A velice mě potěšil aktiv na chipsetu!
Takže můžu jen doporučit
Moderátor: Eddward

Nezáleží na tom, kolikawattovej máš zdroj (no, skoro - pod 250W bys jít neměl, nF2 je žravá), ale důležitý je, aby měl konektor pro P4. Ale i pro zdroje, které ho nemají, existují za pár (desítek) korun redukce...ds píše:chtel jsem se zeptat kdyz mam klasicky zdroj 300w tak musim koupit zdroj pro p4 ?nebo staci nejak kabel?

Tak samozřejmě není něco OK!sir.morpheus píše:Mam takovy maly problem nekdy se stane ze nahodim comp ale deska mi sama podtaktuje CPU i Pameti nastavi vse na default!!!! Nevim cim to muze byt!!! Ne po restartu ani po nicem podobnem ale normalne po spusteni!!!

Totez se mi jednou za cas stavalo na solteku (take vzdy jen pri prvnim spusteni, deska zrejme nejak nezkousla OC), vymytit se mi to nepodarilo, stacilo nahodit v biosu vse zpet a zas to jelo. Pocitac byl jinak naprosto stabilni a bezproblemu. Nejcasteji to delalo pri uplnem odpojeni od proudu. Od porizeni UPS, to uz delalo jen vyjimecne, ale obcas se to stalo.sir.morpheus píše:Mam takovy maly problem nekdy se stane ze nahodim comp ale deska mi sama podtaktuje CPU i Pameti nastavi vse na default!!!! Nevim cim to muze byt!!! Ne po restartu ani po nicem podobnem ale normalne po spusteni!!!

JJ taky to je plne stabilni proste se to raz za cas stane!!! je to nekde ve hvezdach a jak pise TomV vse je nastaveno na tech spravnych OC hodnotach FSB, Napetí ,.. jen to resetnu a uz jede normalne!!!Jiri Drak píše:Totez se mi jednou za cas stavalo na solteku (take vzdy jen pri prvnim spusteni, deska zrejme nejak nezkousla OC), vymytit se mi to nepodarilo, stacilo nahodit v biosu vse zpet a zas to jelo. Pocitac byl jinak naprosto stabilni a bezproblemu. Nejcasteji to delalo pri uplnem odpojeni od proudu. Od porizeni UPS, to uz delalo jen vyjimecne, ale obcas se to stalo.sir.morpheus píše:Mam takovy maly problem nekdy se stane ze nahodim comp ale deska mi sama podtaktuje CPU i Pameti nastavi vse na default!!!! Nevim cim to muze byt!!! Ne po restartu ani po nicem podobnem ale normalne po spusteni!!!

Jedná se o revizi desky. Základní revize je 1.0. Když se najdou nějaké chyby, nebo možnosti vylepšení, může vydat výrobce další revizi desky, ve které jsou chyby opraveny, případně změněny a vylepšeny některé vlastnosti.son píše:co znamená ta v2.0 nebo v2.1? jakej je mezi něma rozdíl?

To ti nezaruci ani predajca.son píše:A jak to poznám? je to třeba na krabici napsaný? aby mě nenatáhly až ju budu kupovat.

Dneska už je těžký sehnat revizi 1.x. A když chceš mít jistotu, tak se zeptej prodejce. Na krabici to je tuším někde napsané - ještě se ti kouknu na tu svojí.son píše:tak to je pěkně naprd:o/ a jaká je procentuální šance, že budu mít zrovna v2.0?

No prave toto riesili na CC a zevraj na doske to neni napisane.TomV píše: Na krabici to je tuším někde napsané - ještě se ti kouknu na tu svojí.

Hmm zajimave...tak preco to nevedia zarucit na CCTomV píše:Je to napsané jak na desce, tak na krabici.
http://www.hotspot.webcard.cz/images/ko ... rabice.jpg