Já to dělám tak , že zprovozním PC s určitou konfigurací (čistá instalace W7 + drivery+office+utilitky ..) a udělám si zálohu Acronisem. Když je potřeba, tak si z ní PC za cca 8minut obnovím.
Na driverech AMD se v systému asi nic nepokazí, jen již nejdou aktualizovat pomocí instalátoru. Nicméně manuálně i novější nainstaluješ, dokonce i pak jdou nainstalovat z balíčku některé komponenty manuálně. Jen to nejde standardně pohodlně pomocí instalátoru. Musí se ručně vyhledat v rozbalené složce Catalistů nebo Crimsonů potřebné instalátory a spustit je růčo.
Ono by to šlo dohledat při aktualizování Widlí, která(é) aktualizace to zneprovozní, ale asi to je na pakárnu. Já došel k tomu, že když instnu SP2, tak už to nejde, takže příčinná aktualizace je někde tam.
W7 a 270x Hawk
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- jerry00
- Začátečník

Re: W7 a 270x Hawk
iMac 27" i7
- alfik98
- Nováček

-
jjjj souhlasim po SP2 už to nejde. Hledat se mi to taky nechce. A máš pravdu ručně to myslím šlo, ale i tak jsem měl chuť sprovoznit instalator a CCC, ktery tim taky nefungoval korektně, neboli vůbec
- jerry00
- Začátečník

Ještě jedna věc. Ve W7 systém tuhle kartu ani neidentifikuje,( desítky ano jako řadu R9 200) tím pádem asi nezapíše nic do registru a možná tam odsud berou instalátory nějaké informace.
Původně jsem chtěl zkusit odinstalovat .net a C+, ale PC s touhle kartou jsem nakonec prodal, takže jsem se k tomu již nedostal.
Původně jsem chtěl zkusit odinstalovat .net a C+, ale PC s touhle kartou jsem nakonec prodal, takže jsem se k tomu již nedostal.
iMac 27" i7
- alfik98
- Nováček

-
Jinak pro doplnění z asusu mě odepsali ..
Vážený zákazníku,
Používejte prosím výhradně ovladače ze stránek ASUS, jelikož jsou upraveny výrobce grafické karty a tedy k příslušnému BIOSu grafické karty.
Poslední ovladač pro Vaší základní desku stáhnete zde http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/vga/AT ... 1463124401 . Je prosím s tímto ovladačem nějaký konkrétní problém?
jak budu mít čas vyzkouším
Vážený zákazníku,
Používejte prosím výhradně ovladače ze stránek ASUS, jelikož jsou upraveny výrobce grafické karty a tedy k příslušnému BIOSu grafické karty.
Poslední ovladač pro Vaší základní desku stáhnete zde http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/vga/AT ... 1463124401 . Je prosím s tímto ovladačem nějaký konkrétní problém?
jak budu mít čas vyzkouším
- jerry00
- Začátečník

Nejde to ani s Asusáckým driverem z webu podpory, ty tam mají tuším verzi 14.4.
iMac 27" i7