havli píše:Pokud by ten graf byl realita, pak i cena se bude hodne blizit jednicce a trem nulam
Tak kupujucich by museli nejako motivovat takze cena by bola isto nižšia lebo AMD ma dnes mizivu penetraciu trhu...
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
havli píše:Pokud by ten graf byl realita, pak i cena se bude hodne blizit jednicce a trem nulam
To si nemyslim. Ak to bude za tisic dolacov tak to si bezny AMD fan nekupi a aj keby si to nejaki ludia kupovali, nebude to dost na to aby to AMD pomohlo. Oni teraz hlavne potrebuju utisit hlad po slusnom enthusiast procesore a ziskat aspon nejaky podiel na trhu (ja osobne som ochotny zaplatit maximalne £350 a ani o pencu viac). Ten vykon ak to bude mat niekde na urovni Ivy Bridge tak to na prvu generaciu novej architektury aj tak bude slusne.DOC_ZENITH píše:To přesně by se mělo stát. AMD by to ekonomicky nakoplo.
Tak to abys zacal a pripravil si hodne velky prasatko a nakrmil ho slusnym svazkem dolaru.oneb1t píše: no tak ted to dejte jeste za lepsi cenu nez intel a myslim ze zacinam setrit na upgrade
Nestihat dodavat za 350 je lepsia volba pre penetraciu trhu ako cumiet ako na to v sklade za tisicku sada prach .flyer píše:Cena bude kromě výkonu úměrná poptávce, když to bude mít výkon tisícidoláčovýho intelu težko to budu střílet za 350, za 1) zbytečně se oberou o prachy a 2) k čemu jim je cenovka 350 když to nebudou stíhat dodávat.