Za pár dní ma lvl 63!?!?ByzaX píše:Co ti ja viem. Prvy level fakt neskutocne tazky. Ale potom sa to slusne rozbehne a je to zabavne. Upravene skilly, predmety a tak. Vsade na tony nepriatelov. Je to strasna sranda, ale zacalo ma to nudit po par dnoch. Dosiel som iba na lvl. 63. Ale i tak sa to da odporucit na nudne dni.
Diablo 1 + 2 + datadisky
Moderátor: Baneshee
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ani nie. cca 2-3 hodinky denne. Asi tak tyzden. Hned ako mal moj nekros trosku vyssi level, hodil som player 8 a slo to dost rychlo. Dopracoval som to do 3.aktu a tam som zatial skoncil. Mozno keby neprisiel Splinter Cell a NWN:SoU tak by som to stale hral
. Ale uz som ich presiel. Teraz cez viken sa chcem vratit k Zy-El.
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Která je podle vás nejlepší postava???
Hlavně nepište, že se to nedá srovnávat
.
To ByzaX: Tak je to vždy! Nějaká hra tě uchvátí, ale časem se jí "přejíš" a rád se vrátíš k Diablu! Teda alespon tak je to se mnou!
Hlavně nepište, že se to nedá srovnávat
To ByzaX: Tak je to vždy! Nějaká hra tě uchvátí, ale časem se jí "přejíš" a rád se vrátíš k Diablu! Teda alespon tak je to se mnou!
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To ByzaX: Ted jsem si všimnul tvé konfigurace. Máš epoxe s VIA KT400. Na druhym compu mam taky 8K9AI. Jsi sní spokojenej?? A aby to neodporovalo této diskusi: Jak ti na tom jde Diablo???

- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mas recht (neviem sice co to je, ale co tam potomLuke píše:Která je podle vás nejlepší postava???
Hlavně nepište, že se to nedá srovnávat.
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Za cenu neclych 2900Sk som dostal super dosku. Nema sice firewire, S-ATA ani lan, ale nic z toho pre hranie Diabla nepotrebujemLuke píše:To ByzaX: Ted jsem si všimnul tvé konfigurace. Máš epoxe s VIA KT400. Na druhym compu mam taky 8K9AI. Jsi sní spokojenej?? A aby to neodporovalo této diskusi: Jak ti na tom jde Diablo???![]()
![]()
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To I na konci znamená sitovkuByzaX píše:Za cenu neclych 2900Sk som dostal super dosku. Nema sice firewire, S-ATA ani lan, ale nic z toho pre hranie Diabla nepotrebujemLuke píše:To ByzaX: Ted jsem si všimnul tvé konfigurace. Máš epoxe s VIA KT400. Na druhym compu mam taky 8K9AI. Jsi sní spokojenej?? A aby to neodporovalo této diskusi: Jak ti na tom jde Diablo???![]()
![]()
Je celkom vykonna, stabilna, dobry bios. Teraz som akurat stiahol posledny verziu biosu. Cez obedbajsu prestavku to asi flashnem. Diablo pojde urcite lepsie
Podle mě, je nejlepší Necro. - To by vás asi nenapadlo
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý, v LOD byl Necro s kostrama na HELL nehratelný. Tam jedině REV + FIRE + Bone ta koule..... už vim spiritByzaX píše:Mas recht (neviem sice co to je, ale co tam potomLuke píše:Která je podle vás nejlepší postava???
Hlavně nepište, že se to nedá srovnávat.
To ByzaX: Tak je to vždy! Nějaká hra tě uchvátí, ale časem se jí "přejíš" a rád se vrátíš k Diablu! Teda alespon tak je to se mnou!Co sa postav tyka, k srdcu mi prirastla bowazonka. Teda v LoD. V Zy-El to je to nekros. Kostry su uz dost silne. Je to sranda divat sa, ako 10 kostov, 10 magov a 10 revivov na cele s golemom vsetko kosia hlava nehlava
Za amazonku jsem to vydržel hrát do 3 Actu na Normál.
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Cece, keby si videl, co narobi Buriza+Nef rune+multiple shot... To je brutal meso. Cowruny som robil fpohode na Hell a playres 8. Dokazal som pozabijat vsetko v rozsahu 180` a ak sa aj niekto priblizil, nef=knockback to vyriesil. Milujem bowazku 
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ani ne, nějak mi k srdci nepřirostla. To spíš kouzelnice - ta je roztomiláByzaX píše:Cece, keby si videl, co narobi Buriza+Nef rune+multiple shot... To je brutal meso. Cowruny som robil fpohode na Hell a playres 8. Dokazal som pozabijat vsetko v rozsahu 180` a ak sa aj niekto priblizil, nef=knockback to vyriesil. Milujem bowazku
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ByzaX
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
S poctivostou dalej zajdes?Luke píše:Jo, ale já jsem ten z miliónuByzaX píše:A kolko sa ich napalilo nelegalne!! Mám originálku - jinak bych nemohl na battlenet!
- Koudy
- Začátečník

