Věřte mi, že to opravdu není technickou stránkou hry. To by to fakt musel i ten Shroud přestat hrát. Kdo nezná, bývalý CS profík, hrál za Cloud9. Běžně za hru 10-25 killů. Ten aim z CSka tam dělá hodně, pozoruju to i u sebe a to jsem byl jen obyčejný šmudla (sice Global, Lv7/8 faceit, B+/A- na ESEA, ale šmudla

)
To srovnání TPP a FPP je zajímavé. TPP od doby FPP nehraju, ale pamatuju, že mi přechod taky dělal chvíli potíže. Ono v TPP máš prostě větší přehled a taky větší FOV, že ano. Není to tolik stresující, když kolem sebe všechno v klídku vidíš. Taky se mi v TPP o dost jednodušeji spotovalo nepřátele v dálce, ale tak to asi spíš proto, že jsem prostě jen zaklikl autoběh a v klídku se freelookem rozhlížel okolo. Ve FPP se vlastně nemůžeš podívat za sebe.
Chce to prostě hrát a i u toho aimu a peekování přemýšlet. Střílečky nejsou jen o tom, kdo dřív přesněji klikne - jako jo, nakonec to je samozřejmě o tom, ale když umíš chytře peekovat, tak máš výhodu.
// Teď jsem si přečetl pozorněji cos psal a ty si stěžuješ na early game, střelbu hned po seskoku. Tak to ti musím říct, že to mi dělá problémy taky, nebo spíše se vyhýbáme těmto lokacím, takže s nimi už tolik zkušeností nemám. Jednak se může stát, že nenajdeš včas pořádnou zbraň a druhak, že proti tobě vyběhne přesila nepřátel. Je to ale super trénink na aim, takže jestli vám umírání nevadí, tak pokračujte a snad to časem vyskillujete

A ty snížené FPSka a lagy (hodně lidí na jednom místě, loadování textur a lootu atd.) tomu samozřejmě nepřidávají. Jak ale koukám na toho Shrouda, ho nic takového netrápí. Je to o tréninku