Transport Tycoon se vrací!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

TomV píše:Tak se mi povedlo tu Windowsí verzi rozjet, ale jede jenom v okně 640x480 a při rozlišení 1280x1024 je to trošku malý... :-( Nevíte někdo, jak to přepnout na fullscreen ?
gdyz to poustitis tak tak je volba jestli to chces windowed :wink:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Dr Meduza píše:
TomV píše:Tak se mi povedlo tu Windowsí verzi rozjet, ale jede jenom v okně 640x480 a při rozlišení 1280x1024 je to trošku malý... :-( Nevíte někdo, jak to přepnout na fullscreen ?
gdyz to poustitis tak tak je volba jestli to chces windowed :wink:
Mně se na to teda nikde neptá... :? Ale ještě se pořádně podívám...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

předpokládám jsi zkoušel alt+enter...
+jesltli je to dosovskej program, tak v jeho zástupci nastav otevřít v maximaliyovaném okně, neo tak nějak...
Francie ... sladká Francie
nanami
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nanami »

no tak si sosni ttdlx pro windows 95 a ten se te zepta
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Vytvoris zastupce a u toho nastavis ve vlastnostech....
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
Wolf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wolf »

To je zvlastni, me to jede ve fullscreenu bez jakehokoliv nastavovani..
Nepouzil jsi nahodou stary patch??(TTDPatch1.9.1alfa38 ) V tom jsou chyby, pouzij posledni, nejnovejsi..(ttdpt20r1W.zip)

Tady je navod z pameti, jak jsem sam postupoval:

Stahnul jsem si hru (asi 6,5 MB archiv rar) z teto adresy a nainstaloval jako full (asi 16 MB) http://www.nibelungen.wz.cz/ttdlx.rar
Potom jsem si stahnul patch 2.0 rev 1 (ttdpt20r1W.zip) z teto stranky http://www.ttdpatch.net/

Ten po stazeni rozbalis primo do adresare tycoona a spustis ho (ttdpatchw.exe), chce upresnit adresar, kde je tycoon, to mu zadas.

Uz ted by mel tycoon rovnou ve fullscreenu naskocit, (spoustis ho stale tim ttdpatchw.exe),
ale ja jsem si do nej jeste stahnul konfigurator(v cestine), vcetne komponent, z teto adresy: http://www.divxland.org/ttd/ttdxc.htm

Potom jsem jeste stahnul novou grafiku stanic, letist, mostu, lokomotiv a jinych vozidel, bank ve mestech, a vse pouzil..Vzdycky vse rozpaknes do adresare tycoona a jen spustis.Nezkousel jsem jen tu nocni verzi tycoona, zatim.. :D

A beha mi to uz asi tak dva mesice bez jakychkoliv potizi (a to hraju tak obden aspon hodku..:))
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Už jsem to vyřešil, jen jsem byl tak zažranej do hry, že jsem to sem zapomněl napsat... :oops: Každopádně dík za rady. :)
sir.morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sir.morpheus »

m.h.l píše:
sir.morpheus píše:OOOOO tak to se mam na co těšit ja u tyhle hry prosedel svuj zivot!!!! :roll: Je to jeden z nejlepších herních počinů co znám!!! A TT si obcas zahraju jeste tetka doma! :roll: Nostalgie to víte!
občas si říkam proč se ten čas nevrátí tak o 10 let zpáky, dřív mě zabavila každá primitivní hra nejmíň na půl roku, dneska je sposta her se supr grafikou, ale hratelnost nulová :sad: , a když se něco povede tak mě to baví maximálně měsíc :sad: :sad: :sad:

JJ mas uplnou pravdu taky u hry zustanu ta 14 dni pak me nebavi!!!! :sad:
MOTHER BOARD: EPOX 8RDA3+ rev. 2.1 | CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (1,85V) + 3D Coller ULTRA | Memory: Transcend 2x 256 MB DDR400 + 512 MB DDR400 Corsair CL2 | VGA: ATI Original 9500 256 bit. opened 9700 Pro 277/270 @ 370/310 (8 pipelines) + VGA Silencer | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB + Maxtor 80GB | MONITOR: LG Flatron F900P 19¨ | Zdroj: Chill Inovation 400W | Case modding
MOTHER BOADR: Asus p5Q Pro |CPU: Intel Core 2 Duo E8400 - 3GHz@3,6GHz (zatim) + Noctua NH-C12P |Memory: 2x2GB DDR2 A-Data | VGA: ASUS EAH4850 TOP/HTDI 512MB 750/1200 + Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2) | HDD: 2x Segate Baracuda 80GB, 1x Maxtor 80GB, 1x WDC 610GB | Zdroj: Blue StormII
NB: Acer 3022LMi-...zatim NonOC:)
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

