Diablo 1 + 2 + datadisky

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět

Která postava je nejlepší?

Amazon
13
6%
Assassin
15
7%
Barbarian
49
21%
Druid
18
8%
Necromancer
37
16%
Paladin
61
27%
Sorceress
35
15%

Celkem hlasů: 228
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

ByzaX píše:Co ti ja viem. Prvy level fakt neskutocne tazky. Ale potom sa to slusne rozbehne a je to zabavne. Upravene skilly, predmety a tak. Vsade na tony nepriatelov. Je to strasna sranda, ale zacalo ma to nudit po par dnoch. Dosiel som iba na lvl. 63. Ale i tak sa to da odporucit na nudne dni.
Za pár dní ma lvl 63!?!? :shock: To si musel hrát NON STOP! Až bude čas, tak ho určitě zkusim.
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Ani nie. cca 2-3 hodinky denne. Asi tak tyzden. Hned ako mal moj nekros trosku vyssi level, hodil som player 8 a slo to dost rychlo. Dopracoval som to do 3.aktu a tam som zatial skoncil. Mozno keby neprisiel Splinter Cell a NWN:SoU tak by som to stale hral :-D. Ale uz som ich presiel. Teraz cez viken sa chcem vratit k Zy-El.
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Která je podle vás nejlepší postava???

Hlavně nepište, že se to nedá srovnávat :roll:.

To ByzaX: Tak je to vždy! Nějaká hra tě uchvátí, ale časem se jí "přejíš" a rád se vrátíš k Diablu! Teda alespon tak je to se mnou! :)
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

To ByzaX: Ted jsem si všimnul tvé konfigurace. Máš epoxe s VIA KT400. Na druhym compu mam taky 8K9AI. Jsi sní spokojenej?? A aby to neodporovalo této diskusi: Jak ti na tom jde Diablo??? :-D :-D :-D
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Luke píše:Která je podle vás nejlepší postava???

To ByzaX: Tak je to vždy! Nějaká hra tě uchvátí, ale časem se jí "přejíš" a rád se vrátíš k Diablu! Teda alespon tak je to se mnou! :)
Mas recht (neviem sice co to je, ale co tam potom :-) Co sa postav tyka, k srdcu mi prirastla bowazonka. Teda v LoD. V Zy-El to je to nekros. Kostry su uz dost silne. Je to sranda divat sa, ako 10 kostov, 10 magov a 10 revivov na cele s golemom vsetko kosia hlava nehlava :-D
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Luke píše:To ByzaX: Ted jsem si všimnul tvé konfigurace. Máš epoxe s VIA KT400. Na druhym compu mam taky 8K9AI. Jsi sní spokojenej?? A aby to neodporovalo této diskusi: Jak ti na tom jde Diablo??? :-D :-D :-D
Za cenu neclych 2900Sk som dostal super dosku. Nema sice firewire, S-ATA ani lan, ale nic z toho pre hranie Diabla nepotrebujem :-D Je celkom vykonna, stabilna, dobry bios. Teraz som akurat stiahol posledny verziu biosu. Cez obedbajsu prestavku to asi flashnem. Diablo pojde urcite lepsie :-D
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

ByzaX píše:
Luke píše:To ByzaX: Ted jsem si všimnul tvé konfigurace. Máš epoxe s VIA KT400. Na druhym compu mam taky 8K9AI. Jsi sní spokojenej?? A aby to neodporovalo této diskusi: Jak ti na tom jde Diablo??? :-D :-D :-D
Za cenu neclych 2900Sk som dostal super dosku. Nema sice firewire, S-ATA ani lan, ale nic z toho pre hranie Diabla nepotrebujem :-D Je celkom vykonna, stabilna, dobry bios. Teraz som akurat stiahol posledny verziu biosu. Cez obedbajsu prestavku to asi flashnem. Diablo pojde urcite lepsie :-D
To I na konci znamená sitovku :-D . Souhlasim, je to dobrá deska a diablo na ni fachá v pohodě.

Podle mě, je nejlepší Necro. - To by vás asi nenapadlo :P
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

ByzaX píše:
Luke píše:Která je podle vás nejlepší postava???

Mas recht (neviem sice co to je, ale co tam potom :-) Co sa postav tyka, k srdcu mi prirastla bowazonka. Teda v LoD. V Zy-El to je to nekros. Kostry su uz dost silne. Je to sranda divat sa, ako 10 kostov, 10 magov a 10 revivov na cele s golemom vsetko kosia hlava nehlava :-D
Zajímavý, v LOD byl Necro s kostrama na HELL nehratelný. Tam jedině REV + FIRE + Bone ta koule..... už vim spirit :) A kletby.
Za amazonku jsem to vydržel hrát do 3 Actu na Normál.
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Cece, keby si videl, co narobi Buriza+Nef rune+multiple shot... To je brutal meso. Cowruny som robil fpohode na Hell a playres 8. Dokazal som pozabijat vsetko v rozsahu 180` a ak sa aj niekto priblizil, nef=knockback to vyriesil. Milujem bowazku :-D
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

ByzaX píše:Cece, keby si videl, co narobi Buriza+Nef rune+multiple shot... To je brutal meso. Cowruny som robil fpohode na Hell a playres 8. Dokazal som pozabijat vsetko v rozsahu 180` a ak sa aj niekto priblizil, nef=knockback to vyriesil. Milujem bowazku :-D
Ani ne, nějak mi k srdci nepřirostla. To spíš kouzelnice - ta je roztomilá :) a Assasinka. Barbar taky neni k zahození - z něj se stane doslova kombajn. Ale stejně mám nejraději Necromanta. Na toho jsem se těšil nejvíc. Moc mě to nebavilo za paladina - nuda! :)
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Neříkejte mi, že Diablo hraju jen já a ByzaX!!! :| Vždyt se ho prodali miliony!! :)
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

