Playerunknown’s Battlegrounds-Technická stránka hry

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: Playerunknown’s Battlegrounds-Technická stránka hry

Příspěvek od RiCK »

rbclass píše:znamy mi vysvetloval,ze z 2m trafil do hlavy z brokovnici a nic sa neudialo..nemyslim ze je noob,kedze ma 274 hodin nahrate
To že má odohratých 274 hodín neznamená, že je dobrý, veď sa pozri na blaha :lol:

Pokiaľ 2m od neho stál a nepohyboval sa ani strelec ani nepriateľ a netrafil ho do hlavy, tak to mohol byť jedine glitch/desync. Pokiaľ sa čo i len jeden z nich pohyboval čo i len trošičku, bol to lag a netcode.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Trewis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trewis »

Mam problem u tejto hry z aimom tiez proste :D lama a tiez to zvadzam na technicku stranku hry radsej hrajem FPP ale tam mi pripada ze na tych serveroch je horsi netcode alebo mi to proste nejak laguje ci co ked dam TPP (v ktoro hram tiez len z prveho pohladu) tak nemam problem si dat kopec killou ale ten mod ma nebavi kvoli tomu pohladu z 3tej osoby ktori zneuzivaju na spotovanie za ked sa niekdo skovava za stromom atd... .Z kamosom ked si dame FPP sme radi ked prezijeme prve 4min(skaceme tam kde ide vedsina skola,militari base,pekado atd.) proste tam mi nejde strielat ale u TPP stym problem nemam nechapem to ci to je ozaj rukama :D ?
u TPP mam 4+-kill ratio a u FPP som rad ked mam nad 1 :D
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Věřte mi, že to opravdu není technickou stránkou hry. To by to fakt musel i ten Shroud přestat hrát. Kdo nezná, bývalý CS profík, hrál za Cloud9. Běžně za hru 10-25 killů. Ten aim z CSka tam dělá hodně, pozoruju to i u sebe a to jsem byl jen obyčejný šmudla (sice Global, Lv7/8 faceit, B+/A- na ESEA, ale šmudla :))

To srovnání TPP a FPP je zajímavé. TPP od doby FPP nehraju, ale pamatuju, že mi přechod taky dělal chvíli potíže. Ono v TPP máš prostě větší přehled a taky větší FOV, že ano. Není to tolik stresující, když kolem sebe všechno v klídku vidíš. Taky se mi v TPP o dost jednodušeji spotovalo nepřátele v dálce, ale tak to asi spíš proto, že jsem prostě jen zaklikl autoběh a v klídku se freelookem rozhlížel okolo. Ve FPP se vlastně nemůžeš podívat za sebe.

Chce to prostě hrát a i u toho aimu a peekování přemýšlet. Střílečky nejsou jen o tom, kdo dřív přesněji klikne - jako jo, nakonec to je samozřejmě o tom, ale když umíš chytře peekovat, tak máš výhodu.

// Teď jsem si přečetl pozorněji cos psal a ty si stěžuješ na early game, střelbu hned po seskoku. Tak to ti musím říct, že to mi dělá problémy taky, nebo spíše se vyhýbáme těmto lokacím, takže s nimi už tolik zkušeností nemám. Jednak se může stát, že nenajdeš včas pořádnou zbraň a druhak, že proti tobě vyběhne přesila nepřátel. Je to ale super trénink na aim, takže jestli vám umírání nevadí, tak pokračujte a snad to časem vyskillujete :) A ty snížené FPSka a lagy (hodně lidí na jednom místě, loadování textur a lootu atd.) tomu samozřejmě nepřidávají. Jak ale koukám na toho Shrouda, ho nic takového netrápí. Je to o tréninku :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Trewis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trewis »

