GTA V - Technicka stranka hry
Moderátor: Baneshee
- fmx rider
- Začátečník

-
Re: GTA V - Technicka stranka hry
Ještě mě napadlo, jestli ti co tam "nemají" se dívají na hru v SP a ti co to tam "mají" na hru v MP. Četl jsem že je MP o něco graficky oškubaný, ale protože MP nehraju, tak nemůžu posoudit.
- Xnovic
- Začátečník

Hraju SP
Navíc je to celé takové rozmazené. Jinak jsem cca 3 dny zpět dělal nový reinstal hry..
Navíc je to celé takové rozmazené. Jinak jsem cca 3 dny zpět dělal nový reinstal hry..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- GROO
- Začátečník

-
Já jsem tu fotku pořídil v MP a nemám to tam.fmx rider píše:Ještě mě napadlo, jestli ti co tam "nemají" se dívají na hru v SP a ti co to tam "mají" na hru v MP.
Jestli je online oproti singlu graficky oškubaný nevím, nehraju singl, ale co vím, tak v online oproti singlu nejsou zvířata, peyotte atd, ale že by byl přímo graficky "ořezaný" se mi nezdá. Například trávy tam mám plné kopce...fmx rider píše: Četl jsem že je MP o něco graficky oškubaný
- Octopuss
- Začátečník

Už to vidím. To mám taky, ale na trávě. Myslím, že to je nějaká chyba ve hře.Xnovic píše:Krásně je to vidět na tom plotě vpravo..
- 0martas0
- Začátečník

-
Ja pouzivam SweetFX a krom toho ze mam hezci barvy tak hra hlavne neni mazla.
- Riku
- Začátečník

na to "rozpixelování" pomáhá zapnout minimálně 4xMSAA, aspoň u mě
PS5 Pro | LG OLED CX55
- GROO
- Začátečník

-
To je možné, já mám zapnuté 8xMSAA a možná proto to tam nemám.
- Xnovic
- Začátečník

Tak já to nikdy neměl ani když mám vypnuté MSAA.
Jinak jsem znovu zkusil reinstall, hodit starší drivery a teď i mody kompatibility.
Mám origo s nejnovějším patchem.
Jinak jsem znovu zkusil reinstall, hodit starší drivery a teď i mody kompatibility.
Mám origo s nejnovějším patchem.
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- Xnovic
- Začátečník

Zeptám se ještě. Je možnost nahodit nějakou starší verzi? MP nehraju a u SP je to jedno..
- GROO
- Začátečník

-
Já myslím, že by to teoreticky neměl být problém, za předpokladu, že zabráníš hře připojit se na internet, jinak se ti při prvním spuštění zaktualizuje. Dokonce jsou (byly) někde na netu uložené všechny aktualizace a updaty ke stažení, takže by jsi si mohl aktualizovat na konkrétní verzi. Známý měl problém s šíleně pomalým downloadem z R* a tak to stahoval alternativně z nějakého cloudu.
P.S: Ovšem hrát jen SP a opomíjet Online je jako zkouknout trailer na super film a říct, že mi to stačí. Já, nebýt Online, tak už o GTAV asi nezakopnu...
P.S: Ovšem hrát jen SP a opomíjet Online je jako zkouknout trailer na super film a říct, že mi to stačí. Já, nebýt Online, tak už o GTAV asi nezakopnu...
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Naprostá pravda.GROO píše: P.S: Ovšem hrát jen SP a opomíjet Online je jako zkouknout trailer na super film a říct, že mi to stačí. Já, nebýt Online, tak už o GTAV asi nezakopnu...
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- Frostys
- Začátečník

-
Jsou tady lidi, kteří zase hrajou jen MP a na SP ani nesáhli. To je imho zrovna u GTA daleko horší.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Jo, to asi jo, mimochodem, taky máte v onlinu děsné loadingy?
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- jagoda
- Středně pokročilý

ano, to je najvacsi problem gtav vseobecne, i ked moj pomaly hdd a 5mbit pripojenie tomu tiez nepomaha... clovek stravi viac v loadoch ako v hre 
i7 2600k / 16GB DDR3 / GTX760
- blaho
- Žlutá karta

-
ani nie , mam to na SSD + 100MB/s netAllowedCry píše:Jo, to asi jo, mimochodem, taky máte v onlinu děsné loadingy?
akurat prve napojenie musim urobit tak, ze idem do STORY mode a nasledne do ONLINE mode ,
lebo ked zapnem hru a dam sa napojit rovno do ONLINE modu, tak tam 5 minut kruti koliesko
- van Bellen
- Začátečník

Ja mam hru na 5400ot greene a tiez sa to toci dlho.Dokonca aj filepage mam na tom disku (ten som si musel vytvorit,lebo pri mojich 8gb ram to vyhadzovalo chybu low memory).
- GROO
- Začátečník

-
No, jak kdy, když jedu mise s randomy, tak občas ano, hlavně když přijmu invite a jsem na druhé straně mapy, to trvá i cca 20 sekund, ale pokud hraju s kamarády, slezeme se nejdřív na privátní season a tam je to potom řádově v sekundách (cca 2-5s).AllowedCry píše:Jo, to asi jo, mimochodem, taky máte v onlinu děsné loadingy?
Co mne ale děsně vytáčí, je když jsem na své vlastní season, přijmu od někoho invite a "LOADING", pak mi to napíše, že season je plná a "LOADING" zpátky na mou season, teda, většinou, nebo mne to občas nelogicky kopne do public season a to je potom dlouhý "LOOOAAAADIIIING", po kterém následuje "LOADING" - odchod na svou season.
To si to kurňa neumí udržet původní season, dokud si to "neosahá" jestli je tam volno a když není tak se jednoduše vrátit zpátky???
No, ale stejně v misích čekáš až se připojí ti pomalejší...blaho píše: ani nie , mam to na SSD + 100MB/s net
- blaho
- Žlutá karta

-
to jo, čas na hlt vinečka a par šlukov z elektro dymky 
- Xnovic
- Začátečník

Tak já nemám čas na SP, natož MP. V zimě bude víc času, tak ho určitě vyzkouším.GROO píše:
I když nevím, jak mi to Fallout 4 dovolí.
- GROO
- Začátečník

-
Sakra, to jsi chlap??? Prostě bouchni do stolu a jedem!Xnovic píše:I když nevím, jak mi to Fallout 4 dovolí.