Assassin’s Creed Origins

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
petsild
Začátečník
Začátečník

Re: Assassin’s Creed Origins

Příspěvek od petsild »

Asi žádná univerzální zbraň nebude, přesto jaké používáte nejoblíbenější drtiče?
Právě pestrost :) combo efektů je tady obrovská.

Moje top legendární zbraně jsou:

Kontaktní - Zlatý Vlk spolu s Hadí sekerou a možná jí nahradím Neptunovo sevřením.

Střelecké - Lovec trofejí plus Kladkový luk

Štít - Falangový nebo Džosérova pýcha.

Pak bych se zeptal jestli lze v normálním herním postupu získat meč Herkulův gladius?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Používám pořád věci z meteoritu :)
Loki5567
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Loki5567 »

U mě nejvíc vyhrává ten zahnutý meč za 250 helixů a shield z DLC - Horus Pack, ten dekl od popelnice :lol:
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
petsild
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petsild »

Některé skvělé zbraně mají bohužel atribut zdravý za kritický. Pokud ti klesne hp pod 20%, tak tě dostane i píchnutí od komára. Takovou zbroj nejspíš používal Alexandr Veliký.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já od doby, co jsem je našel, tak jsem prošel celou hru s Mustafa blade a Amenhotep Bow, štít Joser's Pride. Občas jsem zkoušel i jiný zbraně, ale tohle trio u mě prostě vyhrálo. Jen jsem je průběžně upgradoval u kovářů. Mustafa Blade má instant charging, takže heavy attack okamžitě. Na jinou zbraň, která by tenhle atribut měla, jsem během 170ti hodin nenarazil. Asi i proto jsem si Mustafu nechal, že je fakt hodně vzácnej (aspoň myslím, no).

Na tom souboj. systému se mi hrozně líbí, co avízovali vývojáři ještě před vydáním, a sice že kam se hráč rozmáchne, tak tam se prostě trefí a nebude ten zásah omezenej pouze na jednoho npc. Takže prostě kdo tam stojí, tak ten jí dostane. Kolikrát se mi povedlo sestřelit i 3 panáky naráz 8)
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
petsild
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petsild »

Dnes jsem 2x pokořil Sobeka, ale ve výsledku mám splněno 0/1. Kolikrát ho musím :) porazit, abych dostatečně přispěl komunitě?
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo vyzkoušel také ostatní jazyky ve hře, mě osobně vůbec nesedí anglický dabing k té době.... zkoušel jsem italštinu no nevim...
petsild
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petsild »

Rád bych tady oslovil nadšence, téhle okouzlující :D hry a založil skupinu na klubové týdenní akce?
PaulCZE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PaulCZE »

Rád se přidám, jen chvíli potrvá zprovoznění mého main PC, bez kterého si Origins příliš nezahraju :mrgreen:
petsild
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petsild »

Bezva :) dej pc do kupy.
Co mu vlastně je, třeba poradím.

edit:
Má někdo šikovný návrh jména?
Já bych dal třeba - The Guardians of Siwa.
PaulCZE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PaulCZE »

petsild píše:Bezva :) dej pc do kupy.
Co mu vlastně je, třeba poradím.
-> PM :-D

Co se názvu týče, klidně zvolte cokoliv, já nebudu proti. Mě napadl "The Bohemian Warriors", odkazující tedy především na můj preferovaný typ boje :mrgreen:
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Pepa1 píše:Chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo vyzkoušel také ostatní jazyky ve hře, mě osobně vůbec nesedí anglický dabing k té době.... zkoušel jsem italštinu no nevim...
asi nejsem sám - viz.: https://steamcommunity.com/app/582160/d ... 732117798/
ale jak vidno, tak zde to nikomu nevadí. No holt to pojedu v angličtině s českými titulky, ale na zážitku z hry to nepřidá :sad:
petsild
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petsild »

Někdy tam vedlejší postava pronese něco, jako afro asijský dialekt a tím se dobovost kompenzuje.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No pokud by to mělo být co nejautentičtější, tak by tam měla převládat arabština a jelikož celou oblast ovlivňovali římané a řekové, tak asi i latina a řečtina.... To by byl i pro gigant jako je Ubi celkem oříšek to nadabovat, si myslím.... Takže angličtina :lol: :lol:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
petsild
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petsild »

Já se té závislosti na Origins :D snad nezbavím. Pořídil jsem rozšíření SP, přesto že nemám ještě dohraný hlavní příběh. Součástí balíku jsou krom obleků i Hex jednotky zdarma, máte doporučení, abych je neutratil za blbosti děkuji. Pet
racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

Kolko ma to nove DLC GB?
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
Loki5567
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Loki5567 »

Stahovalo mi to s patchem 1.2 + DLC okolo 10GB.
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D@5450Mhz // MB: Asus ROG Crosshair X870E Hero // RAM: G.Skill Trident Z5 Neo 2x16GB 6000Mhz@6400 30-38-38-96 // GPU: MSI RTX 3090 Gaming X Trio // Storage: Corsair MP510 480GB + Corsair MP510 960GB + Crucial P3 Plus 2TB // PSU: Corsair HX1000i + CableMod Kit // Case: Phanteks EVOLV X // Cooling: Bykski XPR-C-M Silver + EK-Quantum Vector RTX 3090 + 2x SC Protium 150 D5 Polished Silver + Alphacool NexXxoS XT45 X-Flow 360 + EK-CoolStream SE 360 + 6x NoiseBlocker NB-Eloop B12-PS PWM + Watercool MO-RA 3 360 + 9x ARCTIC P12 Pro //
niemand
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niemand »

Stahoval jsem jen DLC a stahovalo to 6,4 GB.
Intel Core i9-14900K + Be quiet! Pure Loop 2 ARGB 360mm; Gigabyte Z790 AORUS MASTER; MSI RTX 4090 GAMING X SLIM 24G; Corsair Vengeance Black 64GB DDR5 6600MHz; Crucial T700 2TB; Samsung 860 EVO 1TB; Kingston A400 240GB; Be quiet! PURE POWER 12 M 1200W; 49" Samsung C49RG90; EVOLVEO Laserwire ML-507B; Valve Index; HyperX Alloy Elite; ASUS ROG Strix Helios; Logitech Z623; Audio-Technica ATH-T500 + MAONO AU-PM422
petsild
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od petsild »

Hned v začátku jsem nainstaloval O na běžný disk, bohužel na moje herní ssd by se dalších 51Gb vešlo jen tak tak.
Docela mě překvapila i plynulost samotné hry, točící disk neruší žádným cukáním procházením lokací.
racecar
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od racecar »

Ja to mam na Intel 750. Ked dojde k loadingu tak je bohuzial stale dlhy na moj vkus, ale odkedy nemam platnove disky tak tiez mi nic necuka a nerobi nervy. :mrgreen:
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“