Řekl bych,že lepší je D2(+LoD samozřejmě), kvůli variabilitě postav.Teď jsme to se třema kámošema hráli skoro týden po síti (jenom tak zlehka...asi tak Normal + nightmare) a bylo to úplně super.Ale i jednička má něco do sebe...Jinak D3 pokud vím vyjít nemá, protože Blizzard North(to jsou ti co mají na svědomí D1+D2) se nějak trhli od Blizzardu nebo co, ale kdo ví, snad bude
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Párkrát jsem dohrál D1 a D1 + Hellfire, teď s dlouhýma přestávkama pařím D2 + LOD a je to boží. Hraju jenom single, multiplayer jsem nikdy nehrál
Hraju za Paladina, level 61, momentálně Act I na Hell a mám toho plný kecky. Nejhorší jsou Lightning Ench a Imunne to Physical. Jak na ně?
BTW, díky tomu, že to hraju jen tak sám bez netu, vím o tom docela ho*no. Co znamená třeba to "players 8" ?
BTW, díky tomu, že to hraju jen tak sám bez netu, vím o tom docela ho*no. Co znamená třeba to "players 8" ?
Veterán
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nejlepší postava? Zpočátnu sem D2 bez LoD hrál s paladinem, to byla podle mě asi nejlepší postava ale potom co vyšel datadisk už to s ním dál nešlo, bylo to moc těžké. Měl jsem v té době ještě rozehrané jiné charaktery a nejtěžší to bylo s kouzelnicí. Po vydání LoD jsem to s ní zkusil a dopracoval jsem ji bez větších problémů na 85 lvl (s players
.Je zaměřená na lightning a když jsem s ní bojoval na jedné lan party proti barbarovy na 83 tak ten barbar neměl nejmenší šanci:) Thunderstorm na 30 lvl, 1200-1600 damage 
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To o hodně přicházíš. Diablo na singl je super, ale po síti to je BOMBA!!!!Spectral píše:Párkrát jsem dohrál D1 a D1 + Hellfire, teď s dlouhýma přestávkama pařím D2 + LOD a je to boží. Hraju jenom single, multiplayer jsem nikdy nehrálHraju za Paladina, level 61, momentálně Act I na Hell a mám toho plný kecky. Nejhorší jsou Lightning Ench a Imunne to Physical. Jak na ně?
Imunne to Physical to znamená, že jsou imuní vůči fyzickými poškození. Za paladina jsem hrál jen krátce, ale myslím že má: "Odplata (Vengeance)" dává elementární poškození.
Lightning Ench jsou pěkný mrchy. Ale teprve na Hell si je člověk užije. Tady necim, co ti poradit, snad jen řezat a utíkat
Players 8 - znamená že dostaneš víc zkušenostích bodů, ale potvory maj víc životů, větší ůtok atd.
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To zas netvrdim, ale kdo si koupí DIablo, určitě neprohloupí!ByzaX píše:S poctivostou dalej zajdes?Luke píše: Jo, ale já jsem ten z miliónu!! Mám originálku - jinak bych nemohl na battlenet!
- miho
- Čestný člen

-
Mod Zy-El urcite zkuste. Je to docela sila. Vybehl jsem na prvni mapu s barbarem, kostlivec mi dal dve facky a sel jsem do kytek. Hmm tak jinak rekl jsem si. Vybehl jsem znova a narazil na fialove jezky. Jednoho jsem si pekne vylakal a zacal jsem rubat. Po 10 ranach mel jezek 95% kejhaku a ja 20%. Najednou jsem zezelenal a nez jsem dobehl do vesnice tak jsem vytuhl. No nebudu to protahovat, na 1. lvl ma clovek tak leda na hnede jezky a to je jeste musi brat zvlast a casto se chodit lecit. Prvni skill lze pridelit az na 3 levelu, nejlepsi skilly az na 60 lvl.
Jinak je to hodne "megalomansky" mod. Max level 5000, max skillevel 100 (pomoci predmetu klidne i 200), supernahypovanr predmety, vsechno jde soketovat (i charmy), spousty novych predmetu, tisice ruznych receptu...)
Jsou tam mista, kde se bez 50000HP a damage nad 30000 neobejdete (na normal, pri vyssich obtiznostech je to jeste horsi...)
Nektere mapy i questy jsou trochu pozmenene.Jsou tam nove prisery (treba rytiri z D1, jmenuji se "Knights who says Nee" kdo videl svaty gral od monty pythona proste musi videt
), neviditelne prisery (!!!) ty jsou opravdu vypecene protoze ze zacatku staci dve rany a clovek vytuhne a ty svine cloveka obklici ani nevi kdy. No a vubec chcipa se hodne casto. Mam ted temer 2000HP resisty na max, docela hodne damage reduced a absorb a Duriel stacila jedna rana... a to tam jsou ted Duriel hned dve a kolem nich hromada mensich priser! Je to zkratka maso.
A jeste jedna chutofffka. Na normal mate vsechny resity na -75, a muzete hadat kolik na nightmare
Jinak je to hodne "megalomansky" mod. Max level 5000, max skillevel 100 (pomoci predmetu klidne i 200), supernahypovanr predmety, vsechno jde soketovat (i charmy), spousty novych predmetu, tisice ruznych receptu...)
Jsou tam mista, kde se bez 50000HP a damage nad 30000 neobejdete (na normal, pri vyssich obtiznostech je to jeste horsi...)
Nektere mapy i questy jsou trochu pozmenene.Jsou tam nove prisery (treba rytiri z D1, jmenuji se "Knights who says Nee" kdo videl svaty gral od monty pythona proste musi videt
A jeste jedna chutofffka. Na normal mate vsechny resity na -75, a muzete hadat kolik na nightmare