sir.morpheus píše: JJ mas uplnou pravdu taky u hry zustanu ta 14 dni pak me nebavi!!!! :sad:
Dneska se ve hrach zabejvaj jenom grafikou a na pribeh a hratelnost kaslou :evil:
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Pánové, pomoc. Problém. :-( Když v TTD (s Win patchem) koupím "dvoudílnou" mašinku, tak se mi vloží jenom jeden díl. Jede pak taky o dost pomalejc (např. T.I.M. má uváděnou max. rychlost 240 km/h a s jednou mašinkou jede jenom 201 km/h) a ten výkon taky nevypadá na těch 7000 koní... :-( Nevíte jak to udělat, aby se mi vkládaly mašinky obě ? Totéž dělají všechny dvojité mašiny - AsiaStar, Chimaera, motoráčky...
Docela mně to séře, 201 km/h a 241 km/h je rozdíl... :?
nanami
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nanami »

TomV píše:Pánové, pomoc. Problém. :-( Když v TTD (s Win patchem) koupím "dvoudílnou" mašinku, tak se mi vloží jenom jeden díl. Jede pak taky o dost pomalejc (např. T.I.M. má uváděnou max. rychlost 240 km/h a s jednou mašinkou jede jenom 201 km/h) a ten výkon taky nevypadá na těch 7000 koní... :-( Nevíte jak to udělat, aby se mi vkládaly mašinky obě ? Totéž dělají všechny dvojité mašiny - AsiaStar, Chimaera, motoráčky...
Docela mně to séře, 201 km/h a 241 km/h je rozdíl... :?
a kupujes oba dili (ten druhej s ctrl) ?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

nanami píše:a kupujes oba dili (ten druhej s ctrl) ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne! To mi nikdo neřek, já jsem zvyklej na starou dosovou verzi... :-D Ježiš, to jsem se zasmál... :)

Díky díky díky díky... :-)
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

jestli nejede alt+entr tak zkus u toho .exe co ho poustis nastavit fullscreen (vlastnosti atd..), ale to myslim de jenom u dosovskejch programu...
ASUS F3T
Wolf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wolf »

TomV píše:
Ne! To mi nikdo neřek, já jsem zvyklej na starou dosovou verzi... :-D Ježiš, to jsem se zasmál... :)

Jo, jo, CTRL je dobra vec, nejen na nakupovani i nekolika lokomotiv do jednoho vlaku, je to ale fajn i kdyz treba splacis velky dluh,
tak podrzis CTRL a splatis vse najednou, ve starem Tycoonu to slo po 20 tis. Kdyz prodavas cely vlak a podrzis CTRL, proda se cely najednou,
ne po jednom vagonu, a jine.. :)
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Wolf píše:
TomV píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo, jo, CTRL je dobra vec, nejen na nakupovani i nekolika lokomotiv do jednoho vlaku, je to ale fajn i kdyz treba splacis velky dluh,
tak podrzis CTRL a splatis vse najednou, ve starem Tycoonu to slo po 20 tis. Kdyz prodavas cely vlak a podrzis CTRL, proda se cely najednou,
ne po jednom vagonu, a jine.. :)
A nefunguje tam taky to, že když podplácíš Local Authority a podržíš Ctrl, tak že hned dostaneš "Outstanding" ? :lol:
alisgod
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alisgod »

TomV píše:

no ty woe,sem byl smířenej s tím že budu mít jen jednolokotky na věky a wono to de :oops: ....kuju chlapcí
TOSHIBA SATELLITE A14E, Win Vista Home Premium
Sattero
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Sattero »

já hraju ttdl od vydání až doteď !A furt,furt,furt!!!!Mám už impéria že sem s tím vyhrál pár soutěží!Ale vše smazal muj bratříček je zku.....j!No těším se na pokračování ale at to nejebe oči jak v dosu nebo teď pod win.Co to je 65hz?Na to můžu hned odpovědět je to shit obrovskej jinak zábava to je.
Pracovní násroj: Sony VAIO Duo 13
Geo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Geo »

V TT jsme s kolegou po siti odehrali stovky hodin. Nevyhodou bylo ze MP byl pro max 2 hrace. Jsem zvedav zda toto bude nyni zmeneno. Moc se tesim i kdyz ted toho casu mam poskromnu. :D
ASUS P4P800-Deluxe, P4 2.4/800, DDR 2x256MB/400MHz, Seagate 30GB, WD SATA 200GB, RAID ATA100 2 x WD 80GB
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

Geo píše:V TT jsme s kolegou po siti odehrali stovky hodin.
To ti závidím, taky bych si to rád s někým zahrál po síti, ale v naší lokálce jsou jenom takový deža který by pořád hráli nezáživný kantr strajky, nedá se to hrát pře ip protokol i po inetu?
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“