Frosty jo ale ja to TPP hraju jak FPP hned tam prepnu z pohledu oci a nemam tam problem uz na zacatku nekolkych vykosit. Ano shrouda sledujem ale a presne to co ja napr v TPP strelim jasnych 3-5hitu a na serveroch FPP nemam sancu. A vsetko to hrajem z prvej osoby aj na TPP serveroch.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Aha, tak v tom případě nevím, co k tomu říct :lol:
rAA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rAA »

Je to i tema lagama.A potom se ti zdaji nesmyslne zasahy....3rany do helmy a nic a ty des dolu po jednom headshotu v trojkove helme....Hity dostanes i kdyz bys je uz dostat nemel.Je to jen asi na nejakych serverech ,ale tyhle nesmysl se deji.Jako nebrecim,hra me i presto bavi,ale kdyz dojde na tohle,naserou me a vypinam :-D :-D
i9 9900k 5GHz 1,288V ,EKWB set cpu, ROG Maximus XI CODE ,RTX ASUS Strix 2080Ti ,DDR4 GSkill bdie 16GB 3466-13-14,M.2 Samsung 960 EVO 500GB,970 PRO RM850i Corsair,case BeQuiet! Dark base PRO 900 rev.2,ASUS PG279Q,Logitech G910+ Orion Spark
Trewis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trewis »

rAA jako hej tak isto hra mna take bavi ale dokaze aj pekne nasrat :D Snad stim neco v buducne poroba lebo mi dojde ze serveri TPP idu odost lepsi.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

btw boiz jak rohběhat PUBG společně s RivaTunerem? Pokud se RivaTuner nevypne, hra se ani nezapne a insta hodí error (pokud se zapne za běhu hry, tak hra spadne a hodí error :D ).
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
3tp2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 3tp2 »

Máš poslední verzi AB + RTSS ? Protože já s tím nemám problém
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: Gigabyte B650 Aorus Elite Ax RAM: Corsair 2x16Gb Kit 6000Mhz DDR5 GPU: PNY GeForce RTX 5080 Triple Fan 16GB OC SSD: Kingston SSD FURY Renegade M.2 1TB PSU: EVGA SuperNova 750 G2 CASE: Nzxt H440 Monitor 27"OLED Gigabyte Aorus Fo27q2
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

ani ja, ide mi to O.K.

hra bezi O.K. aj AB+Riva , ale moje ruky netrafi nic :lol:
* no ale dneska nam to trocha sem tam cukalo, to hej
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Děkuju pánové, update afterburneru pomohl. Měl jsem za to, že Afterburner se auto-updatuje. Ještě jednou díky :thumbsup:
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Čím víc hráčů, tím víc cheaterů. PUBG řeší podvodníky a hackery
https://games.tiscali.cz/tema/cim-vic-h ... ery-307965
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

Do dnes nějak nechápu, že má někdo za potřebí něco takovéhleho používat... Sranda to byla v době IDDQD, IDKFA. :evil:
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Mám problém, a fakt mě to sere.

Doteď uplně v pohodě fungovalo "podrzim pravmyšítko = přiloží se kvér k hlavě", povolím, dá se pryč... klasika
Teď se ale při podržení nic nestane, jen pouze když rychle myšítko zmáčknu. - což je prostě na hovno

V nastavení nic novyýho nepřibylo, v gameplay nastavení je to správně.
Zkusil jsem to i přesnastavit, smazat config všelicos a prostě nic.

Nevíte? Naprosto těžce mě to prudí. :D
Wannabe dickface... :]
Zofrenko
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od Zofrenko »

aku máš myš? nerobi ti myš dvoj kliky ?
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

naposledy,asi pred mesiacom som zazil prsne to iste..odvetdy som to ale uz nehral..
jedno zmacknutie zmensi len mierne crosshair..druhe zamieri
Michal86
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal86 »

Jdou vám někomu přepínat zbraně na číslech? Mě to nejde a nejde mi ani přesedat v autě pomocí CTRL+F1.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Musíš si ve hře přepnout na anglickou klávesnici (hlavně, že tam mají thajštinu, kokoti)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“