lol, myslíš ta tvoje chromová přehlídka?blaho píše:PS : Octopuss tvoje garaze vyzeraju ako ponuka AAA auto![]()
zajtra Ti ukazem poriadne kary
Zítra už jsem v nemocnici, možná o víkendu...
Moderátor: Baneshee

lol, myslíš ta tvoje chromová přehlídka?blaho píše:PS : Octopuss tvoje garaze vyzeraju ako ponuka AAA auto![]()

jasne , rozšutim Ťa v každej zakruteOctopuss píše:lol, myslíš ta tvoje chromová přehlídka?blaho píše:PS : Octopuss tvoje garaze vyzeraju ako ponuka AAA auto![]()
Zítra už jsem v nemocnici, možná o víkendu...

Jo, Stirling je dobrá volba, moc hezké auto, zvuk je parádní, mám ho plně natuningovaný (jen po stránce výkonu, ten design si nezaslouží prznit) a miluju, když mu k tomu ještě střílí výfuk.oneill_sx1 píše:Většinu jsem už utratil. Stirling GT má luxusní zvuk, to bude můj daily driver.

Pokud nemas prijem vice jak 4 mega za hodinu. Pak je ban.GROO píše:Toho kdo ty prachy sebere nebanujou, pouze ty co je rozdávají, maximálně ti je vezmou. Ale když je utratíš, tak ti nemají co vzít...

Tak já jsem děsně chamtivý, utrácím minimálně a tak mám přes 24 milionů na kontě (celkem vyděláno cca 45mega)!jagoda píše:...nebyt prilis chamtivy a da sa aj mat miliony...

To je hezký, ale já si radši snížím jen zadek a on pak na nerovnostech (třeba obrubníky) pěkně hází jiskry.blaho píše: a zdvihnutým podvozkom, kopiruje slusne aj teren