A kolko sa ich napalilo nelegalne :-D
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

ByzaX píše:A kolko sa ich napalilo nelegalne :-D
Jo, ale já jsem ten z miliónu 8) !! Mám originálku - jinak bych nemohl na battlenet! :-D
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Luke píše:
ByzaX píše:A kolko sa ich napalilo nelegalne :-D
Jo, ale já jsem ten z miliónu 8) !! Mám originálku - jinak bych nemohl na battlenet! :-D
S poctivostou dalej zajdes? :lol:
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Řekl bych,že lepší je D2(+LoD samozřejmě), kvůli variabilitě postav.Teď jsme to se třema kámošema hráli skoro týden po síti (jenom tak zlehka...asi tak Normal + nightmare) a bylo to úplně super.Ale i jednička má něco do sebe...Jinak D3 pokud vím vyjít nemá, protože Blizzard North(to jsou ti co mají na svědomí D1+D2) se nějak trhli od Blizzardu nebo co, ale kdo ví, snad bude
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Párkrát jsem dohrál D1 a D1 + Hellfire, teď s dlouhýma přestávkama pařím D2 + LOD a je to boží. Hraju jenom single, multiplayer jsem nikdy nehrál :( Hraju za Paladina, level 61, momentálně Act I na Hell a mám toho plný kecky. Nejhorší jsou Lightning Ench a Imunne to Physical. Jak na ně?
BTW, díky tomu, že to hraju jen tak sám bez netu, vím o tom docela ho*no. Co znamená třeba to "players 8" ?
Veterán
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Nejlepší postava? Zpočátnu sem D2 bez LoD hrál s paladinem, to byla podle mě asi nejlepší postava ale potom co vyšel datadisk už to s ním dál nešlo, bylo to moc těžké. Měl jsem v té době ještě rozehrané jiné charaktery a nejtěžší to bylo s kouzelnicí. Po vydání LoD jsem to s ní zkusil a dopracoval jsem ji bez větších problémů na 85 lvl (s players 8).Je zaměřená na lightning a když jsem s ní bojoval na jedné lan party proti barbarovy na 83 tak ten barbar neměl nejmenší šanci:) Thunderstorm na 30 lvl, 1200-1600 damage :lol:
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Spectral píše:Párkrát jsem dohrál D1 a D1 + Hellfire, teď s dlouhýma přestávkama pařím D2 + LOD a je to boží. Hraju jenom single, multiplayer jsem nikdy nehrál :( Hraju za Paladina, level 61, momentálně Act I na Hell a mám toho plný kecky. Nejhorší jsou Lightning Ench a Imunne to Physical. Jak na ně?
BTW, díky tomu, že to hraju jen tak sám bez netu, vím o tom docela ho*no. Co znamená třeba to "players 8" ?
To o hodně přicházíš. Diablo na singl je super, ale po síti to je BOMBA!!!!
Imunne to Physical to znamená, že jsou imuní vůči fyzickými poškození. Za paladina jsem hrál jen krátce, ale myslím že má: "Odplata (Vengeance)" dává elementární poškození.
Lightning Ench jsou pěkný mrchy. Ale teprve na Hell si je člověk užije. Tady necim, co ti poradit, snad jen řezat a utíkat :).
Players 8 - znamená že dostaneš víc zkušenostích bodů, ale potvory maj víc životů, větší ůtok atd.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

ByzaX píše:
Luke píše: Jo, ale já jsem ten z miliónu 8) !! Mám originálku - jinak bych nemohl na battlenet! :-D
S poctivostou dalej zajdes? :lol:
To zas netvrdim, ale kdo si koupí DIablo, určitě neprohloupí! :)
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Mod Zy-El urcite zkuste. Je to docela sila. Vybehl jsem na prvni mapu s barbarem, kostlivec mi dal dve facky a sel jsem do kytek. Hmm tak jinak rekl jsem si. Vybehl jsem znova a narazil na fialove jezky. Jednoho jsem si pekne vylakal a zacal jsem rubat. Po 10 ranach mel jezek 95% kejhaku a ja 20%. Najednou jsem zezelenal a nez jsem dobehl do vesnice tak jsem vytuhl. No nebudu to protahovat, na 1. lvl ma clovek tak leda na hnede jezky a to je jeste musi brat zvlast a casto se chodit lecit. Prvni skill lze pridelit az na 3 levelu, nejlepsi skilly az na 60 lvl.

Jinak je to hodne "megalomansky" mod. Max level 5000, max skillevel 100 (pomoci predmetu klidne i 200), supernahypovanr predmety, vsechno jde soketovat (i charmy), spousty novych predmetu, tisice ruznych receptu...)
Jsou tam mista, kde se bez 50000HP a damage nad 30000 neobejdete (na normal, pri vyssich obtiznostech je to jeste horsi...)
Nektere mapy i questy jsou trochu pozmenene.Jsou tam nove prisery (treba rytiri z D1, jmenuji se "Knights who says Nee" kdo videl svaty gral od monty pythona proste musi videt :wink: ), neviditelne prisery (!!!) ty jsou opravdu vypecene protoze ze zacatku staci dve rany a clovek vytuhne a ty svine cloveka obklici ani nevi kdy. No a vubec chcipa se hodne casto. Mam ted temer 2000HP resisty na max, docela hodne damage reduced a absorb a Duriel stacila jedna rana... a to tam jsou ted Duriel hned dve a kolem nich hromada mensich priser! Je to zkratka maso.

A jeste jedna chutofffka. Na normal mate vsechny resity na -75, a muzete hadat kolik na nightmare :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“