Zdravím.
Tak mám problém v tom. Tatovi jsem složil slušnou sestavu pc nainstaloval jsem os Win 7 prof 64 bit.
Nainstaloval jsem ovladače všechno co se patří. Na pc jsem chvilku hrál F1 a War thunder.
Tatovi jsem pc dal a po týdnu mi říka že se začal sekat tak jsem se na to podíval a ano pc naběhl rychle ale když jsem klikl na Win lištu tak se na 5-10 min sekl a pak už jel normalně. No a teď pc nenaběhne vůbec. Windowsi byli nelegalní tak jsem koupil nové origoš a chci je tam nainstalovat. Když pc zapnu strašně dlouho načíta i blbý bios logo a o instalaci win 7 ani nemluvím katastrofa. Mám podezdření na HDD nic jiného mě nanapadá co vás ?
Sestava:
Procesor : Amd fx-6350 Vishera
Zakladní deska: Msi 970A-G46
Graf.Karta: Msi gtx 960 gaming 2G
Ram: Kingston hyperx Fury 2x8Gb
HDD: Wd Blue 1TB
Zdroj: Cooler Master g700 700W
Počítač se nepřehřívá má normalní teploty kolem 37 stupnu
Nova sestava chvilku fungovala
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- zdenulinek
- Začátečník

-
Nova sestava chvilku fungovala
Deska Gigabyte 880GA UD3H, Procesor Amd Phenom x6 1090T 3.2Ghz, Graf.Karta Evga Gtx 580 SC, Ram Corsair Vengeance 1600Mhz 2x4Gb, Zdroj Corsair GS800{W}, Cpu chladic Cooler Master v8, Bedna Zalman z9 plus
- dubikovo
- Nováček

-
Re: Nova sestava chvilku fungovala
tak přesně tohle se mi stalo u staré desky, co jsem vytáhnul po letech ze skříně a pak to byla baterka biosu. byla už hotová a bios a všechno se pak načítalo strašně dlouhou dobu. po výměně se to spravilo. U nové desky možná zkusit aktualivat bios...
- HunterGtNet
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
hdtune zkontrolovat SMART hdd
- zdenulinek
- Začátečník

-
Tak se omlouvám za pozdější reakci. HDD na reklamaci vadné sektory dostal jsem po 14 dnech nový a všechno už funguje. Děkuji lock
Deska Gigabyte 880GA UD3H, Procesor Amd Phenom x6 1090T 3.2Ghz, Graf.Karta Evga Gtx 580 SC, Ram Corsair Vengeance 1600Mhz 2x4Gb, Zdroj Corsair GS800{W}, Cpu chladic Cooler Master v8, Bedna Zalman z9 plus