GTA V - ONLINE

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Marek4
Červená karta
Červená karta

Re: GTA V - ONLINE

Příspěvek od Marek4 »

tak si mě přidej na Social Clubu,

MarekRR351
lostsoul
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lostsoul »

Začal jsem hrát taky online. Kdyby někdo sháněl hráče. Makám ale na směny, je třeba se domluvit dopředu.
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

GROO píše:můžeš mít úplně čistou mapu, sice jsem to blíž nezkoumal, ale předpokládám, že ty joby zmizí i z města..
Tak mne napadlo, pro pořádek, aby to nezůstalo nezodpovězené (i když kdo chtěl ten si to zjistil), potvrzuji, že po vypnutí ikon na minimapě zmizí z ulic města světelné kruhy jobů.
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

chlapci potřebuju radu, gta5 jsem si koupil pouze ku-li online občasným závodům, čekal jsem že mrknu do telefonu a závodů tam bude dost, ale není tam žádný :) naposled jsem hrál v dubnu, teď je trochu času tak jsem chtěl trochu zablbnout, dělám něco špatně ? nebo těch založených závodů tak bývá tak málo... ?
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Ono je to těžký, lidi teď hrajou "novinku" freemode eventy, tak moc lidí v závodech nepotkáš. Na mobil kašli, dej ve hře ESC, klikni na ONLINE, potom na JOB a tam si vybereš, jsou tam všechny joby. R* verified jsou joby přímo udělané od R*, klikni na Races a tam jich máš mraky. Jeden si založ a holt musíš počkat na další hráče...
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

Dík za info, sakra grafika jak lusk a furt je to trochu nuda, čekat já pravě nechci. Mod race do GTA SA to nuda nebyla :) tak snad časem bude něco podobnýho i tu.
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

Časem to půjde akurát víc do háje :twisted: .
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

No, já nevím, jsem online téměř denně a nudu rozhodně nezažívám... 8-)
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

Tak pokud nemáš svůj tým. A čekáš až se ti někdo naloaduje, třeba na nějaký nepopulární heist.. Tak pokud na to máš tak hoďku , tak to nemá cenu ani zapínat ;-) . Když vyhodíš newbies, čekáš dál ,potom to dáš dokupy. Potom se ti někdo leavne a jdu ven i já.
Pokud byly ještě akce na určité heisty nebo závody, tak to šlo. Ale já jsem to momentálně vzdal.
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

petrxp píše:Tak pokud nemáš svůj tým.
Tak momentálně jsem ve fázi, že svůj hlavní tým v podstatě nemám, většina jsou SŠ a VŠ, nastalo učení, takže nemají moc času ani o víkendech, natož přes týden, kdy jsou většinou na kolejích. Mám teda ještě pár lidí v přátelích, ale s těmi jsem rád, že misi vůbec projdou, takže bída. Jeden příklad za všechny: Kradli jsme EMP a když jsme 3x opakovali tak z jednoho člena týmu vypadlo, že letí poprve. Tak poučen stisknout W a 5 a odstartovat udělal parádní looping a třískl sebou o palubu. Potom jsme 2x opakovali, protože nám ulítl pryč (ono se musí i zatáčet, to mi nikdo neřekl) nakonec jsme to dali, ale byla to dřina...
Takže suma sumárum, hru si stále užívám, ale hraju převážně s randomama a začínám uvažovat, že 25 přátel je docela málo...

P.S:Mám zkušenost, že newbies jsou kolikrát platnější, než kdejaký namachrovanec. Oni se aspoň snaží...
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

http://www.rockstargames.com/newswire/a ... tober-20th

Omg, tuzing update. To bude město plný zrůdností.
0martas0
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 0martas0 »

Ou,cekal sem par lowrideru a hydrauliku, ale toto? Parada.
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

slintam, tesim sa, konecne prava amerika
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

super :)
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Taky se těším, navíc si budeme moci koupit čtvrtou nemovitost!!! Takže nemusím prodávat svoje mazlíky. :lol: :lol: :lol:
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Stejně nikdo ve většině aut co má nejezdí :D
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Mám přes 25 milionů na kontě a 30 našlapaných kár v garážích. Takže jsem typický milionář.
Myslíš, že typičtí milionáři jezdí ve všech svých autech? :wink:
Nejezdí, někdo sbírá známky a my boháči holt sbíráme auta, no... :lol:
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

presne tak, ja som minul za posledny mesiac 20 mega, uz mam len 65 :(
garaze napraskane najdrahsimi autami s top tuningom, najlepsie zbrane, outfity... 8)
moc sa tesim na nove veci, a 4. garaz.
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Je vidno , ze chatery boli k tebe stedry a pekne si si nazbieral balicky :-D
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

Mi dneska napršelo cca 170k hned jak jsem se připojil, ale to bylo skoro vše co jsem dneska za tu hoďku vyděla :? .
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“