Assassin’s Creed Origins
Moderátor: Baneshee
- Migl
- Začátečník

Re: Assassin’s Creed Origins
ok díky..
Nejspíš to bude tou novou verzí Denuva zkombinovanou s Vprotectem i když Ubisoft tvrdí že ne..
Ještě jeden dotaz, dá se někde koupit klíč k digitální verzi na steam? Všude nabízí je na Uplay.
Nejspíš to bude tou novou verzí Denuva zkombinovanou s Vprotectem i když Ubisoft tvrdí že ne..
Ještě jeden dotaz, dá se někde koupit klíč k digitální verzi na steam? Všude nabízí je na Uplay.
BQ Silent Base 601w / B450 Tomahawk MAX / Ryzen5 3600 + nzxt X62 / HyperX FuryRGB 32GB DDR4 3466MHz / XPG GAMMIX M2 Pro 1tb /
MSI RTX 2070 super gaming X trio
- racecar
- Středně pokročilý

Neda. Iba na steame. 
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
- Loki5567
- Moderátor

A i když si to koupíš na steamu, chce to SW třetí strany, nejspíš Uplay.racecar píše:Neda. Iba na steame.
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
- racecar
- Středně pokročilý

To ano, ale mas to na steame - mas vyhody steam overlayu a teraz uz ubi zacal podporovat aj steamworks.
- Migl
- Začátečník

Tjn ale na steamu 59e to raději dam Uplay za 40 možná i míň jsem někde viděl
BQ Silent Base 601w / B450 Tomahawk MAX / Ryzen5 3600 + nzxt X62 / HyperX FuryRGB 32GB DDR4 3466MHz / XPG GAMMIX M2 Pro 1tb /
- racecar
- Středně pokročilý

Coskoro je Winter sale tak pockaj.
- Migl
- Začátečník

To je fakt, díky za radu..
- petsild
- Začátečník

-
Ahoj,
mám rozehraných asi 30% postupu
, postava level 21 a celkem se mi dařilo i neumírat. Jenže příchodem jednotek Fylaků jsou mé dovednosti nepoužitelné a souboj dopadne vždy katastrofou.
Je nějaká možnost tyhle extrémní postavy porazit?
mám rozehraných asi 30% postupu
Je nějaká možnost tyhle extrémní postavy porazit?
- racecar
- Středně pokročilý

Vratis sa k nim ked budes vyssi level. Zalezi na akeho natrafis. Nie kazdy ma rovnaky level.
- petsild
- Začátečník

-
Kolik je vlastně hádanek k řešení?
Mám ve hře spoustu peněz k ničemu, je nějaká možnost nejlépe u obchodníka koupit suroviny?
Mám ve hře spoustu peněz k ničemu, je nějaká možnost nejlépe u obchodníka koupit suroviny?
- Swat
- Mírně pokročilý

Fylaky porazíš, až budeš na vyšším levelu a taky je třeba mít zbraň na příslušnym levelu. Takže jestli máš hodně peněz, tak si stávající zbraně upgraduj u kováře, nebo najdi v terénu něco lepšího.
Já mám dle počítadla na uPlay odehráno 99 procent hry. Chyběj mi asi 4 skilly v rpg stromu, na který potřebuju ještě 12 bodů, který se ovšem po dohrání dost obtížně získávaj. Ale jinak všechno odehraný vč. celý mapy objevený (achievement).
Já mám dle počítadla na uPlay odehráno 99 procent hry. Chyběj mi asi 4 skilly v rpg stromu, na který potřebuju ještě 12 bodů, který se ovšem po dohrání dost obtížně získávaj. Ale jinak všechno odehraný vč. celý mapy objevený (achievement).
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- ketos
- Začátečník

-
Pokud máš problém s fyláky tak můj recept je uspávací šipky a hodně vysoká budova s žebříkem.Jak leze nahoru tak uspat a opakovat do té doby,než neumře na fall damage 
- Riku
- Začátečník

Kolik to zabralo hodin a jaký máš level?Swat píše: Já mám dle počítadla na uPlay odehráno 99 procent hry. Chyběj mi asi 4 skilly v rpg stromu, na který potřebuju ještě 12 bodů, který se ovšem po dohrání dost obtížně získávaj. Ale jinak všechno odehraný vč. celý mapy objevený (achievement).
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Swat
- Mírně pokročilý

