajou "novinku" freemode eventy, tak moc lidí v závodech nepotkáš. Na mobil kašli, dej ve hře ESC, klikni na ONLINE, potom na JOB a tam si vybereš, jsou tam všechny joby. R* verified jsou joby přímo udělané od R*, klikni na Races a tam jich máš mraky. Jeden si založ a holt musíš počkat na další hráče...
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dík za info, sakra grafika jak lusk a furt je to trochu nuda, čekat já pravě nechci. Mod race do GTA SA to nuda nebyla
tak snad časem bude něco podobnýho i tu.
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- petrxp
- Začátečník

-
Časem to půjde akurát víc do háje
.
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
- GROO
- Začátečník

-
No, já nevím, jsem online téměř denně a nudu rozhodně nezažívám... 
- petrxp
- Začátečník

-
Tak pokud nemáš svůj tým. A čekáš až se ti někdo naloaduje, třeba na nějaký nepopulární heist.. Tak pokud na to máš tak hoďku , tak to nemá cenu ani zapínat
. Když vyhodíš newbies, čekáš dál ,potom to dáš dokupy. Potom se ti někdo leavne a jdu ven i já.
Pokud byly ještě akce na určité heisty nebo závody, tak to šlo. Ale já jsem to momentálně vzdal.
Pokud byly ještě akce na určité heisty nebo závody, tak to šlo. Ale já jsem to momentálně vzdal.
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
- GROO
- Začátečník

-
Tak momentálně jsem ve fázi, že svůj hlavní tým v podstatě nemám, většina jsou SŠ a VŠ, nastalo učení, takže nemají moc času ani o víkendech, natož přes týden, kdy jsou většinou na kolejích. Mám teda ještě pár lidí v přátelích, ale s těmi jsem rád, že misi vůbec projdou, takže bída. Jeden příklad za všechny: Kradli jsme EMP a když jsme 3x opakovali tak z jednoho člena týmu vypadlo, že letí poprve. Tak poučen stisknout W a 5 a odstartovat udělal parádní looping a třískl sebou o palubu. Potom jsme 2x opakovali, protože nám ulítl pryč (ono se musí i zatáčet, to mi nikdo neřekl) nakonec jsme to dali, ale byla to dřina...petrxp píše:Tak pokud nemáš svůj tým.
Takže suma sumárum, hru si stále užívám, ale hraju převážně s randomama a začínám uvažovat, že 25 přátel je docela málo...
P.S:Mám zkušenost, že newbies jsou kolikrát platnější, než kdejaký namachrovanec. Oni se aspoň snaží...
- Octopuss
- Začátečník

http://www.rockstargames.com/newswire/a ... tober-20th
Omg, tuzing update. To bude město plný zrůdností.
Omg, tuzing update. To bude město plný zrůdností.
- 0martas0
- Začátečník

-
Ou,cekal sem par lowrideru a hydrauliku, ale toto? Parada.
- jagoda
- Středně pokročilý

- blaho
- Žlutá karta

-
super 
- GROO
- Začátečník

-
Taky se těším, navíc si budeme moci koupit čtvrtou nemovitost!!! Takže nemusím prodávat svoje mazlíky.

- Octopuss
- Začátečník

Stejně nikdo ve většině aut co má nejezdí 
- GROO
- Začátečník

-
Mám přes 25 milionů na kontě a 30 našlapaných kár v garážích. Takže jsem typický milionář.
Myslíš, že typičtí milionáři jezdí ve všech svých autech?
Nejezdí, někdo sbírá známky a my boháči holt sbíráme auta, no...
Myslíš, že typičtí milionáři jezdí ve všech svých autech?
Nejezdí, někdo sbírá známky a my boháči holt sbíráme auta, no...
- jagoda
- Středně pokročilý

presne tak, ja som minul za posledny mesiac 20 mega, uz mam len 65
garaze napraskane najdrahsimi autami s top tuningom, najlepsie zbrane, outfity...
moc sa tesim na nove veci, a 4. garaz.
garaze napraskane najdrahsimi autami s top tuningom, najlepsie zbrane, outfity...
moc sa tesim na nove veci, a 4. garaz.
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- blaho
- Žlutá karta

-
Je vidno , ze chatery boli k tebe stedry a pekne si si nazbieral balicky 
- petrxp
- Začátečník

-
Mi dneska napršelo cca 170k hned jak jsem se připojil, ale to bylo skoro vše co jsem dneska za tu hoďku vyděla
.