Digitalni fotoaparat do 5000,-
- messinger
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No a nekoukals na minoltu dimage X20 (mala, 2Mpix, 3*optika) a cena 5150sdph ale mala karta(8MB) takze dalsi vydaje.
Docela sem o ni premejslel... Urcite lepsi nez nejakej Trust atd. noname
A jak si rikal ty olymp C150,160 (tak ty ürcite neber dle me sileny shity alespon co sem koukal na ty fotky.. dost mazly)
Docela sem o ni premejslel... Urcite lepsi nez nejakej Trust atd. noname
A jak si rikal ty olymp C150,160 (tak ty ürcite neber dle me sileny shity alespon co sem koukal na ty fotky.. dost mazly)
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
2 zombie... se mi ty foto zrovna 2x nelibej...
olympy C1xx nebrat
co Canon A60?
http://www.aaafoto.cz/inshop/scripts/se ... nd=7610790
jeste me napad olympus C4000... trosku drazsi (7000), ale aspon vypada jak fotak...
olympy C1xx nebrat
co Canon A60?
http://www.aaafoto.cz/inshop/scripts/se ... nd=7610790
jeste me napad olympus C4000... trosku drazsi (7000), ale aspon vypada jak fotak...
- zombux
- Odborník PCT
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT
to je tim že ta fotka je 4x zmenšená kvůli webu. včera jsem si toho všiml, velký 3Mpix fotky jsou úplně o něčem jinym...ICE píše:slo spis o to podani, kvalitu fotky nez kompozici woe...zombie píše: sem amatér voe...
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- sovicka
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ale na druhou stranu je blbý pro tebe kupovat si foťák za méně než 5k Kč... třeba kámoš má digimat 3MPix za 5k Kč a levý okraj jde do růžova ... a to docela hodně viditelně... (ukázky fotek na www.fotozz.tk)Nidzo píše:hm, to je porad drahy, pro me je davat vic nez 5000 za fotak zbytecny....
"nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci..."
2 zombux: ve škole jsem si to otevřel a pak mi to řeklo: nelze stánout dekomprimační nástroj ... (zřejmě DivX, že?) ... a já se tak těšil že se pobavím ...
Francie ... sladká Francie
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
PRESNE TAK...sovicka2001 píše:Nidzo píše:hm, to je porad drahy, pro me je davat vic nez 5000 za fotak zbytecny....
"nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci..."
i ty 2 litry poznas na kvalite fotek (optika atd...) a to dost brutalne...
Naposledy upravil(a) ICE dne stř 14. dub 2004, 16:15, celkem upraveno 1 x.
- zombux
- Odborník PCT
ee, MotionJPEGsovicka2001 píše:2 zombux: ve škole jsem si to otevřel a pak mi to řeklo: nelze stánout dekomprimační nástroj ... (zřejmě DivX, že?) ... a já se tak těšil že se pobavím ...
Pfizer & Moderna inside
- sovicka
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
promiň... sem netušil ... a přehrálo mi to jen zvuk, který není slyšet díky omu, že namáme v "PC učebně" ani zvukovky, ani repráky...zombie píše:ee, MotionJPEGsovicka2001 píše:2 zombux: ve škole jsem si to otevřel a pak mi to řeklo: nelze stánout dekomprimační nástroj ... (zřejmě DivX, že?) ... a já se tak těšil že se pobavím ...
ICE má pravdu ... raději si připlať
Francie ... sladká Francie
- kamen
- Nováček
Prosim te, muzes napsat, jak jses s timto digitakem spokojenej? Uvazuju o C720uz, na alzasoft pisou, ze je to nejlepsi fotak stredni tridy a ze ma ostry fotky, myslis, ze je to pravda nebo radeji si priplatit a koupit C750uz, co mas ty... Dikykarf píše:Možná nějakej Olympus mju: Měl jsem v ruce Mju (asi 300 - nevím) fotky 1600x1200, 3x zoom + 3x digit. ovládání jako moje C750uz. Prostě olympus
Shuttle AN35N Ultra 400 dualchannel,Barton 2500+,Leadtek 5900XT,Maxtor 80GB (8MB cache),512 DDR,19"Samsung 957MB