GTA V - ONLINE

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Re: GTA V - ONLINE

Příspěvek od Octopuss »

blaho píše:PS : Octopuss tvoje garaze vyzeraju ako ponuka AAA auto :lol:
zajtra Ti ukazem poriadne kary :D
lol, myslíš ta tvoje chromová přehlídka? :D

Zítra už jsem v nemocnici, možná o víkendu...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

No doufam, ze mi nesmazli obsah mych garazi. Zatim jsem si jen pres mobilni aplikaci udelal vlastni custom znacku.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Octopuss píše:
blaho píše:PS : Octopuss tvoje garaze vyzeraju ako ponuka AAA auto :lol:
zajtra Ti ukazem poriadne kary :D
lol, myslíš ta tvoje chromová přehlídka? :D

Zítra už jsem v nemocnici, možná o víkendu...
jasne , rozšutim Ťa v každej zakrute

sak Ty nevies vybrat 90 stupnovu zakrutu :lol:
uvidiš čo dokaze nV power + liturgic wine :-D

ps: vera Bože , 30 aut mam v chrome, zajtra dokupim a upgradujem ďalšich 10 , na max :P
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

Najdrahsie auta, najdrahsi tunning, 2 garaze mam prazdne este...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Primarni garaz.
Obrázek Obrázek

Sekundarni garaz.
ObrázekObrázek

Just for fun garaz.

ObrázekObrázek

Ctvrta je zatim prazdna.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

Nějaké další káry ve dvojce :D . Sice ne moc drahé auta, ale full upgrade taky něco stojí.
Obrázek
Obrázek
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Doufám, že blaho dneska nemá noční, a přijdou i ostatní. Dal bych pár heistů, nebo aspoň závodů.
petrxp
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petrxp »

Já bych dal závody, ale asi by vás, nebo mě nebavilo furt prohrávat :) . Ale můžem zkusit. Radši si zakládám a vyhrávám tak 80-90%. Aspoň ve classic je to zajímavější, protože tam jezdí podle mě dost OP Stirling a ten se mi nelíbí, mám vette a miuru (herní názvy teď nevím).
PC:i5 3470@4-4.2Ghz, Gigabyte GTX 960 G1 Ganing,16GB Kingston Savage 1600@1890 CL10 1.5V
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Garáž, tu vám klidně ukážu, je totiž skoro prázdná. Dneska ale nějaký hodný mimozemšťan nechal na silnici ležet peníze, tak jsem je sebral a mám přes dva miliony, takže už můžu koupit nějaká auta.

Obrázek
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Doporučuju okamžitě utratit, dřív než tě bannou (sice nepravděpodobný, ale už se to stalo - je tam nějakej automatickej systém).
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

Toho kdo ty prachy sebere nebanujou, pouze ty co je rozdávají, maximálně ti je vezmou. Ale když je utratíš, tak ti nemají co vzít... :wink:
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Většinu jsem už utratil. Stirling GT má luxusní zvuk, to bude můj daily driver. Zentorno je ošklivý, ale dal jsem přednost poměru cena/výkon.

Obrázek
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

oneill_sx1 píše:Většinu jsem už utratil. Stirling GT má luxusní zvuk, to bude můj daily driver.
Jo, Stirling je dobrá volba, moc hezké auto, zvuk je parádní, mám ho plně natuningovaný (jen po stránce výkonu, ten design si nezaslouží prznit) a miluju, když mu k tomu ještě střílí výfuk.
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

najlepsie pomer cena/vykon je ELEGY RH8 - je zadarmo, tuning vyjde na nejaykch 300k... a mas spica auto... potom dobre auto je PROGEN T20, MESA, INSURGENT, apod...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

GROO píše:Toho kdo ty prachy sebere nebanujou, pouze ty co je rozdávají, maximálně ti je vezmou. Ale když je utratíš, tak ti nemají co vzít... :wink:
Pokud nemas prijem vice jak 4 mega za hodinu. Pak je ban.

jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

Riziko je vzdy, banuju aj cheaterov aj konzumentov sluzieb, netreba brat viac ako 10M denne, najlepsie byt sam na privatnom session iba s cheaterom, a robit vela transakcii. Prvy ban u cheatera byva na mesiac, prvy ban u ludi co zobrali peniaze byva tyzden, druhe bany su podstatne dlhsie, radovo tyzdne, treti ban je permanentny. Rovnako je aj riziko mat fotky cheaterov a hacknutych sessions na SC ako mam ja :-D . Dobre je mat profil nastaveny tak aby bol pokial mozno co najviac sukromny :idea: . Jednoducho staci davat bacha a nebyt prilis chamtivy a da sa aj mat miliony aj byt bez banu a mat 15 hackerov vo friendliste. :P
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

jagoda píše:...nebyt prilis chamtivy a da sa aj mat miliony...
Tak já jsem děsně chamtivý, utrácím minimálně a tak mám přes 24 milionů na kontě (celkem vyděláno cca 45mega)! :lol:
Ovšem poctivě vydělaných, Heisty sypou jako blázen, tam je prachů, "jen se sehnout a sebrat". Včera pohodové hraní, 3,5hodiny online a skoro 800k babek, všechno s randomy...
jagoda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jagoda »

Tak ja mam overall income asi kolem 100 000 000 $, a total spend money asi 50 000 000$.
Viem je to podozrive, ale hrajes len raz. :D
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

moja nova kara + full upgrade

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

inak s pridržanim X a zdvihnutým podvozkom, kopiruje slusne aj teren
a tie drifty na blate za dažďa su fajn :)
GROO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GROO »

blaho píše: a zdvihnutým podvozkom, kopiruje slusne aj teren :)
To je hezký, ale já si radši snížím jen zadek a on pak na nerovnostech (třeba obrubníky) pěkně hází jiskry. 8-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“