Já si nemuzu nechat udelat boot disketu, když ten NB disketu nemá Pri pátku uz mi to asi nemyslí.... Tak jak ?pavel.minarik píše:Necháš si vyrobit disketu, v Neru dáš vypálit bootovací CD s tím, že obraz je disketka, vrazíš ju tam a dáš to vypálit. To je celý nic víc tam dávat nemusíš, ghost povalí.Sentenced píše:Jak to funguje, když neni možnost bootovaní z diskety ?? Ghost 2003 mi moznost vytvoreni boot CD s nejakym spoustecim programem nenabizi.. Boot CD udelam sám a co na nej dám ??
Díky.
zálohování Win 2000 a Win XP ???
Moderátor: Loki5567
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Butch
- Středně pokročilý
Sentenced píše: Já si nemuzu nechat udelat boot disketu, když ten NB disketu nemá Pri pátku uz mi to asi nemyslí.... Tak jak ?
použij emulování FDD mechaniky
článek vyšel na PCT.
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?Cat ... hapID=3779
- Pupik
- Začátečník
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
presne tak, na fat32 to zacalo delat dalsi cislovane souboryPupik píše:Chtel bych se zeptat na jednu vec. Kdyz tedy Ghost (napr. 2001) mohl zalohovat pouze na FAT, tak jak se zachoval SW v pripade, kdy byla prekrocena velikost souboru (tzn. *.gho) 4GB (ve FAT je vel. souboru 4GB maximum)? Nejak to rozdeli na vic souboru?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- ka-spel
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm tak to bych potreboval jeste nejaky soft na emulaci disketove mechanikypavel.minarik píše:Necháš si vyrobit disketu, v Neru dáš vypálit bootovací CD s tím, že obraz je disketka, vrazíš ju tam a dáš to vypálit. To je celý nic víc tam dávat nemusíš, ghost povalí.Sentenced píše:Jak to funguje, když neni možnost bootovaní z diskety ?? Ghost 2003 mi moznost vytvoreni boot CD s nejakym spoustecim programem nenabizi.. Boot CD udelam sám a co na nej dám ??
Díky.
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- Dony
- Středně pokročilý
Virtual Flopy....
http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/vfd.html
http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/vfd.html
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... Windows Vista je tady, řekněte "WTF"
- Butch
- Středně pokročilý
- ka-spel
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
A když není možnost udělat tu disketu? Prostě image to udělá v pohodě, ale při recovery to začne řvát vložte symantec recovery disk. Co ten disk má obsahovat za soubory?pavel.minarik píše:Necháš si vyrobit disketu, v Neru dáš vypálit bootovací CD s tím, že obraz je disketka, vrazíš ju tam a dáš to vypálit. To je celý nic víc tam dávat nemusíš, ghost povalí.Sentenced píše:Jak to funguje, když neni možnost bootovaní z diskety ?? Ghost 2003 mi moznost vytvoreni boot CD s nejakym spoustecim programem nenabizi.. Boot CD udelam sám a co na nej dám ??
Díky.