Aby si potom nebol sklamany z OCIgoreso píše:ja mam předobjednané 1700 a 1700X a uvydím které vzít po testech
radši bych 1600 X ale čekat nemohu.
Edit Igoreso: no CPU co jsem mel doma a mám ted jede max 4,8Ghz a přehřívá se jak blázen....
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Aby si potom nebol sklamany z OCIgoreso píše:ja mam předobjednané 1700 a 1700X a uvydím které vzít po testech
radši bych 1600 X ale čekat nemohu.

YupHladis píše:Pockej, ten graf skalovani pameti od MSI desky je copy/paste ?

Jsem jim na to skocil, ikdyz cervik hlodal zda to není jen marketingovy vymysl. Ale ze to rovnou jen skopnuli, to je slusna cunarna.yuri.cs píše:YupHladis píše:Pockej, ten graf skalovani pameti od MSI desky je copy/paste ?
https://pbs.twimg.com/media/C5YWOI5WYAElMSn.jpg:large

Tjn, MSI by se mělo stydět že tohle vypustilo :/Hladis píše:Jsem jim na to skocil, ikdyz cervik hlodal zda to není jen marketingovy vymysl. Ale ze to rovnou jen skopnuli, to je slusna cunarna.

Ta spotreba je paradni. Hlave ve stavu nezatizenych vsech jader, kdy se ukaze rizeni spotreby, je vyrazne lepsi nez Intel.Krteq píše:Testy od číňanů

CageJ píše:Mám už nejaké info, že pôjde ešte niekde výkon celkom hore ale NDA ...
Tohle si odporuje, ne? Podezreni je takove, ze realny vykon bude nizsi, nikoliv vyssi.CageJ píše:we suspect that at least 3 separate issues _might_ cause Ryzen to underperform in both our benchmarks and real-world applications as well

Tam ide skôr o to, že to bude asi zlepenec.yuri.cs píše:@CageJ: lol, vydat CPU bez prefetcheru...

Pred cca 6 lety se tu vykrikovalo, ze od nich uz nikdy nic nekupovat... Je videt, ze to stale plati.b00n píše:Tak graf pamětí od MSI mě fakt rozesmál.