CUDA/OpenCL aplikace. Profiling pro automatické přepnutí je sice možný, ale spoustu projektů pouštíš přes command linu atd., takže zřejmě usoudili že to nemá smysl.Vlastik80 píše:...ale k čemu to je dobré, když ne pro hry - převod videa a výpočty a pokud ano, jaký to má vliv a proč to není automatizované - myslím že by sama gpu "detekovala" a dle toho přepla režim apod..(upravil bych si příspěvek, ale nemohu editovat)
GeForce 378.49 WHQL driver
Moderátoři: morke, Walker1134
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: GeForce 378.49 WHQL driver
- Vlastik80
- Začátečník

-
Hmm, ale pokud vezmu nějaký OpenCL benchmark a budu testovat se staršími ovladači, poté zkusím tento s přepnutím na "Zapnuto", bude podle mě výsledek stejný, ne? Tedy nevidím moc profitu z této položky.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tak to zkus na stávajících s on/off a poděl se o výsledky 
- racecar
- Středně pokročilý

Aj podla mna to bude rovnake. Aspon mne sa nejak vykon nezvysil. Mozno iba vo velmi specifickych pripadoch bude rozdiel.Vlastik80 píše:Hmm, ale pokud vezmu nějaký OpenCL benchmark a budu testovat se staršími ovladači, poté zkusím tento s přepnutím na "Zapnuto", bude podle mě výsledek stejný, ne? Tedy nevidím moc profitu z této položky.
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
doplnění: a zde taky, tentokrát v kombinaci s Watch Dogs 2
https://reshade.me/forum/troubleshootin ... fter-patch
P.S. Pokud by někdo měl podobný problémy, tak nakonec mi pomohlo přejmenovat soubor dxgi na d3d11
https://reshade.me/forum/troubleshootin ... fter-patch
P.S. Pokud by někdo měl podobný problémy, tak nakonec mi pomohlo přejmenovat soubor dxgi na d3d11
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Nj, ale tím že jsi to přejmenoval, tak jsi vlastně SweetFX/ReShade deaktivavol, resp. to DLL se teď nenačítá a ta knihovna je stěžejní pro funkci těchhle shader replacement programů 
Je tam zřejmá nekompatibilita tohohle driveru se všemi shader replacement programy. Vypadá to na nějaké nové restrikce.
Je tam zřejmá nekompatibilita tohohle driveru se všemi shader replacement programy. Vypadá to na nějaké nové restrikce.
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
myslim že to sweetfx po přejmenování běhá bezproblémově, normálně se načte a je samozřejmě rozdíl v obraze (lehce zjistitelné použitím klávesy scrollLock). To přejmenování není žádný problém, více např. zde: https://reshade.me/forum/general-discus ... n-d3d9-dllKrteq píše:Nj, ale tím že jsi to přejmenoval, tak jsi vlastně SweetFX/ReShade deaktivavol, resp. to DLL se teď nenačítá a ta knihovna je stěžejní pro funkci těchhle shader replacement programů
V závislosti na konkrétní hře to u některých profilů doporučují změnit samotní autoři profilů...
edit:/ já už bych si dnes nemohl představit hrát víceméně jakoukoliv novou hru bez sweetFX, je to nebe a dudy
Naposledy upravil(a) Pepa1 dne úte 31. led 2017, 12:58, celkem upraveno 1 x.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Podobný problém se řešil zhruba před rokem a crosire k tomu napsal toto:
Očividně se jedná o ten samý případ.I was able to reproduce a crash with the "DXGI_ERROR_INVALID_CALL" error on NVIDIA with latest drivers. This particular issue I ran into seems to be due to a driver optimization (part of the "Game Ready" drivers from NVIDIA).
It only occurs when changing the "IDXGISwapChain::ResizeBuffers" member of the VTable, keeping that the original and hooking any other member is no problem. Sadly this one is an absolute requirement, so removing it is no solution.
Doesn't look like there is much I can do about it. Maybe I'm drawing the wrong conclusion, but this would also explain why the crash does not appear on another computer, which is still on one year old NVIDIA drivers.
Now one workaround is to avoid the game calling "ResizeBuffers". The following works for me: After launching the game, do not click on another window or move focus otherwise (through the entire social club starting sequence), just wait for the game to show up and only after start move your mouse/keyboard again. Also, make sure to run the game in fullscreen mode.
- Pepa1
- Mírně pokročilý

-
tak už vyšel hotfix 378.57
http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4378
http://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4378