Epox 8rda3+,větrák
Moderátor: Eddward
- Sodovka
- Nováček

Epox 8rda3+,větrák
Tak jsem se konečně dočkal pamětí,sestavil jsem compík a asi po 8 zapnutí mi začal dost drsně řvát větráček na chipsetu.Zkusil jsem ho lehce poladit,leč dělá to pořád,když vydržim tak třeba po 5 minutách přestane,no ale nemám moc silný nervy
,mám pocit že už jsem to tady někde četl,nevíte prosím někdo čím to čím? Díky
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já mám 8RDA3+ rev. 2.1, jede většinou 24 denně už asi tři měsíce a větrák je pořád stejně hlučnej (nehlučnej), jako když byla deska nová. Disk ho spolehlivě přeřve...
Zkusil bych to reklamovat...
Zkusil bych to reklamovat...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na druhej strane ak si z doskou inak spokojni.... a na reklamaciu sa ti ju posielat nechce...... ja pouzivam na aktivne chladice silikonovy olej ( sprej... ), alebo ho komplnetne vymen za nieco lepsie.......
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Rossi46
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Epox 8rda3+,větrák
Na mojim EPoXu taky zacal rvat cca po mesici vetracek na chipsetu, vyresil jsem to tak ze jsem ho proste odmontoval, kapnul do toho silikonovej olejicek a uz jen sepot kvetinSodovka píše:Tak jsem se konečně dočkal pamětí,sestavil jsem compík a asi po 8 zapnutí mi začal dost drsně řvát větráček na chipsetu.Zkusil jsem ho lehce poladit,leč dělá to pořád,když vydržim tak třeba po 5 minutách přestane,no ale nemám moc silný nervy,mám pocit že už jsem to tady někde četl,nevíte prosím někdo čím to čím? Díky
CPU:Intel C2D E6700@3.6GHz, CPU Fan:Scythe Infinity, MB:Gigabyte GA-965P-DQ6[bios F13], Pamet:Corsair TWIN2X4096-8500C5D, VGA:Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR2, SB:Creative Labs X-Fi Fatal1ty FPS 64MB X-RAM, HDD:2xWestern Digital Raptor WD1500AHFD[RAID0], Krysa:Logitech G5+fUnc F10S Large, Klavesnice:Logitech Media Keyboard, Case:Thermaltake Kandalf Supertower VA9003BWS, Zdroj:Seasonic M12-700, Monitor:Samsung SyncMaster 215TW, Mechanika:Samsung SH-W183A black.
- Sodovka
- Nováček

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ok. Kdyby to nepomohlo, vždycky je tu možnost výměny větráku. Čtyřicítka se dá obvykle sehnat celkem snadno...Sodovka píše:Tak jo,reklamovat se mi to nechce,protože by to bylo na dlouhý lokte,kupoval jsem to přes známýho na firmu atd.... Takže jdu do oleje,ale stejně mě to nakrklo,díky A.

- Sodovka
- Nováček

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tos měl asi smůlu na špatnej kousek (větráku, ne deskySodovka píše:Hmm,ale teda že to začlo po 2 dnech,a vy tu epoxi všichni tak chválíte,pořádně ho namažu a budu mu vyhrožovat
//Edit : Teď jsem si schválně zkoušel sáhnout na pasiv na NB po několikahodinvém provozu na 100% zátěž s vyplým větroněm na čipsetu. Mírně teplej. Takže větrák asi půjde dolů, protože se zejvně dá tahle revize čipsetu v pohodě uchladit pasivně...

- Alekk
- Začátečník

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Revizi 2.1 s čipsetem na základním napětí v pohodě uchladíš pasivně. Už to mám vyzkoušený. Snad jen na nějaký vyšší přetaktování (a zvýšení napětí čipsetu) bych tam ten větrák dal...Alekk píše:Stejný problém,vydržel mi asi měsíc pak začal fakt hodně řvát.Vyšrouboval jsem ho a koupil nový za 47,- Zatím klid.

- Geo22
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tUrbine
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sodovka
- Nováček

- Whill
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mam takovej pocit, ze ty vetraky a pasivy u toho meni jak ponozky... co jsem videl tyhle desky, tak pokazde mela jinej pasiv nebo vetraktUrbine píše:vcera sem si domu prines 8rda3i rev.2.1 a ta ma na NB jen pasiv
AMD Athlon XP 2800+ (Barton) :: Epox 8RDA3+ rev2.1 (nForce2 Ultra 400) :: 2x 256MB DDR400 Kingston CL2.5 na CL2 Dual Channel :: MSI GeForce FX 5900XT-VTD128 :: Hitachi 7K250 (PATA, 160GB) :: Western Digital WD800JD (SATA, 80GB) :: LCD Samsung SyncMaster 710T ...atd
- tUrbine
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mne se zda,ze se oba pasivy docela zahrivaji ...ten na SB trochu vic,ale to bude tim,ze je mensi ...uvidim,jak to pude dal,kdyztak tam pridam 40 vetracek
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Až bude mít tak 50°C, je čas na větráček...tUrbine píše:mne se zda,ze se oba pasivy docela zahrivaji ...ten na SB trochu vic,ale to bude tim,ze je mensi ...uvidim,jak to pude dal,kdyztak tam pridam 40 vetracek

- Rakosni(CZ)ek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak se k vam pripojuji, taky me odesl vetracek na te Epoxce .. proste sem ho vodpojil, a frcim v pohode dal , mam tam nejakejch 33°C .. takze vklidu ...
MSI KT3 Ultra-ARU, Palomino 1800+@1783,FSB 155, 512DDR, 80+160 GB,MSI GF 6600GT, všecko ve vodě (HomeMade)
MSI K8N Neo2, A64 3000+, 2x 512GEIL, MSI 6600GT, ...
MSI K8N Neo2, A64 3000+, 2x 512GEIL, MSI 6600GT, ...