Některé skvělé zbraně mají bohužel atribut zdravý za kritický. Pokud ti klesne hp pod 20%, tak tě dostane i píchnutí od komára. Takovou zbroj nejspíš používal Alexandr Veliký.
Já od doby, co jsem je našel, tak jsem prošel celou hru s Mustafa blade a Amenhotep Bow, štít Joser's Pride. Občas jsem zkoušel i jiný zbraně, ale tohle trio u mě prostě vyhrálo. Jen jsem je průběžně upgradoval u kovářů. Mustafa Blade má instant charging, takže heavy attack okamžitě. Na jinou zbraň, která by tenhle atribut měla, jsem během 170ti hodin nenarazil. Asi i proto jsem si Mustafu nechal, že je fakt hodně vzácnej (aspoň myslím, no).
Na tom souboj. systému se mi hrozně líbí, co avízovali vývojáři ještě před vydáním, a sice že kam se hráč rozmáchne, tak tam se prostě trefí a nebude ten zásah omezenej pouze na jednoho npc. Takže prostě kdo tam stojí, tak ten jí dostane. Kolikrát se mi povedlo sestřelit i 3 panáky naráz
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo vyzkoušel také ostatní jazyky ve hře, mě osobně vůbec nesedí anglický dabing k té době.... zkoušel jsem italštinu no nevim...
Pepa1 píše:Chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo vyzkoušel také ostatní jazyky ve hře, mě osobně vůbec nesedí anglický dabing k té době.... zkoušel jsem italštinu no nevim...
No pokud by to mělo být co nejautentičtější, tak by tam měla převládat arabština a jelikož celou oblast ovlivňovali římané a řekové, tak asi i latina a řečtina.... To by byl i pro gigant jako je Ubi celkem oříšek to nadabovat, si myslím.... Takže angličtina
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Já se té závislosti na Origins snad nezbavím. Pořídil jsem rozšíření SP, přesto že nemám ještě dohraný hlavní příběh. Součástí balíku jsou krom obleků i Hex jednotky zdarma, máte doporučení, abych je neutratil za blbosti děkuji. Pet
Hned v začátku jsem nainstaloval O na běžný disk, bohužel na moje herní ssd by se dalších 51Gb vešlo jen tak tak.
Docela mě překvapila i plynulost samotné hry, točící disk neruší žádným cukáním procházením lokací.
Ja to mam na Intel 750. Ked dojde k loadingu tak je bohuzial stale dlhy na moj vkus, ale odkedy nemam platnove disky tak tiez mi nic necuka a nerobi nervy.
"Nepochválím-li se sám, nikdo jiný to za mě neudělá."