Od zmácknutí power button je jen černo, žadný post, ani bios. Primárně připojujeme pres hdmi do televize, ale zkouseli jsme i vga kabel s dvi redukcí.
Uplně prvnim spustěním pc jsme se dostali do winu, ale místo uvítací obrazovky se počítač ocitl na odhlašovací, asi na 5 minut, pak jsme ho násilně vypli. Od té doby jen black screen. Občas se na obrazovce ukazaly artefakty a jednou se povedl i bios s artefakt, teměř nečitelný.
Grafiku jsem tedy otestovali u mě přes DVI a funguje, v jeho starším počítači s cpu 4 jadro phenom + deska asus m4a87 něco něco, taky funguje přes HDMI. Vyštrachali jsme starší GK hd6870, která je ale částečně mrtvá, (funguje jen bez driveru) a s ní se pres hdmi do winu dostane na nové desce.
Zkusili jsme 3 hdmi kabely, 1x dvi to vga, 1x dvi to hdmi (jako display používa FHD televizi)
Zkouseli jsme starý i čerstvý win 7 64 system (nevim zda li Sp1), ovladače grafiky latest crimson whql, + chipset ze stranek asusu z roku 2012.
Verzi biosu a jeho aktualnost nevím, doplním.
Btw rozhodoval jsem se mezi sekcí pro grafiky a pro desky, snad je to víc desková věc
Nemel by prosím nekdo nejaky tip, co bychom mohli vyzkoušet, mě nic nenapada
edit: boot device led svítí