Nova sestava chvilku fungovala

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
zdenulinek
Začátečník
Začátečník

Nova sestava chvilku fungovala

Příspěvek od zdenulinek »

Zdravím.
Tak mám problém v tom. Tatovi jsem složil slušnou sestavu pc nainstaloval jsem os Win 7 prof 64 bit.
Nainstaloval jsem ovladače všechno co se patří. Na pc jsem chvilku hrál F1 a War thunder.
Tatovi jsem pc dal a po týdnu mi říka že se začal sekat tak jsem se na to podíval a ano pc naběhl rychle ale když jsem klikl na Win lištu tak se na 5-10 min sekl a pak už jel normalně. No a teď pc nenaběhne vůbec. Windowsi byli nelegalní tak jsem koupil nové origoš a chci je tam nainstalovat. Když pc zapnu strašně dlouho načíta i blbý bios logo a o instalaci win 7 ani nemluvím katastrofa. Mám podezdření na HDD nic jiného mě nanapadá co vás ?

Sestava:
Procesor : Amd fx-6350 Vishera
Zakladní deska: Msi 970A-G46
Graf.Karta: Msi gtx 960 gaming 2G
Ram: Kingston hyperx Fury 2x8Gb
HDD: Wd Blue 1TB
Zdroj: Cooler Master g700 700W
Počítač se nepřehřívá má normalní teploty kolem 37 stupnu
Deska Gigabyte 880GA UD3H, Procesor Amd Phenom x6 1090T 3.2Ghz, Graf.Karta Evga Gtx 580 SC, Ram Corsair Vengeance 1600Mhz 2x4Gb, Zdroj Corsair GS800{W}, Cpu chladic Cooler Master v8, Bedna Zalman z9 plus
dubikovo
Nováček
Nováček

Re: Nova sestava chvilku fungovala

Příspěvek od dubikovo »

tak přesně tohle se mi stalo u staré desky, co jsem vytáhnul po letech ze skříně a pak to byla baterka biosu. byla už hotová a bios a všechno se pak načítalo strašně dlouhou dobu. po výměně se to spravilo. U nové desky možná zkusit aktualivat bios...
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

hdtune zkontrolovat SMART hdd
zdenulinek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zdenulinek »

Tak se omlouvám za pozdější reakci. HDD na reklamaci vadné sektory dostal jsem po 14 dnech nový a všechno už funguje. Děkuji lock
Deska Gigabyte 880GA UD3H, Procesor Amd Phenom x6 1090T 3.2Ghz, Graf.Karta Evga Gtx 580 SC, Ram Corsair Vengeance 1600Mhz 2x4Gb, Zdroj Corsair GS800{W}, Cpu chladic Cooler Master v8, Bedna Zalman z9 plus
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“