BlackMesa

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

yDyte
Nováček
Nováček

BlackMesa

Příspěvek od yDyte »

Zdravím,mám problém s instalací hry BlackMesa i když dělám vše podle návodu.Po spuštění setap.exe mi defender instalaci zablokuje a píše,že aby ochránil PC, když to obejdu,tak se naistaluje jen ten setap.Taky nevím,kdy přejmenovat archiv na BlackMesa.7z,jestli ve stažených souborech,nebo až v BMS.Jestli má někdo stouto hrou zkušenost,prosím o radu a pomoc jak na to.Moc rád bych si to zahrál.Děkuji za vaší pomoc.S pozdravem yDyte
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Re: BlackMesa

Příspěvek od Nerdis »

Hm. To nezní jako instalace přes steam :wink:
yDyte
Nováček
Nováček

Příspěvek od yDyte »

Promiň,ale je to přes steam,win 10 pro,mám nainstalovaný Source SDK Base 2007 a udělal jsem vše podle návodu a přesto to nejde.Ještě malou poznámku,pokud mi nechceš poradit,tak na nějaké úšklebky nejsem zvědavej.Takže kdo mi chcete pomoct,neváhejte.Děkuji
Nerdis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerdis »

Nevím teda podle jakého návodu. Ve steam library kliknu Black Mesa, dám install, po stáhnutí spustim.
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Ty instaluješ ale ten původní mod (který je stále k dispozici zdarma) že?
yDyte
Nováček
Nováček

Příspěvek od yDyte »

Ano.přesně ten.
yDyte
Nováček
Nováček

Příspěvek od yDyte »

Poradí mi prosím někdo jak se k této hře dostat?
rosta
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rosta »

nejlepsi bude si to koupit, jestli nemas moznost (nemas bankovni ucet a kartu) tak me posli penize postou v obalce a ja ti to koupim jako gift a poslu na tvuj steam ...jinak ti neporadim, nikdy jsem neco takoveho neresil
CPU: Intel core i9 13900K MB: Asus z790 hero RAM: G.Skill 32gb ddr5 @7800mhz cl36 HDD: 2TB Seagate SSD: Corsair Force Series MP510 960GB, Samsung 960 PRO 1TB GPU: TUF 4090 PSU: Corsair HX1200i ostatní: NZXT internal usb hub, aquaero 6, BT 4.0 nano usb tp-link ub400 Vodní chlazení: dva okruhy, dvě pumpy, 5 chladičů a spousta trubek Monitor: Samsung Odyssey G9
stoRmjE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stoRmjE »

hod sem i ten postup instalace, nebo stranku z jaký čerpáš. Mám za to, že puvodni mod neni zcela hotov a už se na něm nepracuje. Vcera jsem si koupil Black Mesu ve sleve a uz se nemuzu dockat na finalni verzi. Ten level design je suprovej.
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

stoRmjE píše:hod sem i ten postup instalace, nebo stranku z jaký čerpáš. Mám za to, že puvodni mod neni zcela hotov a už se na něm nepracuje. Vcera jsem si koupil Black Mesu ve sleve a uz se nemuzu dockat na finalni verzi. Ten level design je suprovej.
Jo, kdyby nezkysli léta na dělání Xenu... začíná to být fakt na houno...
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

To ještě pořád není finální verze? :D
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

Ne, stale ceka na Xen, zacina to lidi docela srat.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Posledni update od tvurcu je asi tyden stary, kde rikali, ze uz je to v podstate hotove, jenom delaji posledni fazi interniho testingu a ladi nejake detaily v artu. Coz znamena, ze to klidne muze jeste trvat treba tri mesice nebo dyl, ale uz by to snad nemelo byt dlouho.

Ja to tedka koupil ve sleve za 8 ecek a nestezuju si. Musim se zabavit starsima hrama nez nvidia vyda novou generaci GPU. Coz mi pripomina, ze bych mel zase zapnout C&C Generals, protoze to ani dneska neni od veci v 5k + super sampling.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

skoda, ze CnC generals jede na modernich systemech v multiplayeru 10 fps a laguje jako prase :(

tu modovou BlackMesa najdes uz predinstalovanou kdekoliv na netu, kde se tyhle veci daji obvykle najit, pokud si ji chces jen vyzkouset...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
yDyte
Nováček
Nováček

Příspěvek od yDyte »

koupil jsem to na steamu a už to hraju.Je to fakt bomba.děkuji za pomoc. :D
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Pokud si dobre pamatuju, tak to bylo pri uvedeni zdarma?Ted za to chcou prachy?
Edit:Jo bylo to zdarma hra uz tu ma tema.Ve 2012 to bylo zadara a taky jsem to tak dohral.
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php ... 6#p8376116
Leon_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Leon_ »

Tiež som to hral tak pred 6 rokmi niekedy :D Myslel som, že už vtedy som hral komplet hru (nedohral som) a ono ešte po takom čase furt nieje ? :D
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Furt delaj na xenu lol :)
stoRmjE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od stoRmjE »

HEAD píše:Pokud si dobre pamatuju, tak to bylo pri uvedeni zdarma?Ted za to chcou prachy?
Jo bylo to zdarma hra uz tu ma tema
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php ... 6#p8376116
Placená Black Mesa by měla být ještě lepší, ale je fakt, že už jsem narazil na pár bugů, hlavně co se týče AI. Určitě black mesu doporučuju všem, i těm co nehráli puvodní hl. Graficky to samozřejmně nestačí na dnešní pecky, ale je na tom vidět kus práce a hlavně že to neni hra přes kopírák jako dnešní hry. Náhodou nevíte jak zrušit zvuky u skoků?
yDyte
Nováček
Nováček

Příspěvek od yDyte »

Zdravím,potřeboval bych prosím poradit ohledně BlackMesa.Momentálně mě honí ten obr co z ruky chrlí oheň,vyskočím pomocí té trampoliny na věž kde je monitor,ale jak tu potvoru zabít nevím.Kdyby někdo kdo to hrál mi mohl poradit,budu moc rád.Prosil bych stručně,ale srozumitelně,krok za krokem.S angličtinou jsem hodně na štíru,takže česky.Děkuji.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“