Nejsem žádný fanda CZC... ale jak tu špiníte reklamační postup obchodu, který je v tomto případu naprosto v právu a to ze dvou zásadních důvodů.
1. Porušení plomby.
2. Sundání chladiče už je vážný zásah do hw i když to někdo zvládne levou zadní, výrobce to rozhodně netoleruje.
Chladiče nasazuje robot automat, který šroubové spoje utahuje do ideálního momentu, tedy ani moc ani málo, aby to kompenzovalo tepelnou roztažnost všech materiálů použitých na kartě.
Při tolika pro kartu negativních zákrocích jsi nemohl čekat od CZC jiného vyjádření než v tvůj neprospěch.Na začátku Uživatel_980 píše:Zdravím,
mám chvíli MSI GTX 980 GAMING a dnes jsem kartu přepastoval pastou MX-4. Teploty o malých pár stupňů lepší, paráda.
Po spuštění Kombustoru se PC po 5s vypnul, ASUS deska hlásila ANTI-SURGE problém. Řekl jsem si náhoda.
Spustil jsem tedy Kombustor znovu, něco v grafice luplo, PC se vypnul, smrad křemíku.
A nyní již totální artefakty přes celou obrazovku ihned po spuštění.. jak je toto možné? Teď už samozřejmě nepomohlo ani znovu vyčištění a přepastování.
Přepastoval jsem již desítky karet a nikdy žádný problém (je tedy pravda, že převážně Radeonů a non-MSI karet), i s touto jsem si dal záležet, teploty v pohodě..
dále pokračoval:
Az budu domu, vyfotim.
Smrad byl zda se primo z cipu.
Jeste pred prepastovanim jsem tam rval +87mV a takty hodne pres 1500 a pameti pres 8400Mhz.
Plombu karta mela, uz nema.. snad to i tak berou na reklamaci, ja ji bral vzdy jen jako nic neznamenajici nalepku.
Karta je stara 4 mesice.
U CZC.cz, ale ti snad neposuzuji zaruku. A na sroubkach je stejne videt, ze byly pouzity.
Vyjádření technika: Karta je mechanicky poškozena, porušena pečeť,... Není možno uznat záruku, vráceno bez opravy zpět..
Každý chip má svůj hraniční strop a ty jsi ho zjistil na vlastní kůži, prostě jsi kartu odpálil vlastní blbostí hoj. Pet