symetricky vedeni signalu neni pro tebe vhodnejsi, je lepsi vseobecne
podivej se sem http://cs.wikipedia.org/wiki/Symetrick% ... gn%C3%A1lu
kdyz ti tam jde bordel, tak to odrusi
Ruseni v repro (Behringer B2031A truth)
Moderátor: CageJ
- gck23
- Začátečník
Re: Ruseni v repro (Behringer B2031A truth)
Core i7 8700K, Asrock Taichi Z370, HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator, Kingston A1000 960GB NVMe, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, Be quiet! DARK BASE 700, AOC ag352UCG
- BiG_Father
- Začátečník
no ale me bylo napsano, ze NEsymetricky vedeni je pro mne vhodnejsi, coz nevim teda proc, kdyz je horsigck23 píše:symetricky vedeni signalu neni pro tebe vhodnejsi, je lepsi vseobecne
podivej se sem http://cs.wikipedia.org/wiki/Symetrick% ... gn%C3%A1lu
kdyz ti tam jde bordel, tak to odrusi
- BiG_Father
- Začátečník
Ahoj tak jsem byl v servisu.
dosli jsme k zaveru+zkusili, ze to ruseni z pc vyresi symetrickej kabel/trafo HD400 ale levnejsi a jednodussi pro me je ten kabel..(chrasteni pri pohybu mysi, otravny bruceni,bzuceni apod. pri praci graficky karty a netu..)
Na radio mi dal takovy dva spalky,ktery na sobe maji jakysi magnety ci co, dal jsem je na kabel ze site co nejbliz k bednam, je fakt ze radio temer vubec neslysim..takze to se take vyresilo..
Ale takovy ,,piskani", podobny zvuku "plasice na mysi" co mivaj lidi na pudach tam zustalo.. to jde ale konkretne ze zvukovky - kdyz ji odpojim tak to zmizi..
Zvukovku jsem menil - puvodne EMU 0204 a ted Lexicon Lambda. A u obou to tak je.. V servisu mi rekli, ze se s tim nic moc neda delat..
Skoda no, proste nejaky rusivy signaly lezou po usb do zvukarny a do beden.. fakt neni zpusob jak se tohodle zbavit? Jeste jsem uvazoval, ze bych vzal http://kytary.cz/native-instruments-tra ... /HN118370/ ale zas nevim jestli je mozny symetricky pripojeni a zda by se to vubec timto vyresilo..
dosli jsme k zaveru+zkusili, ze to ruseni z pc vyresi symetrickej kabel/trafo HD400 ale levnejsi a jednodussi pro me je ten kabel..(chrasteni pri pohybu mysi, otravny bruceni,bzuceni apod. pri praci graficky karty a netu..)
Na radio mi dal takovy dva spalky,ktery na sobe maji jakysi magnety ci co, dal jsem je na kabel ze site co nejbliz k bednam, je fakt ze radio temer vubec neslysim..takze to se take vyresilo..
Ale takovy ,,piskani", podobny zvuku "plasice na mysi" co mivaj lidi na pudach tam zustalo.. to jde ale konkretne ze zvukovky - kdyz ji odpojim tak to zmizi..
Zvukovku jsem menil - puvodne EMU 0204 a ted Lexicon Lambda. A u obou to tak je.. V servisu mi rekli, ze se s tim nic moc neda delat..
Skoda no, proste nejaky rusivy signaly lezou po usb do zvukarny a do beden.. fakt neni zpusob jak se tohodle zbavit? Jeste jsem uvazoval, ze bych vzal http://kytary.cz/native-instruments-tra ... /HN118370/ ale zas nevim jestli je mozny symetricky pripojeni a zda by se to vubec timto vyresilo..
- gck23
- Začátečník
imho audio 2dj ma pouze 2* stereo nesymetricky vystup
Core i7 8700K, Asrock Taichi Z370, HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator, Kingston A1000 960GB NVMe, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, Be quiet! DARK BASE 700, AOC ag352UCG
- theedge
- Začátečník
No je to sranda. Každej hifista je stavu se porvat že jedině externí zvukovka ( právě kvůli rušení) a já jedu na PCIe zvukárně a v bednách nemám rušení absolutně žádný ...
AMD Ryzen 7 5800X3D || Scythe Ninja 4 || ASUS Rog Strix B550-F Gaming || 32GB DDR4 Crucial Ballistix 3200@3600 CL16|| EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra || SSD M.2 NVMe Samsung 980 PRO 2TB + Samsung 970 EVO 500GB || 3x HDD WD Red 3 TB || Creative X-Fi Titanium HD + Shure SRH840 || FRACTAL Define R4 + Corsair HX850 850W|| Razer DeathAdder 3500 || 27" Gigabyte Aorus FI27Q-P (1440p + 165 Hz)
- Exp
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- MataPata
- Nováček
-
Zdravím, mám podobný problém. Ve výškových reproduktorech se ozývají různé zvuky při pohybu myší, atd. Po připojení na analogový výstup integrované karty je problém mnohem výraznější. Takže používám variantu levného externího DAC převodníku připojeného přes optiku, tím ale bohužel nevyužívám vlastnosti té karty. Když je externí DAC připojen a napájen z usb pc, jsou zvuky mnohem výraznější. Pokud ho napájím přes externí zdroj jsou méně slyšitelné. Prosím poraďte. Díky