Assassin’s Creed Origins

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Migl
Začátečník
Začátečník

Re: Assassin’s Creed Origins

Příspěvek od Migl »

ok díky..
Nejspíš to bude tou novou verzí Denuva zkombinovanou s Vprotectem i když Ubisoft tvrdí že ne..

Ještě jeden dotaz, dá se někde koupit klíč k digitální verzi na steam? Všude nabízí je na Uplay.
BQ Silent Base 601w / B450 Tomahawk MAX / Ryzen5 3600 + nzxt X62 / HyperX FuryRGB 32GB DDR4 3466MHz / XPG GAMMIX M2 Pro 1tb /
MSI RTX 2070 super gaming X trio
racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

Neda. Iba na steame. :)
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
Loki5567
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Loki5567 »

racecar píše:Neda. Iba na steame. :)
A i když si to koupíš na steamu, chce to SW třetí strany, nejspíš Uplay.
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

To ano, ale mas to na steame - mas vyhody steam overlayu a teraz uz ubi zacal podporovat aj steamworks.
Migl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Migl »

Tjn ale na steamu 59e to raději dam Uplay za 40 možná i míň jsem někde viděl
BQ Silent Base 601w / B450 Tomahawk MAX / Ryzen5 3600 + nzxt X62 / HyperX FuryRGB 32GB DDR4 3466MHz / XPG GAMMIX M2 Pro 1tb /
racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

Coskoro je Winter sale tak pockaj.
Migl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Migl »

To je fakt, díky za radu..
petsild
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petsild »

Ahoj,
mám rozehraných asi 30% postupu :), postava level 21 a celkem se mi dařilo i neumírat. Jenže příchodem jednotek Fylaků jsou mé dovednosti nepoužitelné a souboj dopadne vždy katastrofou.
Je nějaká možnost tyhle extrémní postavy porazit?
racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

Vratis sa k nim ked budes vyssi level. Zalezi na akeho natrafis. Nie kazdy ma rovnaky level.
petsild
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petsild »

Kolik je vlastně hádanek k řešení?
Mám ve hře spoustu peněz k ničemu, je nějaká možnost nejlépe u obchodníka koupit suroviny?
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Fylaky porazíš, až budeš na vyšším levelu a taky je třeba mít zbraň na příslušnym levelu. Takže jestli máš hodně peněz, tak si stávající zbraně upgraduj u kováře, nebo najdi v terénu něco lepšího.

Já mám dle počítadla na uPlay odehráno 99 procent hry. Chyběj mi asi 4 skilly v rpg stromu, na který potřebuju ještě 12 bodů, který se ovšem po dohrání dost obtížně získávaj. Ale jinak všechno odehraný vč. celý mapy objevený (achievement).
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
ketos
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ketos »

Pokud máš problém s fyláky tak můj recept je uspávací šipky a hodně vysoká budova s žebříkem.Jak leze nahoru tak uspat a opakovat do té doby,než neumře na fall damage :D
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Swat píše: Já mám dle počítadla na uPlay odehráno 99 procent hry. Chyběj mi asi 4 skilly v rpg stromu, na který potřebuju ještě 12 bodů, který se ovšem po dohrání dost obtížně získávaj. Ale jinak všechno odehraný vč. celý mapy objevený (achievement).
Kolik to zabralo hodin a jaký máš level?
PS5 Pro | LG OLED CX55
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Teď jsem otevřel uPlay. Playtime 165 h, player level 40 (nevím, kolikrát jsem ho dosáhnul, víc než 10x určitě, škoda, že 40 je max), abilities unlocked 84% což je důvod, proč nemám dohráno na 100%. Jinak celá mapa objevená (je na to v uPlay achievement, jmenuje se Old Habits), všichni 3 bohové poražený (Anubis, Sobek, Sekhmet - nicméně si myslím, že ty na 100% dohrání nebylo třeba porazit). Obě arény vybojovaný vč. elite protivníků, Hyppodrome odjetej opět vč. elite, všechny 4 sloni (resp. je jich 5) poražený, fylakové vymlácený, hlavní i vedlejší questy splněný (nemám na mapě ani jeden vykřičník na side quest), pouze ty od Redy (modrý - časově omezený questy), všechny viewpointy atd. Ten playtime je možná vyšší, než je na dohrání potřeba, ale jak jsem tu už několikrát jinde na fóru psal, zásadně v takovýchto hrách nepoužívám fast travel. Protože je to prostě v takovýhle hře škoda, jelikož se tam furt něco děje a pořád je co objevovat.

Edit: všechny souhvězdí a papyrusy vyřešený/nalezený, inventář celej legendary vč. obleku, zvířete a upgradů na max.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Mazec. Já právě včera udělal 20. lvl, asi po 18 hodinách hraní a zatím mám hotovou jen Alexandrii a to jezerou s pouští pod ní a Siwu. Tak jsem právě koukal jakou malinkou část mapy mám zatím prozkoumanou a dost jsem čumě jak je to obrovský.
PS5 Pro | LG OLED CX55
petsild
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petsild »

Na zabití základního Fylaka musím mít jaký level?
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Na mě naběhl první Fylak když jsem byl asi o 3 lvl níž než on a zabil jsem ho tak, že jsem se mu schovával zavěšenej na hradbe a vždycky když se otočil nebo o mě neveděl tak jsem ho pobodal skrytou čepelí.. takhle asi 3x až 4x a byl tuhej :-D
PS5 Pro | LG OLED CX55
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já se v takovejch hrách nerad 'trápim' za každou cenu, radši si počkám, až jsem levelově o několik úrovní vejš a pak si naopak užívám satisfakci v podobě vícero protivníků, nebo jednoho silnýho, zmlácenejch nahromadu 8) Což je případ fylaků, začal jsem se jima zabejvat až někde po levelu 30 a vejš. Na slony nemá cenu pod level 40 vůbec chodit...

Ty sloni přesně ukazujou rukopis týmu, kterej dělal Black Flag. Tam byly ty 4 legendární lodě v každym rohu mapy, sem dali 'war elephants' - jednoznačně nejsilnější protivník v celý hře (i v hintech při loadingu to píšou).
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Tak jsem neodolal a AC:O koupil.. Teď mě sice čtve, že jsem si nekoupil krabičku se steelem a trikem, ale vracet na Steamu už to nebudu a hlavně bych byl línej si pro to zajít do prodejny :)
Tak jsem zvědav, snad to železo utáhne..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Hele na tom, co vidíš u mě v podpisu, 1920 x 1080, všechno high, antialiasing low (rozdíl mezi medium a high k nerozeznání, ve frameratu ale rozdíl je), v nv inspectoru locknuto na 40 fps stabilně všude po celý mapě, včetně Memphisu a Alexandrie, což jsou dvě nejnáročnější lokace, vzhledem k počtu budov, flóry a npc. Borderless fulscreen, vsync off a naprostá plynulost.

U mě je brzda procesor, no. V tomhle nastavení (high) to 980ka dává 60+ fps, ale přijedu do výše zmíněných měst a fps jde dolů. A já fakt nesnesu poklesy fps, takže jsem do radši shodil a jedu se stabilnim frameratem všude. I Wildlands hraju ve 40ti fps. V mym věku už moc nehrotim 60 fps za každou cenu, i když je to příjemný, když to jde.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“