Marty o artynach nedavno delal video, kde vyjadroval svuj nazor -
https://www.youtube.com/watch?v=hWj1LV7Exvc
Nicmene s nim nesouhlasim v bode, ze uplne odstraneni artyn by melo za nasledek velkou dominanci hulldown tanku jako IS-7, T29, T32 apod. Silny hulldown je bran v potaz v ramci balancu celeho vozidla, tudiz tyhle tanky maji zase jine nevyhody (IS-7 a T32 -> mizerny kanon mimo jine, T29 ma zase nic moc spodek a je dost lina). Pokud se takovemu tanku podari dostat do silne pozice a drzet vsechny pred sebou, tak by mel ownit. Kdyz vidim IS-7 v hulldownu, tak ho proste ignoruju a najdu si jiny cil, popripade si zacouvu a nenecham se od nej strilet. Nekdy to muze byt problem, kdyz treba pada druhej flank a je potreba pushnout, nicmene to uz neni tak uplne related na ten tank.
Jakakoliv hra bez artyny je pro mne okamzite o 500% hratelnejsi.
Jinak jsem na tom stejne jako TrollZor - po 4 bitvach, kdy i na destikach jsem po 2 minutach prohravali o 10 tanku, jsem prastil do ALT+F4 a na peknych par tydnu se toho zase ani nedotknu. Mozna ani po vydani 9.17, protoze ty svedske mrchny na top tierech vypadaji neskutecne OP, hlavne te heavyna je dobrej joke. Kazdopadne budu nejaky cas travit u noveho Titanfallu, kde se clovek prijemne odreaguje a pobavi se narozdil od posraneho wotka, kde se vetsinou uz v prubehu prvni bitvy nehorazne naseru na MM / arty / goldy / RNG / retardy / whatever. Ani za 1500Kc nelituju, vyborna hra.
To je jedna z veci, co me na hre sere - skoro kazda nova destike je overpowered, ale ne proto, ze by to balanc tym zajebal, nybrz proto, ze je v
nejlepsim zajmu Wargamingu, aby ten tank byl jednoznacne lepsi nez drtiva vetsina jiz existujicich. Proc? Kdyby to byl jen dalsi mediocre trash tank, proc by jej lidi grindovali? Oni ty lidi potrebujou poradne namlsat, jak je to uzasne, jak to museji mit. Vsichni kontributori (namatkou tedka QB) uz delaji videa, jak je to super - marketingova masaz se rozjizdi uz na test serveru. Takze prumerny Joe (heh, co prumerny Joe, fialky po tom pujdou jeste vic, doslova jak slepice po flusu) ma jeste pred oficianim releasem jasno, ze tenhle novy tank proste chce. No a jak ho ziskat? Vetsina lidi ztrazi prachy na tieru 8, takze minimalne premiovy ucet, ale aby si ten grind (hlavne u nove koupenych stock tanku) jeste zjednodusili, tak tam obcas bouchnou jeste nejake free expy. No a pak jsou tady ultimatni tryhardi, kteri si uz v predchozim patchi koupi ten midtier premium tank, aby na release cele vetve uz meli pripravenou posadku s 2/3/x skilly. Ve vysledku poradny ranec penez pro Wargayming, a cim viz presileny ten novy tank bude, tim vic penez od lidi dostanou, takova je realita. Po nejake dobe se ten tank nerfne, protoze alespon nejaky balanc musi byt, nicmene penize jsou uz v prasatku, takze mise splnena.
Bohuzel jim to lidi evidentne stale dotuji, takze tenhle trend jen tak nezmizi. Nastesti uz vycerpali podstatnou cast tanku, co do hry na top tier mohli pridat, takze uz to snad nebude tak hrozne.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs