BlackMesa
Moderátor: Baneshee
- yDyte
- Nováček

-
BlackMesa
Zdravím,mám problém s instalací hry BlackMesa i když dělám vše podle návodu.Po spuštění setap.exe mi defender instalaci zablokuje a píše,že aby ochránil PC, když to obejdu,tak se naistaluje jen ten setap.Taky nevím,kdy přejmenovat archiv na BlackMesa.7z,jestli ve stažených souborech,nebo až v BMS.Jestli má někdo stouto hrou zkušenost,prosím o radu a pomoc jak na to.Moc rád bych si to zahrál.Děkuji za vaší pomoc.S pozdravem yDyte
- Nerdis
- Začátečník

Re: BlackMesa
Hm. To nezní jako instalace přes steam 
- yDyte
- Nováček

-
Promiň,ale je to přes steam,win 10 pro,mám nainstalovaný Source SDK Base 2007 a udělal jsem vše podle návodu a přesto to nejde.Ještě malou poznámku,pokud mi nechceš poradit,tak na nějaké úšklebky nejsem zvědavej.Takže kdo mi chcete pomoct,neváhejte.Děkuji
- Nerdis
- Začátečník

Nevím teda podle jakého návodu. Ve steam library kliknu Black Mesa, dám install, po stáhnutí spustim.
- werygood
- Začátečník

Ty instaluješ ale ten původní mod (který je stále k dispozici zdarma) že?
- yDyte
- Nováček

-
Ano.přesně ten.
- yDyte
- Nováček

-
Poradí mi prosím někdo jak se k této hře dostat?
- rosta
- Začátečník

-
nejlepsi bude si to koupit, jestli nemas moznost (nemas bankovni ucet a kartu) tak me posli penize postou v obalce a ja ti to koupim jako gift a poslu na tvuj steam ...jinak ti neporadim, nikdy jsem neco takoveho neresil
CPU: Intel core i9 13900K MB: Asus z790 hero RAM: G.Skill 32gb ddr5 @7800mhz cl36 HDD: 2TB Seagate SSD: Corsair Force Series MP510 960GB, Samsung 960 PRO 1TB GPU: TUF 4090 PSU: Corsair HX1200i ostatní: NZXT internal usb hub, aquaero 6, BT 4.0 nano usb tp-link ub400 Vodní chlazení: dva okruhy, dvě pumpy, 5 chladičů a spousta trubek Monitor: Samsung Odyssey G9
- stoRmjE
- Začátečník

-
hod sem i ten postup instalace, nebo stranku z jaký čerpáš. Mám za to, že puvodni mod neni zcela hotov a už se na něm nepracuje. Vcera jsem si koupil Black Mesu ve sleve a uz se nemuzu dockat na finalni verzi. Ten level design je suprovej.
- werygood
- Začátečník

Jo, kdyby nezkysli léta na dělání Xenu... začíná to být fakt na houno...stoRmjE píše:hod sem i ten postup instalace, nebo stranku z jaký čerpáš. Mám za to, že puvodni mod neni zcela hotov a už se na něm nepracuje. Vcera jsem si koupil Black Mesu ve sleve a uz se nemuzu dockat na finalni verzi. Ten level design je suprovej.
- heroik
- Začátečník

To ještě pořád není finální verze? 
- werygood
- Začátečník

Ne, stale ceka na Xen, zacina to lidi docela srat.
- Sobo
- Středně pokročilý

Posledni update od tvurcu je asi tyden stary, kde rikali, ze uz je to v podstate hotove, jenom delaji posledni fazi interniho testingu a ladi nejake detaily v artu. Coz znamena, ze to klidne muze jeste trvat treba tri mesice nebo dyl, ale uz by to snad nemelo byt dlouho.
Ja to tedka koupil ve sleve za 8 ecek a nestezuju si. Musim se zabavit starsima hrama nez nvidia vyda novou generaci GPU. Coz mi pripomina, ze bych mel zase zapnout C&C Generals, protoze to ani dneska neni od veci v 5k + super sampling.
Ja to tedka koupil ve sleve za 8 ecek a nestezuju si. Musim se zabavit starsima hrama nez nvidia vyda novou generaci GPU. Coz mi pripomina, ze bych mel zase zapnout C&C Generals, protoze to ani dneska neni od veci v 5k + super sampling.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Alfajk
- Začátečník

-
skoda, ze CnC generals jede na modernich systemech v multiplayeru 10 fps a laguje jako prase
tu modovou BlackMesa najdes uz predinstalovanou kdekoliv na netu, kde se tyhle veci daji obvykle najit, pokud si ji chces jen vyzkouset...
tu modovou BlackMesa najdes uz predinstalovanou kdekoliv na netu, kde se tyhle veci daji obvykle najit, pokud si ji chces jen vyzkouset...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- yDyte
- Nováček

-
koupil jsem to na steamu a už to hraju.Je to fakt bomba.děkuji za pomoc. 
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si dobre pamatuju, tak to bylo pri uvedeni zdarma?Ted za to chcou prachy?
Edit:Jo bylo to zdarma hra uz tu ma tema.Ve 2012 to bylo zadara a taky jsem to tak dohral.
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php ... 6#p8376116
Edit:Jo bylo to zdarma hra uz tu ma tema.Ve 2012 to bylo zadara a taky jsem to tak dohral.
- Leon_
- Začátečník

Tiež som to hral tak pred 6 rokmi niekedy
Myslel som, že už vtedy som hral komplet hru (nedohral som) a ono ešte po takom čase furt nieje ? 
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Furt delaj na xenu lol 
- stoRmjE
- Začátečník

-
Placená Black Mesa by měla být ještě lepší, ale je fakt, že už jsem narazil na pár bugů, hlavně co se týče AI. Určitě black mesu doporučuju všem, i těm co nehráli puvodní hl. Graficky to samozřejmně nestačí na dnešní pecky, ale je na tom vidět kus práce a hlavně že to neni hra přes kopírák jako dnešní hry. Náhodou nevíte jak zrušit zvuky u skoků?HEAD píše:Pokud si dobre pamatuju, tak to bylo pri uvedeni zdarma?Ted za to chcou prachy?
Jo bylo to zdarma hra uz tu ma tema
- yDyte
- Nováček

-
Zdravím,potřeboval bych prosím poradit ohledně BlackMesa.Momentálně mě honí ten obr co z ruky chrlí oheň,vyskočím pomocí té trampoliny na věž kde je monitor,ale jak tu potvoru zabít nevím.Kdyby někdo kdo to hrál mi mohl poradit,budu moc rád.Prosil bych stručně,ale srozumitelně,krok za krokem.S angličtinou jsem hodně na štíru,takže česky.Děkuji.