Takze mam celodenny session za sebou, teraz nahratych cca 20 hodin, prave som zabil Dancera a idem do Lothric Castle. V 1. playthrough sa snazim vyhybat online interakciam najviac ako sa da. Ak by som to mal v tejto chvili zhrnut, tak je to velmi dobre, napriek svojim chybam a zvlastnostiam v designe hry.
Lokacie vyzeraju skvelo a detailne, su sami v sebe dobre poprepajane, ale globalne je to viac linearne. Take prepojenie ako tie centralne lokacie v DS1 mi velmi chyba.
Toto myslim, DS I mapa lokacii, spoiler 1. dielu.
Design nepriatelov velmi kolise, niektory vyzeraju vyborne, ale neskutocne ma nasieraju recykolvany nepriatelia, ktory maju len nastavenu rychlost na 150%.
To je dalsia vec, co mi velmi vadi. Zatial z celej hry mam pocit, ze jedine v com sa zvysila obtiaznost, je ze to cele akoby zrychlili. Ak uz je nejaky boss tazky, tak len preto, ze robi vsetko extremne rychlo. A tych tazkych nebolo tak vela. Najvadnejsieho Pontiffa som zabil lukom a na Abyss Watchra si summonol niekoho a ubackstaboval ho k smrti. Este Aldrich bol dost otravny.
A naozaj neviem pochopit, preco je obmedzeny pocet sipov v inventary na 99.. Pochopim, ze pri sebe nemozem mat viac, lebo sa potom s dost vela nepriatelmi da 'vyebat', ale preco musim mat aj na bonfireoch len tolko
BTW, ak by som nikdy predtym nehral nic zo souls serie, tak mi trojka pride najtazsia.