Humblebundle.com je super - daj se tam chytit vážně pěkný klasiky za směšný až žádný peníz, takže doporučuju odebírat mailem novinky. Stran nákupu her už já třeba funguju dlouho čistě digitálně a tam se mi líbil instant-gaming.com - oproti krabicovkám za český ceny člověk ušetří hodně a nikdy jsem neměl problém -
a to platí i pro budgetovky
Když si teď předplatíte humblebundle monthly, dostanete Civilizaci 6 a 2DLC plus nějaké další hry v rámci únorového balíku (ještě nejsou oznámeny). Je to za 12 USD, takže 266 Kč za novou civilizaci a dalších pár her (napořád) je slušná cena. https://www.humblebundle.com/monthly
Předplatné lze kdykoliv zrušit nebo pozastavit, pokud nezrušíte, tak se každý měsíc bude odečítat 12 dolarů a plnit virtuální knihovna dalšími hrami.
Samozřejmě to lze udělat tak, že se přihlásíte k odběru, zaplatíte dvanáct dolarů, dostanete hry a zase se odhlásíte
jen doplnim, ze je mozny ziskat slevu pri predplatnym na celej rok (tusim ze 10%) a navic z prvniho subscriptionu je mozny odecist az 2 eura za nakup nejakyho jinyho bundlu od nich
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Immortals of Aveum na epicu za 320kč.
Jsou na to dost mixed recenze, hodně okolo 8-9/10, některý 2/5.
Technickej stav asi bude dost tristní, pár měsíců zpět jsem to zkoušel na 4070ti a ve 4k se to moc nehýbalo a myslím že tam byl dost lag, otázka je jestli to někdy fixli.
Uvidíme, možná když se budu nudit o vánocích, tak pořídím