Teď jsem otevřel uPlay. Playtime 165 h, player level 40 (nevím, kolikrát jsem ho dosáhnul, víc než 10x určitě, škoda, že 40 je max), abilities unlocked 84% což je důvod, proč nemám dohráno na 100%. Jinak celá mapa objevená (je na to v uPlay achievement, jmenuje se Old Habits), všichni 3 bohové poražený (Anubis, Sobek, Sekhmet - nicméně si myslím, že ty na 100% dohrání nebylo třeba porazit). Obě arény vybojovaný vč. elite protivníků, Hyppodrome odjetej opět vč. elite, všechny 4 sloni (resp. je jich 5) poražený, fylakové vymlácený, hlavní i vedlejší questy splněný (nemám na mapě ani jeden vykřičník na side quest), pouze ty od Redy (modrý - časově omezený questy), všechny viewpointy atd. Ten playtime je možná vyšší, než je na dohrání potřeba, ale jak jsem tu už několikrát jinde na fóru psal, zásadně v takovýchto hrách nepoužívám fast travel. Protože je to prostě v takovýhle hře škoda, jelikož se tam furt něco děje a pořád je co objevovat.
Edit: všechny souhvězdí a papyrusy vyřešený/nalezený, inventář celej legendary vč. obleku, zvířete a upgradů na max.
Edit: všechny souhvězdí a papyrusy vyřešený/nalezený, inventář celej legendary vč. obleku, zvířete a upgradů na max.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Riku
- Začátečník

Mazec. Já právě včera udělal 20. lvl, asi po 18 hodinách hraní a zatím mám hotovou jen Alexandrii a to jezerou s pouští pod ní a Siwu. Tak jsem právě koukal jakou malinkou část mapy mám zatím prozkoumanou a dost jsem čumě jak je to obrovský.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- petsild
- Začátečník

-
Na zabití základního Fylaka musím mít jaký level?
- Riku
- Začátečník

Na mě naběhl první Fylak když jsem byl asi o 3 lvl níž než on a zabil jsem ho tak, že jsem se mu schovával zavěšenej na hradbe a vždycky když se otočil nebo o mě neveděl tak jsem ho pobodal skrytou čepelí.. takhle asi 3x až 4x a byl tuhej 
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Swat
- Mírně pokročilý

Já se v takovejch hrách nerad 'trápim' za každou cenu, radši si počkám, až jsem levelově o několik úrovní vejš a pak si naopak užívám satisfakci v podobě vícero protivníků, nebo jednoho silnýho, zmlácenejch nahromadu
Což je případ fylaků, začal jsem se jima zabejvat až někde po levelu 30 a vejš. Na slony nemá cenu pod level 40 vůbec chodit...
Ty sloni přesně ukazujou rukopis týmu, kterej dělal Black Flag. Tam byly ty 4 legendární lodě v každym rohu mapy, sem dali 'war elephants' - jednoznačně nejsilnější protivník v celý hře (i v hintech při loadingu to píšou).
Ty sloni přesně ukazujou rukopis týmu, kterej dělal Black Flag. Tam byly ty 4 legendární lodě v každym rohu mapy, sem dali 'war elephants' - jednoznačně nejsilnější protivník v celý hře (i v hintech při loadingu to píšou).
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem neodolal a AC:O koupil.. Teď mě sice čtve, že jsem si nekoupil krabičku se steelem a trikem, ale vracet na Steamu už to nebudu a hlavně bych byl línej si pro to zajít do prodejny 
Tak jsem zvědav, snad to železo utáhne..
Tak jsem zvědav, snad to železo utáhne..
- Swat
- Mírně pokročilý

Hele na tom, co vidíš u mě v podpisu, 1920 x 1080, všechno high, antialiasing low (rozdíl mezi medium a high k nerozeznání, ve frameratu ale rozdíl je), v nv inspectoru locknuto na 40 fps stabilně všude po celý mapě, včetně Memphisu a Alexandrie, což jsou dvě nejnáročnější lokace, vzhledem k počtu budov, flóry a npc. Borderless fulscreen, vsync off a naprostá plynulost.
U mě je brzda procesor, no. V tomhle nastavení (high) to 980ka dává 60+ fps, ale přijedu do výše zmíněných měst a fps jde dolů. A já fakt nesnesu poklesy fps, takže jsem do radši shodil a jedu se stabilnim frameratem všude. I Wildlands hraju ve 40ti fps. V mym věku už moc nehrotim 60 fps za každou cenu, i když je to příjemný, když to jde.
U mě je brzda procesor, no. V tomhle nastavení (high) to 980ka dává 60+ fps, ale přijedu do výše zmíněných měst a fps jde dolů. A já fakt nesnesu poklesy fps, takže jsem do radši shodil a jedu se stabilnim frameratem všude. I Wildlands hraju ve 40ti fps. V mym věku už moc nehrotim 60 fps za každou cenu, i když je to příjemný, když to jde.